30 yas ve ustu diyince bende yazdim :) hayir canim benim iki gebelik kaybim var 5 senelik evliyim iki dusukten sonra korundum iki aydir yine bebek istiyoruz bakalim nasip . siz gittinizmi doktora hormon testi falan yaptirdinizmi
Bende geleyim buraya o zaman:) 32 yaşındayım 5aydır deniyoruz bakalım bir sorun yok dendi. Bu ay da olmadı nasip inşallah bir daha ki aya güzel haberler alırız hep birlikte.
11 ocakta inşallah tutar. Yavaş yavaş tüp bebek yolları görünüyor
evet pozitif olmak gerek ama buda cogu zaman elimizde olmuyor . Benim adetim bugun bitti bakalim bu ay olur insallah :) ben hormon testlerini falan yaptirdim FSH biraz yuksek cikmisti amh istedi dr oda 1.78 cikti normal dedi ama bilmiyorum valla paranoyak oldum benBen doktora gittim genel ultrason baktılar herşey iyi görünüyormuş kist vs. yok endometrium kalınlığı 14 müş smear testi zamanım gelmişti örnek verdim. ama üretkenlik ölçecek diğer test ve kontroller için regl zamanımı bekliyorum 3. 4. gününde bakılıyormuş. hormon testlerim de o zaman bakılacak.
gebelik kaybına üzüldüm ben hosteslik yapıyorum bizim işte de düşük riski çok yüksek bir çok iş arkadaşım düşük yaşadı. Ama bence risklere değil hep pozitif gelişmelere odaklanmak gerek. ben inanıyorum sağlıklı bir gebelik yaşayacağımıza. senin bat ne zaman canım?
Aynen hayırlısı olsun inşallahSen de benim gibi yeni yeni deniyorsun daha yolun başındayız herkesin güzel haberleri sırayla gelecek inşallah
Bence tutacak içime öyle doğdu hakkında en güzelini dilerim.
Aşılama oldun degilmi canim kacinci gun bugun insallah tutar karamsar olmakızlar 11 ocak test günüm ama ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. pek sanmıyrum. üzüldüm ağladım .olsa azda olsa silik çıkardı diye düşünüyorum.negatif sonucum yani.
11.gün canım.sanmıyorum test negatif hiç belirtim yok.ne yapayım elden bu kdr geliyorAşılama oldun degilmi canim kacinci gun bugun insallah tutar karamsar olma
ben 32 yaşındayım cnm. 2 çikolata kisti (Biri :1 diğeri:2.5 cm) vardı. dpktorların normal yolla hamile kalman zor demeleri yüzünden, naparız evlat mı ediniriz ileride kafalarına soktuklarındanım:) hadi deneyelim dedik. Sık ilişki falan hak getire. Haftada 1 bazen 2 di. 3 ay içinde hamile kaldım. Sana tavsiyem doğal beslen. Kuru incir, yer fıstığı, avokado, bal-polen karışımı vb. Bol sebze, protein. He bir 1.5 kutu bir macun kullandım instagramda falan dolanıyor belki bilirsin. şimdi 6. ayımdayım Allah nasip etti. Kafanı rahat tut, ilişkiyi bebeğe indirgeme. bol şans
Senden de canim, ins Allah kucagini tez zamanda doldursunSen bana büyük umut oldun şu an, Allah razı olsun :)
Selam canim, regl oldum sabah ben, testte de negatif ciktigi icin beklenti kalmamisti zaten artik bu ay icin. Bir de reglin ilk gunu agrim olurdu hep, bu ay hic olmadi. Sen nasilsin, umarim her sey yolundadir.dombili_xl bat tarihin bu günmüş umarım temiz bir gün geçiriyorsundur ? :)
Insallah test gununuzde pozitif olur sonucunuz, belki daha erken oldugundandir.kızlar 11 ocak test günüm ama ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. pek sanmıyrum. üzüldüm ağladım .olsa azda olsa silik çıkardı diye düşünüyorum.negatif sonucum yani.