- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #44.381
Minevra geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.nasılısnız kızlar? ben iim genel olarak annem temmuz başında kalp ameliyatı oldu aniden hastane şu bu gelen giden modundaydım tatil böle yoğun geçmekte
Sevcan aynı, çalışmaca...iyiyim canım sağ ol seni sormalı.
Canım daha bakmadım. İnsallah tamdır. Özelden mail adresini gönder. Göndereyim.canım pdf varsa bana da yollar mısın kürk mantolu madonna yı
inşallah geçmiş olsun tekrardan...çok şükür daha iyi canım. kalkıyo oturuyor . bir kaç eğilmesi fln yasak zamanla inşallah toparlayack
hım bende dikkat edeyim sadeceaz yemeye calışıyorum bu aralar...bende ona uğraşıyorum. Vücut kitle end. göre kas grubun artınca metebolizma hızın artıyor. Sebze ve yeşillikler de artırıyor. En çok yeşil çay tavsiye ediliyor. Kahve , süt ve yoğurt.
Önemli olan su içmek. Çok fazla aç durmamak. Spor salonuna giderken ölçüm yaparlardı öğün atladığım az su içtiğimde metabolizma hızım çok yavaşlardı. yağ yerine kas giderdi. Oda kötü. O kadar çalış sonra kas kaybet :)
dört gözle bekliyoruz. emin olun.çok yakında aranızdayım. beni bekleyin anacım bayyyy:)
Hayırlı cumalar SevcanGünaydın kızlar, hayırlı cumalar.
dört gözle bekliyoruz. emin olun.
Hayırlı cumalar Sevcan
çok geçmiş olsun minevra.daha ii canım. bypass oldu 3 damar değişti
çok sıcak, çok da nem varSelam kizlar nasilsiniz
Mavilim naber?
Hava cok sicak yaa
çok sıcak, çok da nem var
Dışarı çıkmaca ara ara... Kitap okumaca... Evde baş ağrısı ile boğuşmaca...merhaba kızlar, iyi haftalar.
bu sıcak günlerde nasıl zaman geçiriyorsunuz
ben iş dışında evdeyim, kitap okumaya çalışıyorum iş güç işte..
Dışarı çıkmaca ara ara... Kitap okumaca... Evde baş ağrısı ile boğuşmaca...
İş dışında yaptıklarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?