- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #44.321
konusu ne canım merak ettimSelam kızlar. Kitap okumayı düşünenlere kürk mantolu madonna yı öneriyorum. Beni çok etkiledi.
konusu ne canım merak ettim
ya ay çok merak ettim asliiKendi cümlelerimle kitabı basit göstermekten korkuyorum, mutlaka oku, tekrar okuyacağım ben, içine işleyecek bir kitap...
ya ay çok merak ettim aslii
peki roman mı. ..
tamam canım en yakın zamanda okuyacağım Sağol çok merak ediyorum. ..:) evet canım. Yazarı sabahattin ali. Çok sürükleyici ve etkileyici. Ağlayarak okudum ben...
Merak uyandırdığıma sevindim:)tamam canım en yakın zamanda okuyacağım Sağol çok merak ediyorum. ..
ay canım benim sanki başka topicte de konuştuk ama hatirlayamadim hangisindeydi konustugumuzu hatırlıyorum amaMerak uyandırdığıma sevindim:)
Seninle bu topikte mi karşılaşmıştık biz...
Dua topiği mi acaba... Bayağı zaman önceydi ama.ay canım benim sanki başka topicte de konuştuk ama hatirlayamadim hangisindeydi
aaaa evet büyük ihtimalle dua topiği ydi. ..Dua topiği mi acaba... Bayağı zaman önceydi ama.
Ne oldu var mı bir gelişme :)aaaa evet büyük ihtimalle dua topiği ydi. ..
Merhaba mavili. Dili biraz ağır ama gerçekten güzel, bitirmelisin.
İyiyim sen nasılsın. Eski sıcaklar kalmadı:) geçen gün zumba yaptım ilk defa bir etkinlikte, yorucu ama iyiydi. Yüzmeye gidiyorum arada. Senin nasıl gidiyor zumba.
konusunu anlatsan çok basit. zaten kitapların konusu diil cezbeden o ruhu sana vermesi. :)) dimi aslımmmKendi cümlelerimle kitabı basit göstermekten korkuyorum, mutlaka oku, tekrar okuyacağım ben, içine işleyecek bir kitap...
Ne oldu var mı bir gelişme :)
yok malesef canım sende...Ne oldu var mı bir gelişme :)
konusunu anlatsan çok basit. zaten kitapların konusu diil cezbeden o ruhu sana vermesi. :)) dimi aslımmm
selam kızlar uuzn zaman girmeyince unuttum burayı. nasılsınız nasıl gidiyor hayat
Metabolizma yaşla orantılı yavaşlıyor bir de, o yüzden daha çok çaba sarf etmemiz lazım. Ben kilo vermedim ama yüzmeyle sıkılaştım. Sen sporu hayat tarzı haline getirmişsin, darısı bizlereBen de iyiyim Aslıcım. ne olsun. Sıcak bizim burası. Neyse iş yerim serin benim. Zumba ya devam
Benim metabolizmam biraz yavaş. Onu hızlandırmak için çalışıyorum şimdi. Vücudum ritme alıştı yorgunluk olmuyor. Şu an formumu koruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?