- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 34
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #44.121
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.. burdaki seri sohbetleri özledim. neler yapıyorsunuz.. Tüm hasta olanlara rabbim şifa versin.. eş isteyenlere hayırlı eş, iş iseyenlere hayırlı iş, evlat isteyenlere de hayırlı evlat nasip etsin..
çok teşekkür ederim sevcan, ilk tebriğim senden geldi, ve artık siz de biliyorsunuz kızlar, çok değişik bir duygu
sen nasılsın canımSevcan_34 nasıl geçiyor ramazan
İyiyim canım sağ ol, iş güç devam. Ramazan güzel gidiyor şimdilik çok şükür, ilk günler biraz zorlandım ama alıştım :)
havalar da serin geçiyor, burada şu an yağmur yağıyor mesela
İstanbul'damısın canım sen.
Ben sabah işe gelicem diye sırılsıklam oldum servis gelene kadar, soba aldım kuruttum kendimi, hatta bizim geldiğimiz yolu sel basmış bir kaç araba ve minibüs kalmıştı suda. İtfaiye suyu boşaltana kadar trafik o biçimdi. İlk defa böyle bişeye şahit oldum, Allah yardım etsin herkese
evet istanbuldayım, tuzlada. maltepeden mi bahsediyorsun yoksa, bende duydum da, sabah trafik kilitlenmişti
Evet canım Maltepede oturuyorum, Tuzlada çalışıyorum :)
iyiymişyoksa seni tanıyor muyum
Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.maşallah canım şimdilik iyi galiba bende 1-2 ayda bir görüyrum gecen hafta ağır br grip atlattı hatta bebekten banada bulaştı bebeğin neden ağladığını alamıyorduk meğer epey ağırmış..
Allah kabul buyursun canım.allah kabul etsin canım. onun hüznünü yaşaman bile güzel. sağlığına zarar verdiğinde tutmayabiliyorsun.
sen de diğer ibadetlerle telafi etmeye çalışırsın.
biz zorlanırız sandık ama güzel başladık eşimle, elimden geldiğince bşyler yapmaya çalışıyorum. ama düşününce çok eksiğim tabii
Sefan olsun şekerim.selam kızlarr yarın memlekete döner ben iyi bakın kendinize
Aaa! Ne güzel bir haber bu. Bu haberi bekliyordum ama seni SIKMAMAK adına sormuyordum.merhaba kızlar, nerelerdesiniz.
size güzel bir haber vereyim. dün akşam evde yaptığım gebelik testine göre hamileyim. yarın dr. randevum var kan vereceğim. şimdilik sadece eşimle ikimiz biliyoruz
Amin Cerenciğim. Nasılsın?Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.. burdaki seri sohbetleri özledim. neler yapıyorsunuz.. Tüm hasta olanlara rabbim şifa versin.. eş isteyenlere hayırlı eş, iş iseyenlere hayırlı iş, evlat isteyenlere de hayırlı evlat nasip etsin..
Aaa! Ne güzel bir haber bu. Bu haberi bekliyordum ama seni SIKMAMAK adına sormuyordum.
Artık biz de biliyoruz.Sadece eşin ve sen değil!
Rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah, sağlıkla doğurur, sağlıkla büyütürsün
kan testi yaptırdın mı?AngelHeart ve K KenyaliZehra çok çok teşekkür ederim ikinize de.
kafama takılan bşy olursa tabi sorarım melek, şimdilik sadece alt kısımda hafif ağrı ve batmalarım var
kan testi yaptırdın mı?
kaç haftalık?
Haydi bakalım.dün akşam evde idrar testi yaptık, çok net çıktı. kan için yarın dr.randevum var gideceğim. bir ayı geçiyor yaklaşık işte 5. haftası oluyor sanırım hesaplamaya göre
petu hamile misn kuzum hayırlı uğuru olsun :)AngelHeart ve K KenyaliZehra çok çok teşekkür ederim ikinize de.
kafama takılan bşy olursa tabi sorarım melek, şimdilik sadece alt kısımda hafif ağrı ve batmalarım var
Haydi bakalım.
Hayırlısı Allah'tan : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?