30 yaş üstü kasım anneleri

teşekkür ederim şekercik. ancak benim bel ağrım dinlenmeyle gececek sınırını aştı. bakalım ne olacak.... 3 gün hastanede tedavi gördüm ama nafile dr şu an başka bişi yapamam dedi .. öyle işte..
geçer inş..

Son düzenleme:

önerin için çok sağol.umarım tarık bebeği bi an önce sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

a.s.

nasıl gidiyor arkadaşlar son iki aya girdik inş. sanırım bel fıtığım nedeniyle sezeryan olacağım. siz nasıl dogum yapacaksınız..

bende 35 yasindayim. 6 ayda 9 kilo aldim. sekerim yuksek cikti. dolayisiyla diyetteyim buda kilo almami durdurdu. simdi hala 9 kilo almis gorunuyorum.

ben de 35 yasındayım bende dee seker cıktı diyetteyim 9 kılo aldım ama 101 kıloyum:)) tansiyonum da var ayakkalım sissiyor ellerim uyusuyor meide yanması da basladı 32. haftada izne ayrılacağım 36 da da sezeryan olacak kısmetse:)

canım 36. hafta sezeryan için erken değil mi 38. de alıyorlar diye biliyorum. yanlış biliyorum.

nasıl gidiyor arkadaşlar son iki aya girdik inş. sanırım bel fıtığım nedeniyle sezeryan olacağım. siz nasıl dogum yapacaksınız..

33 haftaya başladım hayırlısıyla. Bendede hamileliğim sırasında göbek fıtığı çıktı ama dr um yinede normal doğum olma olasılığı olabilecegini söyledi (ki ben normal istiyorum). Kesin karar doğuma 3 hafta kala, tekrar göbek fıtığıma bakılarak verilecek. Ne diyim hayırlısı olsun inşallah...

Doğum şekline karar verildimi daha rahat oluyor insan. bende normal istiyorum ama drum belini sakatlayabilirsin dediği için korktum. spinalle bile sezeryan olamayabilirmişim. direkt bayıltacaklar sanırım.

Aman gülmeyin bana ama ben hiç rahat degilim, normal istiyorum ama bir yandanda cok korkuyorum ya normal doğum olacak olursam ve doğumun başladığını anlamazsam ne olacak???

Aman gülmeyin bana ama ben hiç rahat degilim, normal istiyorum ama bir yandanda cok korkuyorum ya normal doğum olacak olursam ve doğumun başladığını anlamazsam ne olacak???

canııııımmmm :)) sanırım ilk bebeğin. bende kızımda anneme doğum başlarda anlamazsam diyordum oda gülüyordu... emin ol canım benim anlarsın. şöyle belinden bir ağrı başlar derinden. sonra ilk nişan gelir ilk kanlı su ya nişan diyorlar. sonra ağrı artar vs. demem o ki anlamaman mümkün değil. opuyorumnanaktan

biz daha dr la konuşmadık cnm sanki hiç doğurmucam gibi davranıyoruz:) kimi kandırıyosakkk ama normal geçiyo içimden şimdilik ciddi bi sorun yok ama bebeğe bağlı tabii
canım yaaa biliyorum ben seni Allah kolaylık versin çık izne de bi rahat et ben de çıkıcam 32. haftada
canım inş gönlündeki gibi olur
Doğum şekline karar verildimi daha rahat oluyor insan. bende normal istiyorum ama drum belini sakatlayabilirsin dediği için korktum. spinalle bile sezeryan olamayabilirmişim. direkt bayıltacaklar sanırım.
olsun cnm hayırlısı odur muhakkak kasma kendini bence önemli olan nsaıl doğurduğumuz deil ne kadar sağlıklı olduğumuz hem bizim hem bebeğin
ben de tırsıyorum bundan hele ben biçok şeyi anlamıyorum kocam da diyo ki sen anlamadan doğurucan heraldeee
herkeste olmuyomuş ama ağrı kasılma nişan
ben ondan da korkuyorum

İyide benim belim neredeyse her allahın günü ağrıyo zaten hemde kıvrandıracak şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…