30 Yaş Üstü Hamile Kalanlar ve Kalmaya Çalışanlar Buraya

Sweetbabys

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
8
Kızlar 30 yaşın üzerinde hamile kalanlar var mı aranızda? Varsa ne kadar sürede hamile kaldınız? Herhangi bir bitkisel kür ya da tedavi uygulandı mı? Ve hamile kalmaya çalışanlar var mı? Burda paylaşımlarımızı yaparak birbirimize moral olalım inşallah.

Yaşım 33, 7 yıldır bebek sahibi olmak için çabalıyoruz. Daha önce doğal yoldan bir kez hamile kaldım ikiz gebelikti fakat 11. Haftada gelişimleri durdu ve ne yazık ki kürtaj oldum. Kürtaj sonrası rahimde yapışıklık oluşmuş, histereskopi oldum geçen sene. Yıllardır sebepsiz infertilite denildi, en son gittiğim doktorum yumurta rezervi düşük, hamile kalırsın ama destek şart dedi. İlaç tedavisine basladim, ardından iğneli asilamaya karar verildi, Mart ayında asilamam yapıldı ve şükürler olsun şuan hamileyim.

İnşaallah sagsalim kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Bende 2.5yildir istiyorum ama olmuyor yaşta ilerledikçe sanırım stres yapiyorum rabbim isteywn herkese hayrlisiyla nasip etsin inşaallah

ben 33yasindayim 3aylik hamileyim
Rahim filmi sonrası hamile kaldim

Merhabalar, ben varim :)

Yasim 32, 11 aydir deniyoruz. Herhangi bir tedavi gormedim ancak Agustos ayina kadar normal deneyip o zamana kadar da olmazsa laparoskopi uygulanip tüplerime bakilacak.

37 yaşındayım 13+3 günlük hamileyim korunmayı bıraktıktan 4 ay içinde hamile kalmışım şubatta klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı o ay hamile kalmadım diğer ay kalmışım

Allahım isteyen herkese versin benim 3 gebelik yaşım gereği çok ümidim yoktu

Arkadaşlar bende 33 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. Eşim subay ama öğrenciydi bu 1 yıl boyunca ve aylarca görüşemedik. Sadece haftasonu görüşebildik o da yumurtlamama denk gelmedi çoğu kez. Son 3 ay virüsten dolayı evdeydi ama yine olmadı maalesef. Bende bir sorun yoktu ön muayene olmuştum ama eşimi bilemiyorum. Kafayı bir dönem çok taktım. Ama bu süreçte o kadar okudum ki hamile kalanlar nasıl kalmış diye. Ne yaş ne kilo ne hastalık ne vs. Rabbim ol deyince her türlü oluyor. Bize düşen tedbiride elden bırakmadan sabretmek sanırım. Allah hepimize evlat sevincini yaşatsın inşallah. Dualarım sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…