benim de belim ağrıyor yorulunca normal bişey olduğunu düşünüyodum yaşa mı bağlı acaba?
ne bileyim istedim olmadı yoksa bu yaşa ilk bebeği bırakır mıydım hiç
3 yıldır evliyim ben 2 yıldır da bebek yolu gözlüyoruz anca teşrif etti, biz de şükrediyoruz halimize napalım.
hemen yoruluyorum her işi dinlene dinlene yapyorum ben, şımarıklık olmasın normaldir diye de kimseye ses çıkarmıyorum herkes aynıdır diyordum.
ama çok mutluyum yine de Allahıma binlerce şükür olsun...
haklısın.canım amin inş.canim, hayirlisiyla bunlari saglicakla kucagimiza alalim insallah da, Rabbim olmayanlara versin. zaten yas geciyo, daha kac tane dogurabilirizki. Rabbim kuzularimiza saglik versin insallah.
heee nolcekki o bilem almış :roflol:evet canim, bende iyi aldim. bu seker cikmasaydi ben doguma kadar bi 15 kilo daha koyardim bunun ustune.kaydirigubbakcemile3
ayyy, bosver, cagla sikel bile 6 ayda 10 kilo almis. bize feda olsun kiz.opuyorumnanaktan
bende 36 yaşındayım ve 3. cocuğumu doğurdum 8 buçuk aylık bir kızım var
evet 30 dan sonra hamilelik biraz zor ama 35 den sonrası daha bir zor ve bir o kadarda keyifli oluyormuş
ve ben bu hamileliğimi tüm yaşadığım sorunlar bozuk çıkan testler ağlayarak yaptırdığım amniyosentezin
yanında öyle keyifli geçtiki anlatamam
her gün bana hafta gibi geldi her haftada ay giibi
ileri yaş hamileliği gerçekten çok hisli mutluluk verici oluyor
zira her anını daha bir zevkli yaşıyorsun
birde 35 yaştan sonra çogu bayan bir daha hamileliği düşünmediği için
bu son diyorsun ya yaşadığın günlerin tekrarı olmayacak çünki
her anı haz ala ala yaşıyorsun
artık gördüğüm her arkadaşa tavsiye ediyorum 30 35 den sonra birkez daha hamile kalın diye
inanın çok büyük mutluluk
insan kendini çok genç hissediyor resmen yaaa
bence kimse artık geç demesin...
slm bende 36 yaşında ilk defa annelik yaşıyacağım... ikiz oğullarım olacak... biz bu bebekleri 8 yıl bekledik kısmet bu güneymiş[/QUOT
negüzel.meleklerin en sonunda geldi dmek.birazcık bekletmişler ama olsun.naspi herşey.sağlıcakla gelsinler inşallah.
slm bende 36 yaşında ilk defa annelik yaşıyacağım... ikiz oğullarım olacak... biz bu bebekleri 8 yıl bekledik kısmet bu güneymiş
merhaba bende 35 yaşındayım ilk hamileliğim. 28. haftamdayım. çok şükür işmdilik bir sıkıntı olmadı. 9 kg aldım ama sanırım biraz fazla? siz kaç kilo aldınız ?
5 kasımda doğum olacak ,inşallah oğlumu kucaklamayı Allah nasip eder..
kızlar ben kaçmak zorundayım.idrar yollarımda bakteri çıktı bol miktarda.ilaç alıyorum.midea ğrısı yapıyo bana.accık yatıcam.öptüm hepinizi
geçmiş olsun. bende havadan nem kapar gibi enfeksiyon kaparım. bir kutu antibiyotik bitirdim 2 hafta önce. aman idrar yolu enfeksiyonlarına dikkat erken doğuma neden olabiliyormuş birde mantar.. Allah korusun.....
sağol canım.bende aynıyım.o kadar dikkat edrim gene beni bulur.sık yıkanmakta yapıyomuş.ordaki ph dengesi bozuluyomuş.fazla temizlikte iyi değil demekki kaydirigubbakcemile3