30 saniyede titanic çok güzel

filmi seyretmeyenler bunu seyretse tamamdır....he..he..hee........:roflol::roflol:

o buğulu camdaki el izi de unutulmamış haaaaaaaaaa :roflol:

cok süper dı yaaaa sankı fılmı ızlemıs gıbı oldum paylasım için tsk balsurat:)

ay çok güldüm ya .evet buhulu cam sahnesini atlamamışlar :) bide sonuda şarkıyı güzel sölüyo çocuk nana nananananaaaaaa nananaaa :)

süper olmus yaaaa ... bayıldım...

paylaşım için teşekkürler a.s.

balll sağol canım izlerken neye uğaradığımı şaşırdım kaç saniyede bitti film yaa
dişi tavşan pek bi şirindi aynı filmdeki esas kıza benziyordu o detayı da atlamamışlar şişman:roflol::roflol:

bu filmi izlediğim hewr seferinde ağladım ama bu son izlediğimde gülmekten öldüm yaaa sağol cnm

laie91bsd6.gif
laie91bsd6.gif

bir film ancak bu kadar kısa ve öz anlatılabilirdi.süper bi özet olmuş.

ya heralde ben gülme yetimi kaybetmişim.sizi kutluyorum ne güzel...geçende bir otele gittim animatörler sahnede herkes kırılıp geçiyordu arkadaşım ve ben gülemedik nedense bende bi sorunmu var acaba diye düşünecem ama yok düşünmicem.sanırım sorun yok...

gülmekten öldüm ya:roflol::roflol::roflol::roflol: balsurat bi alemsin ya nerden buluyorsun böyle şeyleria.s.a.s.a.s.a.s.

en güzel sahne buğulu camdaki el varya :eek:sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
balsurat ya beni çok güldürdün çok severim bu filmi avatarımdan da anlaşılır herhalde.beni güldürdün ÇOK GÜZELDİ TEŞEKKÜRLER:roflol:

X