- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi AngelHeart
- #44.241
selam kıslar akşama yazcam![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
öpüldünüz:))![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
öpüldünüz:))
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin... Başarılar dilerim.
Bende nişanlımdan yeni ayrıldım.
Açıkçası kendimi avutmak için uğraşıyorum.
Filo senin sorun ettiğin bir maddi hata vardı, halloldu sanırım o değil mi?dış ticaret şirketi; muhasebe & finans
Merhaba hanimlar.. al benden de o kadar :) üc gün evvel 1 yillik iliskim bitti bende senin gibiyim
Ben de bir zamanlar sizin gibiyken girdim topiğe, zamanla hakkını verdim başlığın amakızlar bende bekarım 28 aşındayım benide aranıza kabul eder misiniz ?
Senin gibiyim dediğin arkadaşımız sonrasında başkasıyla evlendi ve bebeği var![]()
Topigımizın sahibi 2sene önce açtı Topigi. Şu an bir oğlu var:)anlayamadim?
anlayamadim?
Topigımizın sahibi 2sene önce açtı Topigi. Şu an bir oğlu var:)
Bambaşka biri ile mutlulugu buldu :)cok sevindiim :) üzüntünün sonu nur topu gibi bir evlat olmus demek, Allah bagislasin
Yani hayatın ne getireceği belli olmuyor, o gün ayrıldım diye boşa üzülürken sonra doğru insanı bulabiliyor insan.
Evet Aslıcım.hayatın ne getireceği belki olmaz.:)
Allah bizlere de mutlu haberler vermek nasip etsin.
Bambaşka biri ile mutlulugu buldu :)
Bambaşka biri ile mutlulugu buldu :)
Mutlu bayramlar Aslıcım.Merhaba kızlar. Bir ramazanın daha sonuna geldikherkese şimdiden iyi bayramlar
![]()