• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yas üstü bekarlar?

Kutupyildizi86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2021
276
260
53
38
Iyi aksamlar kizlar, aramizda 30 yas üstü hic evlenmemis ya da evlenip bosanmis arkadaslar var mi? Ben bir kere evlendim bosandim, daha sonra kendime yeni bir hayat kurdum, yalniz yasiyorum, cevremde benim gibi olan arkadasim yok. Hepsi cuma aksamini ve haftasonunu esiyle, erkek arkadasiyla geciriyor. Böyle günlerde daha da yalniz hissediyorum, haftaici tek basima cikip bir seyler yapiyorum ama haftasonu cikmayi sevmiyorum, disarda insanlari aileleriyle, sevdikleriyle görünce daha da üzülüyorum. Sizler napiyorsunuz, biraz dertleselim iyi hissetmiyorum bugün:( Kendime pizza siparis ettim, belki bir film bakarim, burada takilirim. Siz kendinizi yalniz hissediyor musunuz? zamaninizi nasil geciriyorsunuz haftasonlar? Hayatima birini almak istiyorum ama olmuyor olmuyor, cikmiyor karsima öyle biri..

Kendinizi tek başınıza mutsuz olduğunuza, hiç kimsenin yalnız olmadığına odaklarsanız hep mutsuz olursunuz.
Yalnızlık bazen güzeldir. Olduğunuz anın tadını çıkarın.
4-5 yildir yalnizim zaten artik insan bir zaman sonra buna son vermek istiyorum, su an tercihen degil mecburiyetten yalnizim. Yalnizligin insanlari hasta ettigi bilimsel olarak kanitlanmis, insan bir süre sonra kendiyle konusur duruma geliyor

Kısa süre önce nişan atmış biri olarak otuza bir kala bende kendimi yalnız hissediyorum tabiiki nişan attığım için hiç pişman değilim. Bazen gerçekten yalnış bi ilişki içerisinde olmak yalnızlıktan daha çok yalnız hissettiriyor sadece giden 4 yılıma üzülüyorum..

Kısa süre önce nişan atmış biri olarak otuza bir kala bende kendimi yalnız hissediyorum tabiiki nişan attığım için hiç pişman değilim. Bazen gerçekten yalnış bi ilişki içerisinde olmak yalnızlıktan daha çok yalnız hissettiriyor sadece giden 4 yılıma üzülüyorum..
Bende 8 sene evli kaldim gecen yillarima aciyorum, karsima hayatimi paylascak birinin cikmasini cok istiyorum ama olmuyor. Dediginize katiliyorum ben de evliyken su andan daha yalniz ve huzursuz hissediyordum, cok yalnis bir evlilikti.

Bende 8 sene evli kaldim gecen yillarima aciyorum, karsima hayatimi paylascak birinin cikmasini cok istiyorum ama olmuyor. Dediginize katiliyorum ben de evliyken su andan daha yalniz ve huzursuz hissediyordum, cok yalnis bir evlilikti.
İnşâAllah hepimizin karşısına beraber yaşamaktan ve yaşlanmaktan mutluluk duyabileceğiniz kişi çıkar.. Bazen çok garip yalnız olduğum için mutlu oluyorum bazende tüm arkadaşlarım en azından bir düzenlerini kurdu diyorum tabii evlenmek için evlenmek değil kasettiğim..

35 de tanıştık 37 de evlendik 39 a da bebek geliyor hepinize moral olsun kısmetini ruh eşin ne zaman geleceğini Allah biliyor Allah'a teslim ol dua et bekle isyan etme nasihat gibi algılama sakın sevgilerimle 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
35 ler artık normal yaşlar zaten erkeklerde 40 ı buluyor yaş olarak.mutluluklar bebişte sağlıkla doğsun

35 de tanıştık 37 de evlendik 39 a da bebek geliyor hepinize moral olsun kısmetini ruh eşin ne zaman geleceğini Allah biliyor Allah'a teslim ol dua et bekle isyan etme nasihat gibi algılama sakın sevgilerimle 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Ne güzel cok sevindim sizin adiniza, umut oluyorsunuz bize:) Nerde nasil tanistiniz esinizle?

35 ler artık normal yaşlar zaten erkeklerde 40 ı buluyor yaş olarak.mutluluklar bebişte sağlıkla doğsun
Hala bizim toplumda geç kalmışlık hissi verir insanlar ama kimin umrunda daha önce evlenseydim mutsuz olurdum eşim beni anlayan tek insan geç geldi ama ne önemi var 🥰🧿🌼🤍🤍

İnşâAllah hepimizin karşısına beraber yaşamaktan ve yaşlanmaktan mutluluk duyabileceğiniz kişi çıkar.. Bazen çok garip yalnız olduğum için mutlu oluyorum bazende tüm arkadaşlarım en azından bir düzenlerini kurdu diyorum tabii evlenmek için evlenmek değil kasettiğim..
Aynen insallah, ne kadar oldu ayrilali? Benim karsima cikti birileri ama bana uygun kisiler degildi, ben de evlenmis olmak icin evlenmem, gerekirse yalniz kalirim.

Ne güzel cok sevindim sizin adiniza, umut oluyorsunuz bize:) Nerde nasil tanistiniz esinizle?
Instagram'da tanıştık ama görmeden iş kimlik vermediği bilgi kalmamıştı guvenmem için isyerimin dibindeki kafede buluştuk guven verdi ama kötü biri de gelebilirdi dikkatli biriyim yanilmadim şükür rabbime

Iyi aksamlar kizlar, aramizda 30 yas üstü hic evlenmemis ya da evlenip bosanmis arkadaslar var mi? Ben bir kere evlendim bosandim, daha sonra kendime yeni bir hayat kurdum, yalniz yasiyorum, cevremde benim gibi olan arkadasim yok. Hepsi cuma aksamini ve haftasonunu esiyle, erkek arkadasiyla geciriyor. Böyle günlerde daha da yalniz hissediyorum, haftaici tek basima cikip bir seyler yapiyorum ama haftasonu cikmayi sevmiyorum, disarda insanlari aileleriyle, sevdikleriyle görünce daha da üzülüyorum. Sizler napiyorsunuz, biraz dertleselim iyi hissetmiyorum bugün:KK43: Kendime pizza siparis ettim, belki bir film bakarim, burada takilirim. Siz kendinizi yalniz hissediyor musunuz? zamaninizi nasil geciriyorsunuz haftasonlar? Hayatima birini almak istiyorum ama olmuyor olmuyor, cikmiyor karsima öyle biri..
Benim bekar halimsin♥️ az evvel okudun sanırım benzer bir konudaki cevabımı, o yüzden tekrar edip seni sıkmak istemem🌺 Bekarlik ve yalnizlik gunlerimde güzel bir film, pizza ve dondurma bozuk olan moralime hep iyi gelmiştir🤍 istersen sana film onerebilirim, ne tür seversin🦋

Ben evliyim ama kapıdan şunu söylemeye geldim sonra hemen çıkıcam :KK48:
Toplum bize çoğu konuda kendimizi eksik hissettiriyor. Ben dört yıldır evliyim 33 yaşımdayım. Çocuğumun olmadığını duyanlar hemen :KK61: bu moda geçip sırt sıvazlamaya başlıyorlar.Bu tür şeylere karşı ciddi duyarsızımdır ama söyylene söyylene son birkaç aydır lan geç kaldım galiba:KK57: duygusuna girdim. Yalnız olduğunu yalnız hissettiğini düşünen insanlar teselli adı altında sana bu duyguyu tekrar tekrar hissettiriyor olabilir. Şu an california da yaşıyor olsaydık bunları konuşur muyduk? Sanmıyorum.

Iyi aksamlar kizlar, aramizda 30 yas üstü hic evlenmemis ya da evlenip bosanmis arkadaslar var mi? Ben bir kere evlendim bosandim, daha sonra kendime yeni bir hayat kurdum, yalniz yasiyorum, cevremde benim gibi olan arkadasim yok. Hepsi cuma aksamini ve haftasonunu esiyle, erkek arkadasiyla geciriyor. Böyle günlerde daha da yalniz hissediyorum, haftaici tek basima cikip bir seyler yapiyorum ama haftasonu cikmayi sevmiyorum, disarda insanlari aileleriyle, sevdikleriyle görünce daha da üzülüyorum. Sizler napiyorsunuz, biraz dertleselim iyi hissetmiyorum bugün:KK43: Kendime pizza siparis ettim, belki bir film bakarim, burada takilirim. Siz kendinizi yalniz hissediyor musunuz? zamaninizi nasil geciriyorsunuz haftasonlar? Hayatima birini almak istiyorum ama olmuyor olmuyor, cikmiyor karsima öyle biri..
Yani, insan bazen ailesinin, arkadaşlarının yada kalabalık bir ortamda bulundugunda bile kendini yalnız hissedebiliyor.Geçici bir durumdur. Benimde etrafımda çok insan olunca mutsuz oluyorum bazen yapayalnız kafa dinlemek te istiyor insan. Şuan bulunduğunuz hayatın tadını çıkarın.

Back
X