30 lu yaslara yaklasirken...

Katrina ben de aynı yaştayım
Sanırım biraz genetik yatkınlık da etkili
Bende anlattığın gibi bir çizgilenme hemüz yok
Ama yüz nemlendiricisi ve göz çevresi nemlendiricisi kullanıyorum uzun zamandır
Anti aging değil.
Belki de etki etmiştir

Ben yüz bakımının cok faydasını goriyorum.Yani temizleme ;haftada bir peeling ; arada karma cilt icin kil maskesi ;nemlendirme anti-aging .Ama bunlar hep dermokozmetik olmalı.missha gibi güney kore ürünleri de iyi diyorlar içerik olarak.Mkyaj cok iyi temizlenmeli her yapıldığında.Temizleme yağları hırpalamadan temizliyor.Ben nuxe kullanıyorum.Ywes rocher, body shop balm gibi ürünler de iyiymis.Yani ürünü direk cilde sürerek.Pamuk olmadan
Makyaj urunlerini cok fazla kullanmamak gerek Sadece sorunlu bolgelere..Gençlik güzelliği oluyor zaten hala 30lu yaşlarda.

O haplarda iyi.H.A bir ayda yüzümü gerçekleştirmişti ama pahali.Kremler daha ucuzuna gidiyor.Bir de tonik kullanmak gerekmiş.Cyrene tonik gibi hafif içerikli tonikler.Alkolsuz olmalı.Bitki suları da tonik olarak iyi

CILDIM karma.Temizleme jeli nuxe cyrene(kis icin) clinic bioderma kuru cilt sabun ( kış icin) hep memnun kaldım.Sebamedin avacadolu tem jeli de denemek istiyorum daha ucuzdan. Kil maskesi clinic memnunum.Nuxe de iyidir.Moshos garden iyidir
Peeling clinic memnunum.nuxe hafif biraz.Konjak süngeri de peeling görevi goriyor.

Hergün buz küpü.Bu buz küplerini bitki çaylarından yeşilçay papatya gibi) ve meyve sebze sularından yapınca guzel oluyor.Patates salatalık,maydonoz elma çilek meyve sikacagindan buz küp poşetlerine koyarak

Son düzenleme:
28 yasindayim. Fazla mimikten alin ve goz cevremde kirisikliklarim artti son bir yilda. Farkli markalarin urunlerini denedim, su tuketimimi arttirdim, az mimik yapmaya dahi çalıştım ama nafile...ozellikle goz cevrem guldugumde bariz bir sekilde kirisiyor. Var midir önüne gecmenin bir yolu? Benim yaslarimdaki/+30 hanimlar sizce rutin cilt bakimimiz nasil olmali?

Not: pek fazla makyaj yapan biri degili. Cilt bakımım da sadece dogal gulsuyi ile yikamak ve nemlendirici surmekten ibaret. Anti-aging olaylarina ne zaman baslanmali/ baslanmali mi?
25 yasindan itibaren anti-aging kullanabilirsin, iyi bir dermatologla gorusmenizi oneririm.

Kremler hikaye bence.
Bu işin tek numarası genetik.
Annem hiçbir şey sürmedi hayatı boyunca tek kırışığı yok abartmıyorum. Dedemin saçları 50 yaşına kadar siyahmış, tek tük beyazı varmış. Naomi Campbell yıllarca uyuşturucu içki bar gece gezmesi takıldı, kokain de içti, ayrılık acısına sebep overdosedan intihar girişimlerinde falan bulundu ama kadın 50 yaşında hala gayet güzel.

Siz yinede eczanıza danışın öncelikle yada doktora
Bunları uzun zamandır kullanıyorum
Hyaluronik asiti 3 ay kullanıp bir hafta yada iki hafta ara veriyorsunuz
Hergün bir tablet içiyorum
Ester cyi hergün kullanıyorum
Sabah uyanınca hyaluronik asidle ester cyi içiyorum
Öğleden sonra çinko ve e vitamini
İki litre suyu mutlaka içeceksiniz
Teşekkür ederim

28 yasindayim. Fazla mimikten alin ve goz cevremde kirisikliklarim artti son bir yilda. Farkli markalarin urunlerini denedim, su tuketimimi arttirdim, az mimik yapmaya dahi çalıştım ama nafile...ozellikle goz cevrem guldugumde bariz bir sekilde kirisiyor. Var midir önüne gecmenin bir yolu? Benim yaslarimdaki/+30 hanimlar sizce rutin cilt bakimimiz nasil olmali?

Not: pek fazla makyaj yapan biri degili. Cilt bakımım da sadece dogal gulsuyi ile yikamak ve nemlendirici surmekten ibaret. Anti-aging olaylarina ne zaman baslanmali/ baslanmali mi?
30lardan gittikçe uzaklaşan ve çok fazla mimikten dolayı bahsedilen kırışıklıklara alasıyla sahip biri olarak yüz yogasını öneririm. Bende etki etti mi? Etmedi çünkü 2 gün yaptım sonra yapamadım ama eminim düzenli uygulanırsa çok işinize yarayabilir.

30lardan gittikçe uzaklaşan ve çok fazla mimikten dolayı bahsedilen kırışıklıklara alasıyla sahip biri olarak yüz yogasını öneririm. Bende etki etti mi? Etmedi çünkü 2 gün yaptım sonra yapamadım ama eminim düzenli uygulanırsa çok işinize yarayabilir.
Ben de bir heves basladim ama ayni hizla biraktim. Tekrar gundeme almakta fayda var. Tesekkurler.

Kremler hikaye bence.
Bu işin tek numarası genetik.
Annem hiçbir şey sürmedi hayatı boyunca tek kırışığı yok abartmıyorum. Dedemin saçları 50 yaşına kadar siyahmış, tek tük beyazı varmış. Naomi Campbell yıllarca uyuşturucu içki bar gece gezmesi takıldı, kokain de içti, ayrılık acısına sebep overdosedan intihar girişimlerinde falan bulundu ama kadın 50 yaşında hala gayet güzel.
Belki hicbir sey surmemek işin anahtari hakkaten :) anneannem 69 yasinda ve inan sadece son bir kac yilda kirisikliklari var. Saf zeytinyagiyla cildine hafif masaj yaparmis.

28 yaş anti aging için erken, 30da başla yoğun kremlere ama bu demek değil ki 2 yıl yalap şalap bakım yap
bakımın esası cildi neme doyurmaktır bunu mıh gibi aklınıza çakın hanımlar hele kışın mutlaka haftada 3 kere kullandığınız bir nem maskeniz olsun, bioderma ya da aven öneririm, ayrıca cildi içerden de besleyin hyaluronik asit tabletleri kullanın 3 ay kullan 1 ay ara ver şeklinde, alfa lipoik asit de iyidir bunları dönüşümlü kullanın, bir yaştan sonra ki o yaşın miladı 30dur cilt dıştan beslensede kolajen salgısı azalır nem azalır illa ki içten de beslemek gerekir

Kremlere asla para harcamam çünkü sorunlu bölgeye asla ulaşamazlar
Kremlere vereceğim parayı yıllardır hyaluronik aside,ester c’ye,e vitaminine,çinkoya ve dönüşümlü olarak kullandığım diğer destekleleyicelere yatırıyorum ve iki litreden fazla su içmeye çalışıyorum su biraz beni zorluyor ama yapıyorum
Ve prp yaptırırım
35 geçiyorum ama yaşımı kimse kestiremez :KK8:
Nazar değdirmiyeyim kendime :oops:

merhaba prp yüzünüzemi yoksa boyun bolgesinemi yaptırıyorsunuz ,

benım boyun bölgemde sıkıntım var , mezoliftıng yatırdım 5 seans 1 kezde prp yaptırdım ama hiçbir faydasını görmedim ,
3 litrede nfazla su içiyorum zaten

cildiye dr gittim çok su içtiğimi söyledim herşey içeriden olmaz birazda dşarıdan takviye alman lazım dedi ,
bende cildi yenileyen bir vitemanın takviyesi varmı onu araştıryorum

merhaba prp yüzünüzemi yoksa boyun bolgesinemi yaptırıyorsunuz ,

benım boyun bölgemde sıkıntım var , mezoliftıng yatırdım 5 seans 1 kezde prp yaptırdım ama hiçbir faydasını görmedim ,
3 litrede nfazla su içiyorum zaten

cildiye dr gittim çok su içtiğimi söyledim herşey içeriden olmaz birazda dşarıdan takviye alman lazım dedi ,
bende cildi yenileyen bir vitemanın takviyesi varmı onu araştıryorum
Prpyi yüzüme yapıyorum fakat saçlarım ve boynumada etki ediyor
Prp bir defa olmaz en az üç seans yaparsan faydasını görürsün
Ve bu fayda 6 ay sonra kendini gösterir

28 yaş anti aging için erken, 30da başla yoğun kremlere ama bu demek değil ki 2 yıl yalap şalap bakım yap
bakımın esası cildi neme doyurmaktır bunu mıh gibi aklınıza çakın hanımlar hele kışın mutlaka haftada 3 kere kullandığınız bir nem maskeniz olsun, bioderma ya da aven öneririm, ayrıca cildi içerden de besleyin hyaluronik asit tabletleri kullanın 3 ay kullan 1 ay ara ver şeklinde, alfa lipoik asit de iyidir bunları dönüşümlü kullanın, bir yaştan sonra ki o yaşın miladı 30dur cilt dıştan beslensede kolajen salgısı azalır nem azalır illa ki içten de beslemek gerekir

buu konuyla ilgili seni bilgili gördüm onun için sana soruyım dedim cnm

benım sıkıntım boyun bölgemde orası elastıkıyetini kaybettı yaş 43 ama kimse 43 demez yani ,
bolca su içinoyurm 3 litreden fazla , sence takviye ne kullanabilirim , bir bilgin varmı

buu konuyla ilgili seni bilgili gördüm onun için sana soruyım dedim cnm

benım sıkıntım boyun bölgemde orası elastıkıyetini kaybettı yaş 43 ama kimse 43 demez yani ,
bolca su içinoyurm 3 litreden fazla , sence takviye ne kullanabilirim , bir bilgin varmı

paraya kıyarım dersen strivectin diye bir marka var boyun bölgesine hitap eden bir kremi var epey güzel, ayrıca yüz yogasını bir araştır gün içinde sürekli, yukarı yukarı kaldırarak masaj yap, önümüz yaz buz sür

paraya kıyarım dersen strivectin diye bir marka var boyun bölgesine hitap eden bir kremi var epey güzel, ayrıca yüz yogasını bir araştır gün içinde sürekli, yukarı yukarı kaldırarak masaj yap, önümüz yaz buz sür

boyun yogası bir süre yaptım ama boynumda sıkışma oldugu için baş donmesi yaşadım , bir kaç gün ilaç almak zorunda kaldım ,
cvp için tesş ederim

X