30 yaş üstü kasım anneleri

bencede simarabildigin kadar simar canim. ben oglumda hic simarmadim, sonradan cok pisman oldum. simdi baya bir simariyorum.kaydirigubbakcemile3

bel agrisininda yasla alakasi yok canim. herkesde oluyor.

sağol canım ya çok merak ediyodum da:) ama gene de yaşlı sayılmayız biz:)

slm bende 36 yaşında ilk defa annelik yaşıyacağım... ikiz oğullarım olacak... biz bu bebekleri 8 yıl bekledik kısmet bu güneymiş

canim, hayirlisiyla bunlari saglicakla kucagimiza alalim insallah da, Rabbim olmayanlara versin. zaten yas geciyo, daha kac tane dogurabilirizki. Rabbim kuzularimiza saglik versin insallah.
haklısın.canım amin inş.
evet canim, bende iyi aldim. bu seker cikmasaydi ben doguma kadar bi 15 kilo daha koyardim bunun ustune.kaydirigubbakcemile3

ayyy, bosver, cagla sikel bile 6 ayda 10 kilo almis. bize feda olsun kiz.opuyorumnanaktan
heee nolcekki o bilem almış :roflol:

maşallah 3.demek.negüzel.allah bağışlasın.bencede bu yaşta gebelik bi başka güzelmiş.kızımda bişeycik anlamamışım .bunda daha farklı inceliyosun herşyi.bide kızımda hareketlenme geç oldu bi tek gece yatınca kuduruyodu sıpa.gündüzde tektük.bu çok erken başladı ve sürekli tepikliyo nerdeyse.doya doya yaşoyprum bunda herşeyi :CüvCüv:

merhaba bende 35 yaşındayım ilk hamileliğim. 28. haftamdayım. çok şükür işmdilik bir sıkıntı olmadı. 9 kg aldım ama sanırım biraz fazla? siz kaç kilo aldınız ?
5 kasımda doğum olacak ,inşallah oğlumu kucaklamayı Allah nasip eder..

9 kilo 28. hafta için sınırlar içinde bende 11 kilo aldım. sanırım zayıf başlayınca hamileliğe daha çok alınıyor. Benimde ikinci kızım olacak 8 kasımda...:kedipuyorumnanaktan

ben 10 kilo aldım:) ama çok zayıftım bi de canım ne isterse yedim:) kısmadım hiç kendimi. boşverin kızlar veririz bebişler sağlıkla doğsun da.....

bende 10 kg aldım.60 la başladım.27haftaya yaklaşıyorum.accuk fazla aldım ben.inşallah kalan haftalarda almam.bebiş alsın yeter.doğumdan sonra yürüyüşle diyetle gider nasılsa.kızımda öyle vermiştim.

kızlar ben kaçmak zorundayım.idrar yollarımda bakteri çıktı bol miktarda.ilaç alıyorum.midea ğrısı yapıyo bana.accık yatıcam.öptüm hepinizi

geçmiş olsun. bende havadan nem kapar gibi enfeksiyon kaparım. bir kutu antibiyotik bitirdim 2 hafta önce. aman idrar yolu enfeksiyonlarına dikkat erken doğuma neden olabiliyormuş birde mantar.. Allah korusun.....

kızlar ben kaçmak zorundayım.idrar yollarımda bakteri çıktı bol miktarda.ilaç alıyorum.midea ğrısı yapıyo bana.accık yatıcam.öptüm hepinizi

geçmiş olsun. bende havadan nem kapar gibi enfeksiyon kaparım. bir kutu antibiyotik bitirdim 2 hafta önce. aman idrar yolu enfeksiyonlarına dikkat erken doğuma neden olabiliyormuş birde mantar.. Allah korusun.....

sağol canım.bende aynıyım.o kadar dikkat edrim gene beni bulur.sık yıkanmakta yapıyomuş.ordaki ph dengesi bozuluyomuş.fazla temizlikte iyi değil demekki
kaydirigubbakcemile3

Bel ağrısı yüzünden dr a giden varmı sanırımı benim bel fıtığı başlanğıcı bel fıtığına döndü yürümekte bile zorlanıyorum....

erkek bebek ismi arıyoruz ama hep aynı isimler....kızımda da aynı sorun olmuştu bi türlü bulamamıştık...12 gün isimsiz kaldı canım kızım :) öneriye açığız.lütfen gönlünüzden geçen ismi söyleyin

sağol canım.bende aynıyım.o kadar dikkat edrim gene beni bulur.sık yıkanmakta yapıyomuş.ordaki ph dengesi bozuluyomuş.fazla temizlikte iyi değil demekki
kaydirigubbakcemile3

sebamed öneririm size.yıllardır kullanıyorum.asla sabun şampuan vs.sürmeyin oraya.ph oranı normal ciltten farklı olarak 3,8 mişş o yüzden hemen mantar oluyo.sebamed feminine sabun harika.

nasılsınız kızlar?

diantus; benim bazen bacağıma kramp giriyor ovunca geçiyor özellikle gece sağdan sola dönerken filan oluyor bacağım öylece kalıyor:) bi de belin için bence bol bol uzan ben habire ayaklarımı dikip ya da uzatıp uzanıyorum bel ağrım çok az şükür, belki de kendini yoruyorsundur dikkat et canım

delimavvi benim de oğlum olcak ben tarık koyacağım herhalde ama beğendiğim isimler mert, kerem, deniz, ege...

bende henüz enfeksiyon filan olmadı ama internette özellikle tuvaletten sonra çok iyi kurulayın günde iki kez çamaşır değiştirin diye okumuştum özel bir sabun yok her defasında yıkadığım ama duşta özellikle doğal sabunlar kullanıyorum bilmiyorum belki de bu nedenle enfeksiyon mantar yaşamadım bi de bol su içmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…