- 2 Ağustos 2013
- 4.103
- 3.874
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #44.501
merhaba,ne güzel sen de buradasın,çok şükür iyiyim. bir yaramazlık yok. sen nasılsın?
maşallah,bir avazda diyelim öyleyseevet maslow, ben hep buradayım, diğer topiklerde ara ara geziniyorum. çok şükür iyiyim.
yaramazlık bizde 6 ay sonra inşallah canım
maşallah,bir avazda diyelim öyleysehenüz cinsiyet belli değil tabi
hadi inşallah,hayırlı sağlıklı evlat olsun daaminnn maslow. cinsiyeti belli değil, önümüzdeki haftalarda gösterir mi bakalım
Sevcan , profil fotografın değişmiş. Beğendim. Çok hoş, güle güle kullan. :)Canım hamilelik nasıl gidiyor? İnşallah her şey yolundadır, kendine ve bebişe iyi bak :)
Tansiyon düşüklüğü yaz mevsimden de oluyor değil mi? yoksa hep mi vAR?iyi geçiyor sevcan, yalnız tansiyon düşük olunca halsizlik oluyor. bu da normal. henüz aşermedim, nasıl bşy olduğunu merak ediyorum doğrusu
Ben bu şarkıyı çok severim.@aslii bu da senin için
Bu da güzelmiş.
petunya_love için de gelsin... Bebek ve anne için 2 şarkı geliyor özel
dün aklıma geldin, desem ne dersin?Çoook uzun aradan sonra herkese selamlar. Grubun eski müdavimlerinden halen otuzyaş üzri bekar bir hatun olarak içimden geldi
Sevcan , profil fotografın değişmiş. Beğendim. Çok hoş, güle güle kullan. :)
Tansiyon düşüklüğü yaz mevsimden de oluyor değil mi? yoksa hep mi vAR?
hangi şarkıydı cnm tam diyecektim bize yok mu diye .. bizim kurumun neti kısıtlı görünmüyor da?bu şarkımıda @turkuazbulut , sık sık gelmese de çok sevdiğimiz bütün 30 yaş topiğimizin güzel hanımlarına gelsin
reddmars , cerenkar
hangi şarkıydı cnm tam diyecektim bize yok mu diye .. bizim kurumun neti kısıtlı görünmüyor da?
hangi şarkıydı cnm tam diyecektim bize yok mu diye .. bizim kurumun neti kısıtlı görünmüyor da?
Geçmiş olsun canım.hamilelik genelde düşük tansiyonla seyreder, onun etkisi var. bir de sıcaklar etkiliyor tabii.
ama son günlerde daha iyiyim
normalde tansiyon şikayetim yoktu prenses
İyiyiz Cerenciğim, ya sen?Merhaba kızlar nasılsınız
Sevcan , profil fotografın değişmiş. Beğendim. Çok hoş, güle güle kullan. :)
Canım çok teşekkür ederim
aaa sen de burdasın. Kalp kalbe karşıymış derimdün aklıma geldin, desem ne dersin?
hoş geldin.
iyi akşamlar :)İyi Akşamlar kızlar
Poğaçalar Yemek Yarışması Oylaması Başladı.Oy vermek her kk üyesinin görevidirTeşekkür ederiz....
Oylamaya Katılmak için Linki Tıklayın=>Poğaçalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?