30 lu yaslara yaklasirken...

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.048
19.334
28 yasindayim. Fazla mimikten alin ve goz cevremde kirisikliklarim artti son bir yilda. Farkli markalarin urunlerini denedim, su tuketimimi arttirdim, az mimik yapmaya dahi çalıştım ama nafile...ozellikle goz cevrem guldugumde bariz bir sekilde kirisiyor. Var midir önüne gecmenin bir yolu? Benim yaslarimdaki/+30 hanimlar sizce rutin cilt bakimimiz nasil olmali?

Not: pek fazla makyaj yapan biri degili. Cilt bakımım da sadece dogal gulsuyi ile yikamak ve nemlendirici surmekten ibaret. Anti-aging olaylarina ne zaman baslanmali/ baslanmali mi?

31 yaşindayim.ben de bu yil cilt bakimina dair arastirmalar yaptim bence bu isin uzmani aysenur yazici videolarini takip edebilirsin
Neler yaotigima gelince günlük yüz temizligimi yapiyorum ardindan cildimi tonikliyorum ve nemlendirici sürüyorum göz alti icin hyralolic asid iceren urunler kullanmalisin neutricina nin goz alti urunu kullaniyorum simdilik
Isimleri yanlis yazmis olabilirimmama anlasilmistir :))
Aksamda makyajimi silip cilt temizliginden sonra yine tonikleyip uyuyorum

Kremlere asla para harcamam çünkü sorunlu bölgeye asla ulaşamazlar
Kremlere vereceğim parayı yıllardır hyaluronik aside,ester c’ye,e vitaminine,çinkoya ve dönüşümlü olarak kullandığım diğer destekleleyicelere yatırıyorum ve iki litreden fazla su içmeye çalışıyorum su biraz beni zorluyor ama yapıyorum
Ve prp yaptırırım
35 geçiyorum ama yaşımı kimse kestiremez
Nazar değdirmiyeyim kendime

Bende merak ediyorum neler yapılabilir diye. Göz altı morluklarım arttı çocukken de vardı ama artık daha da mor. Kapatıcı sürmeden ısrarı çıkamıyorum ergenlikte çıkmayan sivilceler çıkarıyorum. Konuyu takipteyim

yok canım aynısı bende var yaş 25 ağız çevremde de göz çevremde de mimik kaynaklı kırışıklık var ben düşünüyorum ünlü insanlar o kadar para pula rağmen çözümü estetik gerdirme botoks dolgu gibi yollarda buluyorlar demek ki bunun bir kremi falan yok olmadan önce önlem almalıydık ben ileride dolgu düşünüyorum öneririm

Dedigin videolari takip edicem, tesekkurler :)

Dolgu ben de dusunuyorum ilerde. Ama su aralar daha dogal yollarla halletmek istiyorum. Aslinda bakiyorum cok daha genc kisilerde bile mimikten kaynakli cizgiler var, demek ki bazi seylerin onume gecilemiyor ama yasa bagli artmasi dogru nemlendirmeyle onlenebilir sanki.

Ester c,çinko vs ve bahsettiginiz vitaminleri nasıl kullanıyorsunuz. Ben de kullanacağım da bilgi verir misiniz zahmet olmazsa

Bu dediklerini ben de arastiracagim. Peki ne zamandır bunlari uyguluyorsun?

Nemlendirmeyle ilerlemesi biraz geciktirilebilir eninde sonunda hepimizi aynı kapı bekliyor galiba :)

Ester c,çinko vs ve bahsettiginiz vitaminleri nasıl kullanıyorsunuz. Ben de kullanacağım da bilgi verir misiniz zahmet olmazsa
Siz yinede eczanıza danışın öncelikle yada doktora
Bunları uzun zamandır kullanıyorum
Hyaluronik asiti 3 ay kullanıp bir hafta yada iki hafta ara veriyorsunuz
Hergün bir tablet içiyorum
Ester cyi hergün kullanıyorum
Sabah uyanınca hyaluronik asidle ester cyi içiyorum
Öğleden sonra çinko ve e vitamini
İki litre suyu mutlaka içeceksiniz

31 yasindayim bilincli yaptigim bisey degil ama cok mimikleri kullanan bi insan degilim cok gulen bi yapik yok :) sadece ise giderken makyaj yapar eve doner donmez yikarim.. Yazlari hic makyaj yapmiyorum.... Yatarken tonikler nemlendirici surerim cildim yagli ve hic kirisik yok suanda...

Prp ne?

Hangi marka bunlar.Cok pahalı ya gnc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…