Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onemli olan senin kendini ne zaman hazir hissettigin..bende 30 da evlendim..bence gec degil.
cnm niye geç olsun. ki 30 yaş kişiliğin tam oturduğu yaştır. daha aklı başında kararlar alınan yaştır. ayrıca bu işler kısmet işi be cnm kiminin 30unda geliyo kiminin 20 sinde
bence gayet ideal bir yaş...
hatta 25'ten önce evliliğe izin verilmemeli görüşündeyim
arkadaşa katılıyorum. lisede konuşurduk kendi aramızda ben derdim ki 23 de evlenmek isterim derdim. şimdi 27 yaşındayım ve nişanlıyım. düşünüyorumda 23 yaşındaki halimden çok farklıyım. hayata bakışım daha farklı kişiliğim tam oturdu hayattan beklediklerimi biliyorum.insanlar 25 den sonra olgunlaşıyolar zaten. ama işte tek sıkıntı o yaştan sonra hem daha seçici oluyosun hemde gelen kısmetler eskiye nazaran daha az olduğu için daha umutsuz oluyosun. seni anlıyorum çünkü bende 27 ye girerken ansızın nişanlandım. ama dediğim gibi kısmet canım. hakkında hayırlısı olsun
Sizin kendinizi hazır hissetmeniz ve olanaklarla ilgili göreceli bi durum.
Ben genç anne olmak istediğim için 30 bana göre geç.
Herşeyin hayırlısı.
kısmet işi tamamda , beklemek düşüyor biraz bana şöyle 7 senecik
korkularım yaşımın geç olacağıydı birde çocuk sahibi olmak. genç anne olmayı istiyorum.
şimdi 30 yaşında evlenicem. 2 sene çocuk yok.
33 yaşında anne olucam offf ne bileyim ya moralim çok bozuluyor bu yüzden![]()
aynen işte benimde korkum bu yaa . o yüzden geç geliyor bana da![]()
niye 2 sene çocuk yok?? :)))
gezip görmek istediğimiz yerlere gidelim gezelimniye 2 sene çocuk yok?? :)))
kızlar 30 yaşında evlenmek çok geç olur mu ? fikirlerinizi almak istiyorum
Geç bir yaş değil 30.ama ideal de değil tabi.
nasip kısmet gerçekten ne zaman geleceği belli olmuyor.
yalnız dikkatimi çeken bir şey var; evli değilsin sanırım ama çizelgende 3 yıldır evliyim diyor!: