• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş duygusal boşluk elime geçen adama yapisayim sendromu

Umarım erkektir çünkü böyle düşünen kadınlar görünce utanıyorum 😂
erkek erkek net bilgi :D kendi çapımda insan sarrafıyıyımdır hele sosyal medy dilinden şıp diye anlarım bunları. ekşi de süslü sözlükte az zaman öldürmdim. su katılmamaış, ergen,işsiz, kendince analiz kasan, ekşi soslu abaza türk erkeği

erkek erkek net bilgi :D kendi çapımda insan sarrafıyıyımdır hele sosyal medy dilinden şıp diye anlarım bunları. ekşi de süslü sözlükte az zaman öldürmdim. su katılmamaış, ergen,işsiz, kendince analiz kasan, ekşi soslu abaza türk erkeği

Ben sadece merak ettigim kitap film v.s yorumlarına bakmak için giriyorum. Çok fazla takilmiyorum ekside. Keşke engellese de kurtulsak bari bu üyeden :)

Ben sadece merak ettigim kitap film v.s yorumlarına bakmak için giriyorum. Çok fazla takilmiyorum ekside. Keşke engellese de kurtulsak bari bu üyeden :)
hesap pasif duruyor şu an. site yöneticileri mi yoksa hesap sahibi mi yapmış? onca şey söyledim bir şey demedi bile. ciğerlerini biliyorum onların. en son beğendiği ileti de "erkeklerin gözü 30 yaşında açılıyor" iletisi. birileri duymak istediğini yazınca hemen beğene basmış. neden? istediği yazılmış çünkü. allahım ifrit oluyorum bunlara. tek amaçları kadınları alt etmek, mutsuz kılmak

hesap pasif duruyor şu an. site yöneticileri mi yoksa hesap sahibi mi yapmış? onca şey söyledim bir şey demedi bile. ciğerlerini biliyorum onların. en son beğendiği ileti de "erkeklerin gözü 30 yaşında açılıyor" iletisi. birileri duymak istediğini yazınca hemen beğene basmış. neden istediği yazılmış çünkü. allahım ifrit oluyorum bunlara. tek amaçları kadınları alt etmek, mutsuz kılmak

Şikâyet edenler olmuştur bende şikayet ettim kadına yönelik aşağılama diye o nedenle bence bir süre pasif yaptılar hesabı. Acınası insanlar işte. Kendileri aşırı mutsuz ve sevgisiz olduğundan başkalarını de öyle yapmaya calisiyorlar.

Şikâyet edenler olmuştur bende şikayet ettim kadına yönelik aşağılama diye o nedenle bence bir süre pasif yaptılar hesabı. Acınası insanlar işte. Kendileri aşırı mutsuz ve sevgisiz olduğundan başkalarını de öyle yapmaya calisiyorlar.
profiline baktım adam onca zaman saçma sapan şeyler yazmış. bir allahın kulu anlamamış erkek olduğunu. aylardır girmiyordum bir girdim bu başlık çıktı karşıma. ekşiden kaçıyorum ekşi erkeği gene karşıma çıkıyor :kızgın:

profiline baktım adam onca zaman saçma sapan şeyler yazmış. bir allahın kulu anlamamış erkek olduğunu. aylardır girmiyordum bir girdim bu başlık çıktı karşıma. ekşiden kaçıyorum ekşi erkeği gene karşıma çıkıyor :kızgın:

Ben erkek olduğunu bu konuya kadar düşünmemistim. Kendi evliliginde ve genel olarak ailesinde yetişme tarzı olarak v.s mutsuz, diğer kadınları kiskanan, kadınlarla sorunu olan ve bu nedenle kucumsemeye çalışan, hayattaki başarıyida evlenmek sanan sig bir kadın sanmistim açıkçası. Ama sürekli erkekleri övüp kadınları küçümsemesi, kocamın arkadaşları 29 yaşında kızları reddediyor, 25 yaşından sonra kadınlar erkeklerin peşinden koşuyor falan demesi bana da hic bir kadinin bakmadigi issiz tipsiz bir erkek olduğunu düşündürdü

Bence erkek değil 25 inde sevmediği ama onu seven biriyle evlenmiş kendini rahatlatmaya çalışıyor. Kendi sevdiğini elde edememiş herkesin böyle olduğunu yaşlandığı için tercih edilmediğini düşünüyor daha çok kendini inandırmaya çalışıyor. Kendi dünyası bu kadar kızılmaz da anca acınır.

Back
X