• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş çin takvimi

beyazzambak95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
7
1
1
29
Merhabalar öncelikle belirtmek isterim ki herşey Allahtan gelir ve ne verirse elbette razıyım Mayıs 95 doğumluyum çin takviminde 30 yaşa bakıyorum Mart ve Mayıs hariç erkek gösteriyor diğer aylarda hamile kalıp kızı olan var mı ben Mayıs ta 30 olmuş oluyorum

Merhabalar öncelikle belirtmek isterim ki herşey Allahtan gelir ve ne verirse elbette razıyım Mayıs 95 doğumluyum çin takviminde 30 yaşa bakıyorum Mart ve Mayıs hariç erkek gösteriyor diğer aylarda hamile kalıp kızı olan var mı ben Mayıs ta 30 olmuş oluyorum
Cinsiyet hariç o tarihte gebelik tutacağından nasıl eminsiniz 😇 zaten %50 ihtimal var erkek kız. Bazı kişilerde denk geliyor tutuyor bazı kişilerde tutmuyor. Boş bir şey

Cinsiyet hariç o tarihte gebelik tutacağından nasıl eminsiniz 😇 zaten %50 ihtimal var erkek kız. Bazı kişilerde denk geliyor tutuyor bazı kişilerde tutmuyor. Boş bir şey
Umut dünyası diyelim ☺️ Çevremde 30 da hamile kalıp genelde erkek çıkıyor takvimdede öyle görünce çok merak ettim ama konuyu görmüyorlar sanırım

yaş 30 değil ama ben hesaplamadan hamile kaldım hesapladıktan sonra baktım çin takvimi tuttu 🫣

Hayırla gelsin bebeğin inş canım yüzde 75 i doğru çıkıyor diyorlar ama +1 ekledin mi yoksa tabloya göre mi baktın
Teşekkür ederim :) Şimdi sen sorunca kontrol ettim 26 yaşının Mart-Nisan ayında hamile kaldım hem 26 hem 27 yaş için erkek gösteriyordu erkek olacak. bende hiç şüpheye yer kalmamış şanslıyım :D

1735903522802.png

Back
X