- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #44.161
dün ben de onu düşündüm.
angel, lahesis anne oldu.
şimdi de petunya inşallah.![]()
Merhaba Prenses
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
teşekkür ederim mavili
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün ben de onu düşündüm.
teşekkür ederim mavili
İkimizin de oğlu oldu. Bakalım petunyacığımın nesi olucak? :)dün ben de onu düşündüm.
Evet canım üçüncü olucak kısmet ise. Ben de ben ikinci doğurcam mı diye soruyorsunuz sandım :)topigın3 cû bebeği değil mi
amin canım inşallah.. teşekkürlerGeçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
Teşekkür ederim canım iş güç devam çok şükür.. sen nasılsın beslenme değişmeye başladı mıAllah kabul buyursun canım.
Sefan olsun şekerim.
Aaa! Ne güzel bir haber bu. Bu haberi bekliyordum ama seni SIKMAMAK adına sormuyordum.
Artık biz de biliyoruz.Sadece eşin ve sen değil!
Rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah, sağlıkla doğurur, sağlıkla büyütürsün
Amin Cerenciğim. Nasılsın?![]()
hımm haberdar et canımselam kızlar, dün tahlilde betahcg değerim çıkmamış, bugün tekrar kan verdim. hastaneye değil de aile hekimine gitmiştim![]()
sanırım eksik bşyler yaptılar. yarın sonuç alıcam. şimdilik iyiyim sıkıntı yok
anlamadım canım, beslenme değişme derken?Teşekkür ederim canım iş güç devam çok şükür.. sen nasılsın beslenme değişmeye başladı mı
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.günaydın kızlar, hayırlı cumalar
beta-hCG sonucuna göre hamileyim. çok sevinçliyim. bu hayırlı güzel günde benim için dua edin kızlar, içinizden bikaç cümle geçse yeterli.
rabbim hepinizin kalbine göre versin inş. topiğimiz daha çok çok büyüsün![]()
anlamadım canım, beslenme değişme derken?
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.:))
bence kızı olacaksizce?
![]()
Aaa! Ben seni kız çocuk ister zannederdim. : ))teşekkür ederim![]()
ben hep erkekçiyim ama rabbim ne nasip ederse o tabii ki..
Aaa! Ben seni kız çocuk ister zannederdim. : ))
Ben önce kız çocukcuydum.
Şimdi fark etmez. Hayırlı olsun da...
benim tahminlerim tutmaz zaten, tutsa loto milyarderi olurdum.öyle tabii, sağlıklı sıhhatli olsun çok farketmiyor.
canım hamileler in beslenme durumu farklı oluyor ektra bişiler yiyorlar ya onu demek istedim petunyaya yazmıştım...anlamadım canım, beslenme değişme derken?
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.:))
bence kızı olacaksizce?
![]()
sonradan anladım aslında Petunya yerine yanlışlıkla bana yazdığını :)Teşekkür ederim canım iş güç devam çok şükür.. sen nasılsın beslenme değişmeye başladı mı
Çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Artık kendinden çok düşüneceğin bir canlı var. Maşallah.günaydın kızlar, hayırlı cumalar
beta-hCG sonucuna göre hamileyim. çok sevinçliyim. bu hayırlı güzel günde benim için dua edin kızlar, içinizden bikaç cümle geçse yeterli.
rabbim hepinizin kalbine göre versin inş. topiğimiz daha çok çok büyüsün![]()
Ben oğlan gibi hissettim.teşekkür ederim![]()
ben hep erkekçiyim ama rabbim ne nasip ederse o tabii ki..