aslında şartlarım gayet uygun. çok anlayışlı bir eşim var. sen oku ben istediğin şehre gelirim dedi. bu fedakarlığı beni duygulandırdı ve ciddi anlamda düşünmeye başladım. e ufaktan çalışmaya da başlamak lazım
böyle birşey olabilirmi ya,o zaman senelerce çalışıp üniversiteye girip kazananlara haksızlık olmuyormu,üniversite sınavını kazanıp o bölüme girenle,30 yaş üstü bu kanunla aynı bölüme giren kişi aynı bilgilere sahip olmazki.
aslında şartlarım gayet uygun. çok anlayışlı bir eşim var. sen oku ben istediğin şehre gelirim dedi. bu fedakarlığı beni duygulandırdı ve ciddi anlamda düşünmeye başladım. e ufaktan çalışmaya da başlamak lazım
bir de eşiniz böyle bir teklifte bulunuyor yani, cok guzel bir haber bu!
bence kararsızlıkla vakit kaybetmenin size kazandıracagı birsey olmaz... tıp tutmasa dahi saglık alanında bilimsel calısmaların yapıldıgı farklı bölümleri tercih edebilirsiniz.
ama iyi düsünmek gerek, diger meslekleri istemiyorsanız sayısal odaklı calısmak falan... bunları uzun uzadıya tekrar bir gözden gecirin
açıkçası çalışmak işin en kolay kısmı. karar vermek, cesaret etmek.. bunlar benim için zor aşamalar-dı:) dediğiniz gibi başkalarının ne düşüneceği hayallerimden önemli değil. hem mezun olduğumda 32 olucam. çok da geç sayılmaz heralde
hepinize çok teşekkür ederim. fikirleriniz benim için önemli:)
açıkçası çalışmak işin en kolay kısmı. karar vermek, cesaret etmek.. bunlar benim için zor aşamalar-dı:) dediğiniz gibi başkalarının ne düşüneceği hayallerimden önemli değil. hem mezun olduğumda 32 olucam. çok da geç sayılmaz heralde
hepinize çok teşekkür ederim. fikirleriniz benim için önemli:)
yolcu,
32 yaş yaş mı gülüm
Lütfen okumak istiyorsan mutlaka oku, hayallerini erteleme.
Benim yengem 50 yaşından sonra başladı üniversiteye, 32 yaş geçse yengem atlasın yüksek bir yerden:))) kızkardeşim aftan faydalandı 38 yaşında şu an 3. sınıfta seneye kep atacak yahu:)))) bu sene kızı sınava sokarken ygsye baba kız, anne kız girenler oldu
ne güzel söyledin mune. bunlar bana çok cesaret veriyor. evet çok saçma ama o kapıdan girerken ."bak kaç yaşında yeni başlamış." gibi şeyler duyacak olma ihtimali beni çok üzer. bir yandan da kim ne bilecek yaşımı diyorum. olayların bu önemsiz kısımlarına kafa yoruyor olmaktan da ayrıca rahatsızım.:26: etrafını umursamayan insanlara çok özeniyorum.
cevap için çok teşekkürler..
Ben de İstanbul Üniversitesi ikinci üniversite ile bir bölüm okuyayım diyorum. Sınavsız girebiliyormuşuz. Uzaktan eğitimmiş.Keşke yapılsa ama hiç umudum yok olsa da belli bölümlere olur. ben şahsen Türkçe öğretmenliği okumak isterim yaşım kaç olursa olsun içimde ukte kaldı bazı nedenlerden olmadı.
Keşke tek sorun milletin "Aaa! Baksana kaç yaşında?" demesi olsa ki demezler bilakis "Ne güzel okuma hevesinden vazgeçmemiş." diye düşünürler. Şahsen ben öyle düşünürüm.ne güzel söyledin mune. bunlar bana çok cesaret veriyor. evet çok saçma ama o kapıdan girerken ."bak kaç yaşında yeni başlamış." gibi şeyler duyacak olma ihtimali beni çok üzer. bir yandan da kim ne bilecek yaşımı diyorum. olayların bu önemsiz kısımlarına kafa yoruyor olmaktan da ayrıca rahatsızım.:26: etrafını umursamayan insanlara çok özeniyorum.
cevap için çok teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?