30 yaş ve üstü hamile kalamayanlar burada paylaşalım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilsec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilsec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
267
45
123
Trabzon
3 yıllık evliyim 31 yaşındayım ama bir türlü hamile kalamıyorum.Hiç bir sağlık problemimiz görünmüyor.Şuan adetimin 2. günündeyim yarın doktor muayenemi olacağım gerekli testler tekrar yapılacak ve adetimin 5. günü klomen+çatlatma iğnesi tedavisi göreceğim.sanırım artık bu son çatlatma tedavisi olacak diğerleri tutmadı.Artık bu ayda olmazsa bir üst tedaviye geçecekmiş doktorum.Sizlerde nasıl yol aldığınızı paylaşırsanız birlikte ilerlemiş oluruz.

merhaba bende 32 yaşındayım mayıs ayında 1 kürtajım var, korunma sürem bitti çalışıyoruz bakalım, 32 yaş hamile kalmak için geç bir yaş mı, endişelenmiyor değilim bazen:18:

3 yıllık evliyim 31 yaşındayım ama bir türlü hamile kalamıyorum.Hiç bir sağlık problemimiz görünmüyor.Şuan adetimin 2. günündeyim yarın doktor muayenemi olacağım gerekli testler tekrar yapılacak ve adetimin 5. günü klomen+çatlatma iğnesi tedavisi göreceğim.sanırım artık bu son çatlatma tedavisi olacak diğerleri tutmadı.Artık bu ayda olmazsa bir üst tedaviye geçecekmiş doktorum.Sizlerde nasıl yol aldığınızı paylaşırsanız birlikte ilerlemiş oluruz.

merhabalar cnm bugün çok mutlu bir haber aldık komşumun uzun zamandır çocuğu olmuyordu. ona arı sütü ve bazı besin takviyeleriyle program yapmışlar düzenli olrak kullandığını ve eşine kullandırttığını söyledi. sonuçta bugün mutlu haberi aldık Allah herkese nasip etsin çok mutluydu seninde olur inş..

merhaba bende 32 yaşındayım mayıs ayında 1 kürtajım var, korunma sürem bitti çalışıyoruz bakalım, 32 yaş hamile kalmak için geç bir yaş mı, endişelenmiyor değilim bazen:18:

Canım 30 yaşı geçtikten sonra tehlike ve tedbir çanları çalmaya başlıyor.yumurtaların kalitesi düşmeye başlıyormuş doktorum öyle söyledi.Ve artık adet kanamalarımda azalmaya başladı.eskiden pet yetiştiremezdim ama artık yarı yarıya azalma var :( İnşallah kolay hamile kalırız.

merhabalar cnm bugün çok mutlu bir haber aldık komşumun uzun zamandır çocuğu olmuyordu. ona arı sütü ve bazı besin takviyeleriyle program yapmışlar düzenli olrak kullandığını ve eşine kullandırttığını söyledi. sonuçta bugün mutlu haberi aldık Allah herkese nasip etsin çok mutluydu seninde olur inş..

Canım çok sevindim darısı bize.arı sütü ve besin takviyesi demişsin ya onları biraz açsan ne iyi olur :)

şuan adetimin 4. günündeyim. 7. gününde soğan kürüne başlayacağı kısmetse.Ayrıca bu ay yine klomen+çatlatma iğnesi verdi bgün doktorum.Hormon tatlilide yaptırdım yine ve değerlerim normal çıktı.İnşallah bu ay hamile kalırım.Allah isteyen herkese nasip etsin.Aminnn.

Ya bir tek benmiyim 30 yaş üstü olupta hamile kalmak için deli gibi uğraşan :(

Ilkti kalbi durmus kontrolde ogrendim 9 haftalikken durmus 3 hafta sonra ogrendim kurtaja aldilar saol canim üzülme olur insallah

Canımmm büyük geçmiş olsun.Allah bizede sağlıklı bebişler nasip etsin.Bu ay ne gibi çalışmalar yapacaksın.Ben klomen+çatlatma iğnesi ve de ek olarak soğan kürü uygulayacağım.

Canımmm büyük geçmiş olsun.Allah bizede sağlıklı bebişler nasip etsin.Bu ay ne gibi çalışmalar yapacaksın.Ben klomen+çatlatma iğnesi ve de ek olarak soğan kürü uygulayacağım.

Walla bise yapmicam adetimi bekliyorum sogan kurunu cok duydum ablamda dedi ben psikolojik olarak bisey yapma.durumunda dilim allah isteyen herkese nasip eder sende bi sorun yoksa vaktini bekliyodur velet:)

s.a canım topin hayırlı olsun inş bizimde bebişlerimiz olur RABBİM sesimizi duyar bn kendimi tanıtıyım en büyügünüz benim yaşım 39 a girdi ve 7 aydır çoçuk istiyoz ben burda eve yakındiye hst ye gitim hiç bi işe yaramadı bi arkadasım bna zübeyde hanım hstnesini tavsiye etti oraya başladım inş byrmdan sonra oraya gidecegim 2 aydır sogan kürü kulandım benim kistim varmış bu kür benim kistlerimi yoık etti şükür şükür amaa bu defada 2 aydır adetim kesiliyoo 3-4 de adet olcaktım hala gelmedi :43::43::43::43::43::43::43::14::14::14:

Canım çok sevindim darısı bize.arı sütü ve besin takviyesi demişsin ya onları biraz açsan ne iyi olur :)[/QUOTE]

Merhabalar cnm bugün senin için arkadaşla görüştüm.. Kendisine bebek konusunda yardımcı olan kişinin numarasını verdi. İstersen o kişiyle görüşmene yardımcı olabilirim?

Walla bise yapmicam adetimi bekliyorum sogan kurunu cok duydum ablamda dedi ben psikolojik olarak bisey yapma.durumunda dilim allah isteyen herkese nasip eder sende bi sorun yoksa vaktini bekliyodur velet:)

Biraz zamana bırak sen arkadaşım ne zaman hazır hissedersen o zaman başlarsın.İnsan bi yerden sonra koyveriyo kendini ben de o döneme giriyorum zaman zaman :(

s.a canım topin hayırlı olsun inş bizimde bebişlerimiz olur RABBİM sesimizi duyar bn kendimi tanıtıyım en büyügünüz benim yaşım 39 a girdi ve 7 aydır çoçuk istiyoz ben burda eve yakındiye hst ye gitim hiç bi işe yaramadı bi arkadasım bna zübeyde hanım hstnesini tavsiye etti oraya başladım inş byrmdan sonra oraya gidecegim 2 aydır sogan kürü kulandım benim kistim varmış bu kür benim kistlerimi yoık etti şükür şükür amaa bu defada 2 aydır adetim kesiliyoo 3-4 de adet olcaktım hala gelmedi :43::43::43::43::43::43::43::14::14::14:

A.s canım hoş geldin aramıza.Hastaneye gittiğin zaman aşama aşama neler yaşarsan bizlere anlatırsan seviniriz.Soğan suyu kistlere iyi gelirmiş öyle okuyorum bak sende de yaramış :) Adet kesilmesi stresten tamamen kafana takma.Benimde kanama oranım çok azaldı 30 yaşa girdikten sonra :(

Canım çok sevindim darısı bize.arı sütü ve besin takviyesi demişsin ya onları biraz açsan ne iyi olur :)

Merhabalar cnm bugün senin için arkadaşla görüştüm.. Kendisine bebek konusunda yardımcı olan kişinin numarasını verdi. İstersen o kişiyle görüşmene yardımcı olabilirim?[/QUOTE]

Canımm çok sevinirim mümkünse eğer çok isterim görüşmeyi .Birkaç gündür netimde sorun vardı giremedimde aklım burda kaldı acaba çalışmalar nasıl gidiyor diye :) Adetim bitti dün,gün klomenimi içiyorum düzenli ve yarından itibaren soğan kürüne başlıyorum .Ayyy inşallah hepimizin bebeği olur RABBİM duy sesimizi :)

Forumun en yaşlısı benmiyim 30 yaş üstü kimsecikler yok muuuuuuuuuuu:18:

İi akşamlar
Ben 36 nın içindeyim
Zaman zaman denediğimiz oldu ama hep olmayınca 2. Denemeyi yapmadan vazgeçtik.
Bu ay ilk kez tam ov.gununde denedik.bat 26 ekim.
Ümitliyim bu ay bakalım!!!!

Canımm çok sevinirim mümkünse eğer çok isterim görüşmeyi .Birkaç gündür netimde sorun vardı giremedimde aklım burda kaldı acaba çalışmalar nasıl gidiyor diye :) Adetim bitti dün,gün klomenimi içiyorum düzenli ve yarından itibaren soğan kürüne başlıyorum .Ayyy inşallah hepimizin bebeği olur RABBİM duy sesimizi :)[/QUOTE]

Bende birkaç gündür giremedim k.bakma canım eğer klptra@hotmail.com adresime sana ulaşacağım bir telefon bırakırsan seni görüştürebilirim... inş sana yardımcı olur..

İi akşamlar
Ben 36 nın içindeyim
Zaman zaman denediğimiz oldu ama hep olmayınca 2. Denemeyi yapmadan vazgeçtik.
Bu ay ilk kez tam ov.gununde denedik.bat 26 ekim.
Ümitliyim bu ay bakalım!!!!

Canımm inşallah tutmuştur bu ay.Ovülasyon gününü nasıl anladın test filanmı yaptın ? Eğer gebelik varsa bir hafta sonra mutlu haberini alırız inşallah.

Canımm çok sevinirim mümkünse eğer çok isterim görüşmeyi .Birkaç gündür netimde sorun vardı giremedimde aklım burda kaldı acaba çalışmalar nasıl gidiyor diye :) Adetim bitti dün,gün klomenimi içiyorum düzenli ve yarından itibaren soğan kürüne başlıyorum .Ayyy inşallah hepimizin bebeği olur RABBİM duy sesimizi :)

Bende birkaç gündür giremedim k.bakma canım eğer klptra@hotmail.com adresime sana ulaşacağım bir telefon bırakırsan seni görüştürebilirim... inş sana yardımcı olur..[/QUOTE]

mailini aldım canım hemen ulaşıyorum :) hatta faceden msj attım diğer klasörüne bakarsan sevinirim :)

Son düzenleme:
mailini aldım canım hemen ulaşıyorum :) hatta faceden msj attım diğer klasörüne bakarsan sevinirim :)[/QUOTE]

cnm galiba başka bir adrese gitti çünkü benm face adresim yok.. mail olarak atabilir miisn? istersen başka bir adresim olan klpso33@hotmail.com adresime de gönderebilirsin...

Back
X