son 1 senede 17 kilo aldim 1.76 boyum var ve 82 kiloyum en azindan 60 olablsem ama zayflayamıorum bi türlü. tok tutucak bi ilac öneriniz varmi acaba?
son 1 senede 17 kilo aldim 1.76 boyum var ve 82 kiloyum en azindan 60 olablsem ama zayflayamıorum bi türlü. tok tutucak bi ilac öneriniz varmi acaba?
Cnm benn 2 ayda 13 kilo verdim hala dahada veriyorum ole ilacla falan olcak is degill spor yapcaksin istedini gercekten verirsin bn inaniyorummm plan yap takvim yap kndine gerisi geliyr emin ol :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iki ayda 13 kilo süpermiş nasıl verdin hangi sporları yaptın paylaşır mısın lütfen :)
tavsiyelerin için çok sağol ama ben okula gidiyorum fazla yürüyemiyorum günde 10 dakika şeklinde 2 kere yürüyorum anca ve öyle 3 öğün falan yiyemiyorum piskolojim bozuldu artık valla azcık bişey yesemde çok yemişim gibi hissediyorumValla canm bol bol su doktorum bana hep derki sabah kahvaltini bencilce oglen yemegini dostunla aksam ywmegini dusmaninla paylas derdi bn ne diyetisyene gittim bu 2ay surecinde sabah 10da kalktin 11 ekadar kahvaltimi yaptim sobra 40 45 dk yuruyus yaptim oglen 3de yemegimi yegim aralarda meyve yedim aksam yemegimide 6 ile 7 arasi uaptim 9dada meyve yedim ama bil bol su ictim hafta sonlari tatillll istedigim ne varsa yedim diyetteyim demiyrum beynime istedigimi yiyrum ama dikkat ediyrum en he birde kayisi cayi ictim ama biraktim simdi yesil caya basladim kilom 2haftadir durdu ama bn birakmiyrum cunku o arada almaya calisiyr bole canim bi bakmisim gitmis ama bn plan yaptim kndime kocamn bir deftee aldim o gun icerisinde neler yaptiysam ne yediysem yaziyrum vucut kitle indeximi yaziyrum aylik boy kilo bel o bu su yaziyrun 2ayda 4cm inceldim plan cok onemli 33 kilo vercem diye basladim hedefime 20 kilom kaldi 2 3 ayda onuda vercem hergun ise gtcek gibi yap ins faydasini gorursun basarilar cnm
tok tutacak bir ilac degil belki ama ben sirf corba icerek bir ayda 11 kilo verdim . tok tutmasi icin de icine yulaf ezmesi koydum gayet guzel lezzetli oluyor ve midede sistigi icin tok tutuyor.son 1 senede 17 kilo aldim 1.76 boyum var ve 82 kiloyum en azindan 60 olablsem ama zayflayamıorum bi türlü. tok tutucak bi ilac öneriniz varmi acaba?
Hem tok tutup.hemde zarar vermicek bi ilac yok ne.yazikki bunu tamamen dogal sebze ve meyveler yiyerek yapablirsin ben bunu yaparak toplamda 40 kilo verdim keske devam ettirip son kiloyuda öyle verseydim biraz kolaya.kactim.sagligimi bozdum
msallah nasil basardınız bunu tebrık ederım ne kdar zamanda ?
Tesekkur ederm Kilo verme sürem aslinda 3 sene kadar ama 120den 60 a düşmem 2 senede oldu aslinda toplamda 60 kilo verdim 2 senede diyebliriz ama bunun son 20 kilosunu 3 ayda verdim
tavsiyelerin için çok sağol ama ben okula gidiyorum fazla yürüyemiyorum günde 10 dakika şeklinde 2 kere yürüyorum anca ve öyle 3 öğün falan yiyemiyorum piskolojim bozuldu artık valla azcık bişey yesemde çok yemişim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?