• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş evlilik için geç mi ?

Emilyyy

Bilmek acı çekmektir.
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
647
3
46
İzmir
kızlar 30 yaşında evlenmek çok geç olur mu ? fikirlerinizi almak istiyorum

cnm niye geç olsun. ki 30 yaş kişiliğin tam oturduğu yaştır. daha aklı başında kararlar alınan yaştır. ayrıca bu işler kısmet işi be cnm kiminin 30unda geliyo kiminin 20 sinde

onemli olan senin kendini ne zaman hazir hissettigin..bende 30 da evlendim..bence gec degil.

öyle tabiki .
benimde garibime gidiyor ne bileyim 26 sında filan evlenmek daha cazip geliyor.
ama malesef şartlar bana 30umda evleneceğimi gösteriyor. napalım artık hayırlısı böyle demek ki :31:

cnm niye geç olsun. ki 30 yaş kişiliğin tam oturduğu yaştır. daha aklı başında kararlar alınan yaştır. ayrıca bu işler kısmet işi be cnm kiminin 30unda geliyo kiminin 20 sinde

öyle canım haklısın.
ama ne bileyim bana sanki geç gibi geliyor hani 26 sında filan evlenmek daha hoş olur gibi geliyor bana :31:
beklicez artık napalım

uzmanlar araştırmış geçenlerde netteki haberlerde okudum

en ideal yaş 25 ve sonrasıymış evlilik için...

30 u geç olduğunu düşünmüyorum kesinlikle

bence gayet ideal bir yaş...

hatta 25'ten önce evliliğe izin verilmemeli görüşündeyim

arkadaşa katılıyorum. lisede konuşurduk kendi aramızda ben derdim ki 23 de evlenmek isterim derdim. şimdi 27 yaşındayım ve nişanlıyım. düşünüyorumda 23 yaşındaki halimden çok farklıyım. hayata bakışım daha farklı kişiliğim tam oturdu hayattan beklediklerimi biliyorum.insanlar 25 den sonra olgunlaşıyolar zaten. ama işte tek sıkıntı o yaştan sonra hem daha seçici oluyosun hemde gelen kısmetler eskiye nazaran daha az olduğu için daha umutsuz oluyosun. seni anlıyorum çünkü bende 27 ye girerken ansızın nişanlandım. ama dediğim gibi kısmet canım. hakkında hayırlısı olsun

Bu birazcik kismet isi hangi yasta insanin karsisina cikicagi belli olmaz ama bu demek degildir 18índe evlenmeyi destekliyorum.bir bayanin belirli olgunlukta olmasi gerektigine inaniyorum ama belirli bir yastan sonrada cocuk sahibi olmanin saglik acisindan problem teskil edebilecegi kanisindayim...

Sizin kendinizi hazır hissetmeniz ve olanaklarla ilgili göreceli bi durum.
Ben genç anne olmak istediğim için 30 bana göre geç.:17:
Herşeyin hayırlısı. :ssz:

arkadaşa katılıyorum. lisede konuşurduk kendi aramızda ben derdim ki 23 de evlenmek isterim derdim. şimdi 27 yaşındayım ve nişanlıyım. düşünüyorumda 23 yaşındaki halimden çok farklıyım. hayata bakışım daha farklı kişiliğim tam oturdu hayattan beklediklerimi biliyorum.insanlar 25 den sonra olgunlaşıyolar zaten. ama işte tek sıkıntı o yaştan sonra hem daha seçici oluyosun hemde gelen kısmetler eskiye nazaran daha az olduğu için daha umutsuz oluyosun. seni anlıyorum çünkü bende 27 ye girerken ansızın nişanlandım. ama dediğim gibi kısmet canım. hakkında hayırlısı olsun

kısmet işi tamamda , beklemek düşüyor biraz bana şöyle 7 senecik :1:
korkularım yaşımın geç olacağıydı birde çocuk sahibi olmak. genç anne olmayı istiyorum.
şimdi 30 yaşında evlenicem. 2 sene çocuk yok.
33 yaşında anne olucam offf ne bileyim ya moralim çok bozuluyor bu yüzden :25:

Hiç olurmu tatlim. 22 den önce erken de, 22 den sonraki yaşlarda geç değil.
mariee4.gif

kısmet işi tamamda , beklemek düşüyor biraz bana şöyle 7 senecik :1:
korkularım yaşımın geç olacağıydı birde çocuk sahibi olmak. genç anne olmayı istiyorum.
şimdi 30 yaşında evlenicem. 2 sene çocuk yok.
33 yaşında anne olucam offf ne bileyim ya moralim çok bozuluyor bu yüzden :25:

niye 2 sene çocuk yok?? :)))

Herkese göre değişir; hayata bakışınla, yaşam şeklinle ilgili.

Ben mesela bugünkü aklım olsaydı 18 imde evlenir, beş tane de çocuk doğururdum.

Ama 18imde evlenseydim ne kadar sürerdi o evlilik net bir cevap da veremiyorum yani.

Biraz da boş laf bunlar; kader kısmet .... sen evlenmek iste dur, kaderinde 30unda evlenmek varsa daha evvel paralasan kendini olmaz.

Hayırlı kısmetler, açık bahtlar dileyerek bu akşamki kk mesaime bir son vermek istiyorum.

kızlar 30 yaşında evlenmek çok geç olur mu ? fikirlerinizi almak istiyorum

hayır tabıkı de .hatta sımdı evlılık yası 30 da baslar .
eskıden okul yoktu karıyer yoktu ,kızlar 17-18 yasın da evlenırdı .
sımdı oyle mı ? herkes okuyor artık .herkesın bır hedefı var .
okulu tamamlamak zaten rahat 25 yasını buluyorsun .
artık toplum bılınclendı .

Geç bir yaş değil 30.ama ideal de değil tabi.
nasip kısmet gerçekten ne zaman geleceği belli olmuyor.

yalnız dikkatimi çeken bir şey var; evli değilsin sanırım ama çizelgende 3 yıldır evliyim diyor!:

Geç bir yaş değil 30.ama ideal de değil tabi.
nasip kısmet gerçekten ne zaman geleceği belli olmuyor.

yalnız dikkatimi çeken bir şey var; evli değilsin sanırım ama çizelgende 3 yıldır evliyim diyor!:

3 yıllık ilişkisi var sanırım. :34:

23 yaşındasın galibaaa. Evlilik 30 a kalmaz benden söylemesi. :27:

Son düzenleme:
Back