30 ve üzeri anne adayları...

Selam güzel anne adayları :KK68::KK68::KK68::KK68:

Yaşım 30 mayısta 31 olacağım :KK66: 2011 temmuzda evlendik , ilk 2 yıl korunduk. 1.5 yıldır istiyoruz ama bende ağır pko mevcut ve yumurtalarım ilaç kullanmama rağmen büyümekte çok inat ediyorlar.
1.5 yılda 2 kere büyüdüler ,2.sinde kimyasal gebelik yaşadım ,1 şubatta düşük yaptım.
doktorum ara vermeden devam dedi ,bu ay yine sonuç olumlu ,bakalım civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak :cool::cool::cool::cool::cool:
hayırlı haberlerini alırız inşaallah canım

aynaaa allah hepimizin yardımcısı olsun iyi dileklerin için sağol inş. hepimizin mart ayında yüzü güler.
Amin canım 2015 senesi içinde hamile kalırız hayırlısıyla sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarımız olur bizim de sağlığımız yerinde olur

Öyle bi yoğunum ki stresten nasıl uzak durabilirim bilmiyorum :KK57::KK57::KK57::KK57:
aynen aynen kaynanamgil 2 aydır bende cumartesi gidecekler her hafta kaynım geliyor iki haftada bir eltim de geliyor ders çalışmam lazım kpss çalışamadığım için stres bebek stres kilo verecem stres düğün borçları stres :KK70: es es esss :KK70:

aynen aynen kaynanamgil 2 aydır bende cumartesi gidecekler her hafta kaynım geliyor iki haftada bir eltim de geliyor ders çalışmam lazım kpss çalışamadığım için stres bebek stres kilo verecem stres düğün borçları stres :KK70: es es esss :KK70:

Offf seninkilerde tan stresmiş :p
Ay o düğün borcu harcı ayrı bi sıkıntı zaten:confused::confused::confused::confused:

Ben okulda çok yoruluyorum :KK47::KK47::KK47::KK47:

Kpss ye neden hazırlanıyorsun ?

Offf seninkilerde tan stresmiş :p
Ay o düğün borcu harcı ayrı bi sıkıntı zaten:confused::confused::confused::confused:

Ben okulda çok yoruluyorum :KK47::KK47::KK47::KK47:

Kpss ye neden hazırlanıyorsun ?
Kamu mezunuyum canım yaş oldu 30 ama atanamadım 2012 de 79 puan aldım o zaman da alım olmadı puanım çöpe gitti düz memuriyet için upraşacağım olmadı alanda çalışacağım seneye olacak sınava çok çalışmam lazım memur olmayı hayırlısıyla çok istiyorum hem maddi olarak da rahatlarız :KK43:

Kamu mezunuyum canım yaş oldu 30 ama atanamadım 2012 de 79 puan aldım o zaman da alım olmadı puanım çöpe gitti düz memuriyet için upraşacağım olmadı alanda çalışacağım seneye olacak sınava çok çalışmam lazım memur olmayı hayırlısıyla çok istiyorum hem maddi olarak da rahatlarız :KK43:
Hayırlısı olsun canım ,İnşAllah herşey gönlüne göre olur :KK66: :KK66:
Herkesin kazanilacak ekmeği mutlaka en doğru zamada gelecektir ,içini ferah tut :)

Kaç yıllık evlisin canım ciddi adımlar atmışsanız inşaallah bir problem çıkmaz birbirimize dua edelim tabii ki ben kendime dua ederken bazı arkadaşlarımın da ismini sayıyorum Meryem Suresine başladım 41 kez okuyacağım

canim biz 6 yillik evliyiz. basta istemedik korunduk dogal yollarla :) (yapinca hemen olacak sandik) ama olmuyor yumurtlama gunumu takip ediyoruz yine olmuyor bakalim artik...
not: bende 4444 defa salatı tefriciye okudum tek basima Allahim ol derse olur onu bekliyorum

canim biz 6 yillik evliyiz. basta istemedik korunduk dogal yollarla :) (yapinca hemen olacak sandik) ama olmuyor yumurtlama gunumu takip ediyoruz yine olmuyor bakalim artik...
not: bende 4444 defa salatı tefriciye okudum tek basima Allahim ol derse olur onu bekliyorum
Ben de bugün Meryem Suresine başladım canım birçok kişi 41 defa okuyup bitince kalmış adetliyken de ya annen ya eşin ya da bir arkadaşına okutacaksın ben de okurum yardım ederim yani bence başla burada da paylaşırsın ulaşırsın yani her şey dualar üzerine ben de atanmak için okuyacağım onu ALLAH nasip ederse bakalım insanoğlunun ALLAH'tan istekleri bitmiyor ama doğal olan ihtiyaç sahibi biziz RAB her şey onun emrinde O'NUN hiç bir şeye ihtiyacı yok ALLAH sonsuz hazinesinden biz kullarına istediklerimizi nasip eder inşaallah hayırlısıyla amin..

Ben de bugün Meryem Suresine başladım canım birçok kişi 41 defa okuyup bitince kalmış adetliyken de ya annen ya eşin ya da bir arkadaşına okutacaksın ben de okurum yardım ederim yani bence başla burada da paylaşırsın ulaşırsın yani her şey dualar üzerine ben de atanmak için okuyacağım onu ALLAH nasip ederse bakalım insanoğlunun ALLAH'tan istekleri bitmiyor ama doğal olan ihtiyaç sahibi biziz RAB her şey onun emrinde O'NUN hiç bir şeye ihtiyacı yok ALLAH sonsuz hazinesinden biz kullarına istediklerimizi nasip eder inşaallah hayırlısıyla amin..

canim yaa INSALLAH atanirsin bu arada bende ogretmenim su an ucretsiz izindeyim. herkesin beklentisi farkli hepimizin gonlune gore olur insallahhhh....
cumartesi beklenen regl tarihi o bitince baslarim okumaya zaten arada okudugum bir dua. Vaktim var okuyunca sizide anarim gonulden Allah isteyen herrrkeeseee nasip eder insallahhh.... :110:

26 yasimda evlendim 30 oldum 4 dusuk yaptim simdi de olmuyor hayalim 30dan once anne olmakti nasip olmadi

canim yaa INSALLAH atanirsin bu arada bende ogretmenim su an ucretsiz izindeyim. herkesin beklentisi farkli hepimizin gonlune gore olur insallahhhh....
cumartesi beklenen regl tarihi o bitince baslarim okumaya zaten arada okudugum bir dua. Vaktim var okuyunca sizide anarim gonulden Allah isteyen herrrkeeseee nasip eder insallahhh.... :110:
amin hocam inşaallah

Burdamisin kuzum sende yok artik sikmiom alistim duruma o zamanki gibi degilim
Burdayım canım dua okuyordum ben de Kuranın mealini bitirmeye çalışıyorum da yarına hatim edeceğim inşaallah bir de Arapça öğreniyorum ya komşumdan o zamanda Arapçasından başlarım konu açmıştım da oraya yazıyordum ..Daha iyi olmana sevindim ben de cumartesini bekliyorum kuzum kaynanamın gitmesini :KK70:

X