- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #44.101
merhaba kızlar...
Mutlu günler...
Ramazana az kaldı... Toplanalım öğlenleri sohbete![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Mutlu günler...
Ramazana az kaldı... Toplanalım öğlenleri sohbete
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz reddmarsla üçüncü görüşmemizi gerçekleştirdik :)
arkadaşlarımla tanıştırım :)
dalga geçiyoruz birbirimizle millet netten sevgili bulur biz dost buluyıruz :)
Günaydın kızlar ..
Nasılsınız...
günaydın canım; iyiyiz çok şükür. sen nasılsın.
yarın ramazan 1 kısmetse.. rabbim bu mübarek ayı en hayırlı şekilde geçirmemizi nasip etsin.
Hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar kızlar.
Rabbim bu ayda bütün ibadetlerimizi ve dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun inşallah.
AMİN!![]()
Ne mutlu sana. Ben oruç tutamıyorum.amiin prenses..
ramazan ayını seviyorum ben.
bi nevi nefis terbiyesi.
hayatımıza bir sınır geliyor.
bir sakinlik çöküyor etrafa sanki, huzur yayılıyor ülkeye.
Ne mutlu sana. Ben oruç tutamıyorum.
Geçen sene de denedim. Fenalaştım. Şeker düşmesi, migren!
Kefaretini veriyorum dul bir ablaya... Rabbim kabul buyurur inşallah.
Fakat sahur , iftar vs ben de seviyorum.
İbadetlerimi yapmaya çalışıyorum.![]()
merhaba kızlar, nerelerdesiniz.
size güzel bir haber vereyim. dün akşam evde yaptığım gebelik testine göre hamileyim. yarın dr. randevum var kan vereceğim. şimdilik sadece eşimle ikimiz biliyoruz![]()
Merhaba canım... Hayırlı olsun çok güzel bir haber Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
maşallah canım şimdilik iyi galiba bende 1-2 ayda bir görüyrum gecen hafta ağır br grip atlattı hatta bebekten banada bulaştı bebeğin neden ağladığını alamıyorduk meğer epey ağırmış..Maşallah canım. Biraz daha beklicez artık. Yeğeninin gelişimi nasıl gidiyor?
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsn...merhaba kızlar, nerelerdesiniz.
size güzel bir haber vereyim. dün akşam evde yaptığım gebelik testine göre hamileyim. yarın dr. randevum var kan vereceğim. şimdilik sadece eşimle ikimiz biliyoruz![]()
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsn...