35 yas benim hayalimin tam ortasi. En guzel donemim olucak derdim hep.Bence Şanslısınız gecliginizin en guzel zamanindasiniz ne az ne cok hayat tecrusi ,orta karar.herseyi bilen ama ögreneceginiz seylerde var.ama bildikleriniz bu yaşinizn sermayesi eminim kararli ne istedigini bilen emin adimlarda ileryen bi bayansiniz.. Yeni yasiniz size saglik mutluluk getirsn inş..
Bazen balkonu bekliyorum temiz hava almak icin kisa vadeli ise yariyo gibi:)Pencereyi aç, temiz havayı teneffüs et beynine oksijen gitsin . Bumu derdin be kardeşim ya ben ne yapayım 36 ya merdiven dayadım intihar mı edeyim?
bende 20 yasima girdimde resmen bunalim gecirmistim 60 yasina girdim hisse kapilmistim
5,6ay sonra gecti simdi 30 üstündeyim artik umrumda degil
Yasimin en guzel donemlerde oldugunu biliyorum ama malesef kalbime soz geciremiyorum ki.Ne güzel bir yaşta olduğunu bilseydin sızlanacağına tadını çıkarırdın. Zaman geriye doğtu akmıyor ne yazık ki.
Ne demek istediğimi bu yaşları (da) geride bıraktığında anlayacaksın maalesef.
Kardesim 25 yasinda bunalima girmisti:) cok inat davraniyordu.dün annemle konuşurken liseye giden kardeşimden bahsediyorduk. annem dedi ki yaşı daha 17 ama çok isteyeni var. bıktım artık. şok oldum. ben daha onu 15 diye hatırlıyorum. sonra kendime baktım olmuşum 22. yaw dedim hızla yaşlanıyoruz. 30a 8 kala benim paçalar tutuşmaya başladı.
yaşın ne önemi varki insan hissettiği yaştadır...
ben 37 yaşındayım fakat hiç de yaşımı yaşamıyorum kendimi daha genç hissediyorum yaşamımda ona göre oluyor...
30 yas olmaya 20 gun kaldi.
ISTEMIYORUMMM...
Bir an bile aklimdan cikmiyor.
Gunlerdir durup durup agliyorum.
Sanki dunyanin sonu gelmis gibi hissediyorum.
Gunde 4 defa dusa giriyorum,
Dogal olmayi seven ben abartili makyaj yapiyorum.
Cirtlak kirmizi ojelerle dolasiyorum,
Asabiyette sinir tanimiyorum.
Kimsenin telefonuna cevap vermiyorum.
Kapi calarsa acmiyorum.
Yolda tanidiklarimi gormezden geliyorum.
Dogum gununde yapmak istedigin ozel bir sey varmi diye soran kocaya iki gundur ters ters bakiyorum ne ima etti bu bana diye....
Ne yapmam lazim lutfen yardim edin.
Benim gibi yas sendromu yasayanlar neler tavsiye edebilir?
Cok sacma ama netten bakinca biraz cogu insanda 30 yas sorunlu olurmus. Vardir mantikli bir aciklamasi elbette.Saçma geldi bana.
30 yaş geldi diye hayattan soğumak, her şeyden el etek çekmek hiç mantıklı değil.
şaka yapıyorsun sanırım yani 20 gün sonra 30 yaşına gireceksin diye sanki çaresiz dertlere düşmüşsün gibi mi davranıyorsun?
30 yaşındayım 20 gün falanda yok hatta 30,5 yaşında sayılırım.ikiz çocuk annesiyim,hiç istemediğim ve beklemediğim anda doktorlar normal yoldan çocuğunuz olmaz derken hamile kaldığımı öğrendim 5 ay önce,tam çocuklar kreşe başlayacak rahat edeceğim derken hayatımın ortasına bomba düşmüş gibi oldum.şimdi yanımda iki çocuğum karnımda bir bebeğim,ev-iş ve bir sürü sorumlulukla yaşamaya çaışıyorum..bazen gücümün tükendiğini hissediyorum bende ağlama krizleri yaşıyorum ama 30 yaştan mı bilemedim şimdi.
bence hayatın en güzel dönemleriden biri bu,herşeye daha olgun,daha objektif bakabiliyorsun.hep şunu düşün,şükür ki tek derdin 30 yaşına girmek ve bunun önüne geçemeyeceğine göre tadını çıkarmaya bak.insan hayatında birşey değişmiyor inan.6 ay önce nasılsam hala öyleyeim birden yaşlanmadım hayatım alt-üst olmadı.sadece soranlara 29 değilde 30 yaşındayım diyorum :)
Saglikla kucagiginiZa alin bebeginizi insallah:)ruhun kaç yaşında ?:44:
Cok guzel bir yorum ellerine saglik. Bi anda en onemli yasa adim aticakmis gibi hissettim:)En güzel yaşlar 30 lu yaşlardır.
O kadar güzeldir ki ölüp dirildiğimizde bile 30lu yaşında olacağız.
Cennet ve cehennemde bile bu yaşta kalacağız.
İnsanın en akıllı mantıklı olduğu yaşlardır 30 lu yaşlar
Keyfini sür derim
Emin olun yalnız değilsiniz, sizin gibi düşünen hisseden ve yaşayan birçok kişi bulunmakta. Aslında bu bunalıma girişin temelinde, "artık daha bilinçli ve daha fazla düşünerek hareket etmem gerek" histeriği var.
Bu yalnızca sizin kendi içinize hapsolmanız durumu. Bundan soyutlanmak için yapmanız gereken, ailenizde ya da yakın çevrenizde 30'lu yaşlarında olan fertleri gözlemlemek. Birçoğunu zaten 30'lu yaşlarının öncesinde de tanıyordunuz. Alın elinize bir terazi olumlu ve olumsuzlukları tartın bakalım. Kefe hangi yönde ağır basacak.
Benim oyum, olumlu tarafın. İnsanlar 20'li yaşlarını bitirdiğinde artık ruhen de değişir. Bu olumlu yönde bir değişimdir. Artık, daha farklı düşünür, daha farklı bir bakış açısı edinir hayata karşı. Çünkü artık fikren değişmiştir. Görünümden çok şey değişmez ama fikir artık nerede olması gerektiğini bilir.
Yalnızca anlattıklarınızda mübalağa yoksa, biraz fazla abarttığınızı söyleyebilirim. Kendinizi bu kadar içe kapatmanıza gerek yok. Daha pozitif bakmaya çalışın. Pozitif yönlerini bulmaya odaklanın. "30 yaşında ama oldukça genç gösteren bir kadın" olduğunuzu düşünün. Diğer yönlerdense ne kadar "görmüş geçirmiş ve artık yaşadıklarıyla caka satabilecek bir kadın" olduğunuzu.
Çevrenizdeki insanlardan soyutlanmayı bırakın, durumu kabullenin ve akışına bırakın. Eşinizin yaş günü sorusuna geldiğinde, güler yüzle bir fikir sunun. Artık geride kalmış çocukluğu bıraktığınız ve hangi zorluğu yaşadıysanız yaşamış olun, bugüne gelmiş olmanızın keyfini çıkartın.
ruhun kaç yaşında ?:44:
28 yaşındayım.geçen seneden beri yaşım sorulduğunda 30 sayılır diyorum
alışmak lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?