30 yaş üstü gebelik için çok mu geç? Bebek sağlıklı olur mu?

Siz devlet okuluna gitmediniz mi?
Geçen gün İstanbul ataşehirde eyüboğlu kolejinde yüzden fazla öğrenci hastanelik oldu yemekten. Bazıları yoğun bakımlık. Civar hastanelerde çocuk bölümleri fullendi. O gün işimiz vardı da şok geçirdim. Ekşide başlığı bile var. O işler belli olmuyor.. okuluğun yıllık ücreti 750bin - 1 milyon civarıydı…

Çok maşallah size
Hayır henüz evli değilim benim evlenmeye vs merakım yok da cocuk cok seviyorum ve isterim

Önce bir evlenin. Mutlu bir evliliğiniz olur umarım. Bunu çocukla taçlandırmak istersiniz o zaman düşünün. Sırf çocuk istiyorum diye saçma sapan herifleri baba yapmayın.

Eski yazdıklarını okuyayım dedim. Ağır yaralısın. Tedavi oluyor musun?

Kondom rahim ağzı kanseri yapan hpv türlerinden korur mu?

Yani temiz olan kisilerde de sarı akıntı olabilir mi diye, ayrıca tabii ki de doktora gittim

Ne kadar cahil cümleler ve ütopik hayaller ya. Sabah sabah. Allah akıl fikir versin.
O kadar katıldım ki… aynı cümleleri yazmak istedim. Yarına garantimiz yokken ileriki yaşların hayalini kurmak..
24 yaşında evlendim. 25 yaşımda ilk bebeğime hamile kaldım..maalesef kalbi durdu. O zamana kadar sanıyordumki hemen çocuğum olur ne zaman planlarsam. Tabi kariyer odaklı da birisiyim ama bu olumsuz tecrübeyi yaşayınca 3 sene çocuk düşündük olmadı. İkimizinde hiç bir problemi yokken .yumurtalık rezervim çok iyiken. Tüp bebeğe başvurduk çok şükür sağlıkla bir evladım oldu.Hala kariyerime devam ediyorum . Ama hayat bana iyi bir ders verdi ..Biz planlar yaparken hayatın önümüze ne sunacağını bilemeyiz.
Bazı şeyler vakti zamanı gelince olur..
Çok plan yapmayın konu sahibi naçizane bir tavsiye.
Heleki henüz bekarsınız. İnsanlar 40 larında da doğum yapıyor. Çok endişeniz varsa bir baktırın rezervlerinize. Fakat onların bile iyi olması tek başına yeterli değil.

Çok geç bir yaş değil ama okadar beklemenin daha zorlaştırabileceği ihtimalini unutma özellikle evlendikten sonra

Neden? Sigorta ödediğim işim olsa sıkıntı mı olur?
Sabahtan akşama kadar burada başkalarının hayatını merak eden onların hayatının detaylarını öğrenmek için eski mesajlarına teker teker bakan biri için o vizyonu bile görememişim maalesef o sebepten. Sigortaları da muhtemelen eşiniz ödüyodur.

Kendi işinize ve kendi hayatınıza odaklanın derim

Keşke bu kadar piremses olsaydım. Ama benim de derdim bu işte sen de beni yaralı yerimden vurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…