Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı haberlerini alırız inşaallah canımSelam güzel anne adayları
Yaşım 30 mayısta 31 olacağım 2011 temmuzda evlendik , ilk 2 yıl korunduk. 1.5 yıldır istiyoruz ama bende ağır pko mevcut ve yumurtalarım ilaç kullanmama rağmen büyümekte çok inat ediyorlar.
1.5 yılda 2 kere büyüdüler ,2.sinde kimyasal gebelik yaşadım ,1 şubatta düşük yaptım.
doktorum ara vermeden devam dedi ,bu ay yine sonuç olumlu ,bakalım civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak
Amin canım 2015 senesi içinde hamile kalırız hayırlısıyla sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarımız olur bizim de sağlığımız yerinde oluraynaaa allah hepimizin yardımcısı olsun iyi dileklerin için sağol inş. hepimizin mart ayında yüzü güler.
Hepimizin güzel haberlerini alırız İnşAllah :)))))hayırlı haberlerini alırız inşaallah canım
aynen aynen kaynanamgil 2 aydır bende cumartesi gidecekler her hafta kaynım geliyor iki haftada bir eltim de geliyor ders çalışmam lazım kpss çalışamadığım için stres bebek stres kilo verecem stres düğün borçları stres es es esssÖyle bi yoğunum ki stresten nasıl uzak durabilirim bilmiyorum
aynen aynen kaynanamgil 2 aydır bende cumartesi gidecekler her hafta kaynım geliyor iki haftada bir eltim de geliyor ders çalışmam lazım kpss çalışamadığım için stres bebek stres kilo verecem stres düğün borçları stres es es esss
Kamu mezunuyum canım yaş oldu 30 ama atanamadım 2012 de 79 puan aldım o zaman da alım olmadı puanım çöpe gitti düz memuriyet için upraşacağım olmadı alanda çalışacağım seneye olacak sınava çok çalışmam lazım memur olmayı hayırlısıyla çok istiyorum hem maddi olarak da rahatlarızOfff seninkilerde tan stresmiş
Ay o düğün borcu harcı ayrı bi sıkıntı zaten
Ben okulda çok yoruluyorum
Kpss ye neden hazırlanıyorsun ?
Hayırlısı olsun canım ,İnşAllah herşey gönlüne göre olurKamu mezunuyum canım yaş oldu 30 ama atanamadım 2012 de 79 puan aldım o zaman da alım olmadı puanım çöpe gitti düz memuriyet için upraşacağım olmadı alanda çalışacağım seneye olacak sınava çok çalışmam lazım memur olmayı hayırlısıyla çok istiyorum hem maddi olarak da rahatlarız
amin inş canımHayırlısı olsun canım ,İnşAllah herşey gönlüne göre olur
Herkesin kazanilacak ekmeği mutlaka en doğru zamada gelecektir ,içini ferah tut :)
Kaç yıllık evlisin canım ciddi adımlar atmışsanız inşaallah bir problem çıkmaz birbirimize dua edelim tabii ki ben kendime dua ederken bazı arkadaşlarımın da ismini sayıyorum Meryem Suresine başladım 41 kez okuyacağım
Ben de bugün Meryem Suresine başladım canım birçok kişi 41 defa okuyup bitince kalmış adetliyken de ya annen ya eşin ya da bir arkadaşına okutacaksın ben de okurum yardım ederim yani bence başla burada da paylaşırsın ulaşırsın yani her şey dualar üzerine ben de atanmak için okuyacağım onu ALLAH nasip ederse bakalım insanoğlunun ALLAH'tan istekleri bitmiyor ama doğal olan ihtiyaç sahibi biziz RAB her şey onun emrinde O'NUN hiç bir şeye ihtiyacı yok ALLAH sonsuz hazinesinden biz kullarına istediklerimizi nasip eder inşaallah hayırlısıyla amin..canim biz 6 yillik evliyiz. basta istemedik korunduk dogal yollarla :) (yapinca hemen olacak sandik) ama olmuyor yumurtlama gunumu takip ediyoruz yine olmuyor bakalim artik...
not: bende 4444 defa salatı tefriciye okudum tek basima Allahim ol derse olur onu bekliyorum
Ben de bugün Meryem Suresine başladım canım birçok kişi 41 defa okuyup bitince kalmış adetliyken de ya annen ya eşin ya da bir arkadaşına okutacaksın ben de okurum yardım ederim yani bence başla burada da paylaşırsın ulaşırsın yani her şey dualar üzerine ben de atanmak için okuyacağım onu ALLAH nasip ederse bakalım insanoğlunun ALLAH'tan istekleri bitmiyor ama doğal olan ihtiyaç sahibi biziz RAB her şey onun emrinde O'NUN hiç bir şeye ihtiyacı yok ALLAH sonsuz hazinesinden biz kullarına istediklerimizi nasip eder inşaallah hayırlısıyla amin..
26 yasimda evlendim 30 oldum 4 dusuk yaptim simdi de olmuyor hayalim 30dan once anne olmakti nasip olmadi
Sagol cnm Ikisi kucuk kimyasal ikisi buyuk 4 6 aylik ray maalesef simdi de olmuyo tup bebekten baska yolun yok diyorlarcanim ALLAH sabir versin. dusuk sebepleri neydi acaba?
amin hocam inşaallahcanim yaa INSALLAH atanirsin bu arada bende ogretmenim su an ucretsiz izindeyim. herkesin beklentisi farkli hepimizin gonlune gore olur insallahhhh....
cumartesi beklenen regl tarihi o bitince baslarim okumaya zaten arada okudugum bir dua. Vaktim var okuyunca sizide anarim gonulden Allah isteyen herrrkeeseee nasip eder insallahhh....
Canım sen canını sıkma hiç aklımdasın olacağına inanıyorum ben26 yasimda evlendim 30 oldum 4 dusuk yaptim simdi de olmuyor hayalim 30dan once anne olmakti nasip olmadi
Burdamisin kuzum sende yok artik sikmiom alistim duruma o zamanki gibi degilimCanım sen canını sıkma hiç aklımdasın olacağına inanıyorum ben
Burdayım canım dua okuyordum ben de Kuranın mealini bitirmeye çalışıyorum da yarına hatim edeceğim inşaallah bir de Arapça öğreniyorum ya komşumdan o zamanda Arapçasından başlarım konu açmıştım da oraya yazıyordum ..Daha iyi olmana sevindim ben de cumartesini bekliyorum kuzum kaynanamın gitmesiniBurdamisin kuzum sende yok artik sikmiom alistim duruma o zamanki gibi degilim