- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 34
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #44.041
günaydın canım nasıl oldu babanKızlar sizleri çok çzledim
Dualarımdasunız
Benı unutmayın.
Aaa! Minevra İzmir'e mi gidiyor?minerva, sen topiğin yarısını tanıdınİzmir ' e de gidecen yakında canım
Allah razı olsun Angel, ben de bu konudaki bütün arkadaşlara dua ettim.dün sizler için dua ettim kızlar. nasılsınız? özledim herkesi. biz oğlanla ailemin yazlığına geldik. havalar serin ama burda da. temiz hava alıyor oğlum.
Hoş geldin. Kaç yaşındasın? Çalışıyor musun? Ne var ne yok hayatında bahseder misin?kızlar hepinize merhababen de sizdenim ama nedense son zamanlarda çok çok zor zamanlar geçiriyorum , çünkü artık bu yalnızlığımı kaldıramıyorum gücüm tükendi sanki, siz nasıl başediyorsunuz yalnızlıkla?
dinledim çok güzel. Paylaştığın için sağ ol Petunya'mmm
carte dor
Amin. Senden de Allah razı olsun canım.Allah razı olsun Angel, ben de bu konudaki bütün arkadaşlara dua ettim.
Hoş geldin. Kaç yaşındasın? Çalışıyor musun? Ne var ne yok hayatında bahseder misin?
dinledim çok güzel. Paylaştığın için sağ ol Petunya'mmm
yok canım şaka yaptı petunya buluşmak için gidersin diye :) izmire memlektteyken gidiyorum am aburadan çok uzak :)Aaa! Minevra İzmir'e mi gidiyor?
ben de yoğunum . değilse daha çok kafayı yerdimyalnız kalmamaya çalışıyorum. yoğunluktan uzaklaştım sevgilsiiz olmaya. uğraşlar edniyorum
hb cnm. 30 u devirdim . çalışıyorum . ne var yok değil hiçbir şey yok hayatımdaAllah razı olsun Angel, ben de bu konudaki bütün arkadaşlara dua ettim.
Hoş geldin. Kaç yaşındasın? Çalışıyor musun? Ne var ne yok hayatında bahseder misin?
Çok güzelmiş ..ben de yoğunum . değilse daha çok kafayı yerdimama ara ara nöbet gibi tutuyor beni üstesinden gelemiyorum artık
eee nasılsınız kızlar, ne var ne yok?
senden üç yaş kadar büyüğüm, çalışıyorum ben de...hb cnm. 30 u devirdim . çalışıyorum . ne var yok değil hiçbir şey yok hayatımdasen kaç yaşındasın, çalışıyor musun ?
Evet, ben de sevmiyorum.Çok güzelmiş ..
İnsanlar birbirine nispet yapıyor artık.
benim de yaş günüm oldu. Arkadaşım pasta aldı kestik yedik. Fotoğrafını çektim ama yayınlamadım.
Gerek yok. Pasta yedim demeye...
Alışamadım bu tür yemek-pasta fotosu çekip yayınlamaya.
Yapan arkadaşlarım var. bazıları ailesinden uzak iletişim için güzel de. Ne bileyim bana ters geliyor.
Benim de tarzımda abartmak yok bilirsin.ben kararında kullanıyorum profilimi.
zaten tarzımda abartmak yoktur
seviyorum, güncel olayları, sevinçleri resimleri gezersem oraya ait fotoları, yemek tariflerini paylaşırım. bana özel bir alan gibi hissediyorum.
fakat şu çocuk yaş partileri, 1 yaşı dişi babyshower ı resimleri hepsi kopyala yapıştır gibi. fazlasıyla itici.. bilmiyorum şimdiden çocuğum olursa yaş günü yapar mıyım o derece yani anladınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?