30 kilo vermem lazim:((

perican11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
31
0
86
İzmir
son 1 senede 17 kilo aldim 1.76 boyum var ve 82 kiloyum en azindan 60 olablsem ama zayflayamıorum bi türlü. tok tutucak bi ilac öneriniz varmi acaba?

son 1 senede 17 kilo aldim 1.76 boyum var ve 82 kiloyum en azindan 60 olablsem ama zayflayamıorum bi türlü. tok tutucak bi ilac öneriniz varmi acaba?

ilaç kullanmamanı tavsiye ederim zira bunların yarardan çok zararı var verdiğinin iki katını alırsın maazallah. ben günde iki öğün çok az yiyerek çok acıktığımda bir fincan nescafe içerek bide günde 60 dakika bisiklet sürerek 6 kilo verdim bi buçuk ayda

Cnm benn 2 ayda 13 kilo verdim hala dahada veriyorum ole ilacla falan olcak is degill spor yapcaksin istedini gercekten verirsin bn inaniyorummm plan yap takvim yap kndine gerisi geliyr emin ol :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gazetelerde televizyonda sık sık zayıflama ilacı yüzünden hayatını kaybedenlerin haberleri çıkıyor. Nasıl cesaret edebiliyorsunuz hala? O ilaçlar sağlıklı olsaydı zaten bir sürü doktor, diyetisyen, profesör "sağlıklı beslenin, spor yapın" diye bağırmazdı. Hapı için zayıflayın derlerdi. Yapmayın lütfen. Ben sizden 14 cm kısayım. Ben de bundan 1 yıl önce 82-83 kilolardaydım. Sağlıklı beslendim. 3,5 ay önce diyete başladım 77 kilo ile şu an 67'yim. yaparsınız, herkes yapabilir...

-narkadinlar.blogspot.com.tr-

Cnm benn 2 ayda 13 kilo verdim hala dahada veriyorum ole ilacla falan olcak is degill spor yapcaksin istedini gercekten verirsin bn inaniyorummm plan yap takvim yap kndine gerisi geliyr emin ol :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iki ayda 13 kilo süpermiş nasıl verdin hangi sporları yaptın paylaşır mısın lütfen :)

iki ayda 13 kilo süpermiş nasıl verdin hangi sporları yaptın paylaşır mısın lütfen :)

Valla canm bol bol su doktorum bana hep derki sabah kahvaltini bencilce oglen yemegini dostunla aksam ywmegini dusmaninla paylas derdi bn ne diyetisyene gittim bu 2ay surecinde sabah 10da kalktin 11 ekadar kahvaltimi yaptim sobra 40 45 dk yuruyus yaptim oglen 3de yemegimi yegim aralarda meyve yedim aksam yemegimide 6 ile 7 arasi uaptim 9dada meyve yedim ama bil bol su ictim hafta sonlari tatillll istedigim ne varsa yedim diyetteyim demiyrum beynime istedigimi yiyrum ama dikkat ediyrum en he birde kayisi cayi ictim ama biraktim simdi yesil caya basladim kilom 2haftadir durdu ama bn birakmiyrum cunku o arada almaya calisiyr bole canim bi bakmisim gitmis ama bn plan yaptim kndime kocamn bir deftee aldim o gun icerisinde neler yaptiysam ne yediysem yaziyrum vucut kitle indeximi yaziyrum aylik boy kilo bel o bu su yaziyrun 2ayda 4cm inceldim plan cok onemli 33 kilo vercem diye basladim hedefime 20 kilom kaldi 2 3 ayda onuda vercem hergun ise gtcek gibi yap ins faydasini gorursun basarilar cnm

Valla canm bol bol su doktorum bana hep derki sabah kahvaltini bencilce oglen yemegini dostunla aksam ywmegini dusmaninla paylas derdi bn ne diyetisyene gittim bu 2ay surecinde sabah 10da kalktin 11 ekadar kahvaltimi yaptim sobra 40 45 dk yuruyus yaptim oglen 3de yemegimi yegim aralarda meyve yedim aksam yemegimide 6 ile 7 arasi uaptim 9dada meyve yedim ama bil bol su ictim hafta sonlari tatillll istedigim ne varsa yedim diyetteyim demiyrum beynime istedigimi yiyrum ama dikkat ediyrum en he birde kayisi cayi ictim ama biraktim simdi yesil caya basladim kilom 2haftadir durdu ama bn birakmiyrum cunku o arada almaya calisiyr bole canim bi bakmisim gitmis ama bn plan yaptim kndime kocamn bir deftee aldim o gun icerisinde neler yaptiysam ne yediysem yaziyrum vucut kitle indeximi yaziyrum aylik boy kilo bel o bu su yaziyrun 2ayda 4cm inceldim plan cok onemli 33 kilo vercem diye basladim hedefime 20 kilom kaldi 2 3 ayda onuda vercem hergun ise gtcek gibi yap ins faydasini gorursun basarilar cnm
tavsiyelerin için çok sağol ama ben okula gidiyorum fazla yürüyemiyorum günde 10 dakika şeklinde 2 kere yürüyorum anca ve öyle 3 öğün falan yiyemiyorum piskolojim bozuldu artık valla azcık bişey yesemde çok yemişim gibi hissediyorum

Arkadaşim tavsiyem zayiflama haplarindan uzak dur ben toplamda 60 kilo verdim bundan 3 sene önce 120 kiloydum suan 60 kiloyum boyuma göre 53 kilo falan olmam lazim 82 kiloya kdar kendi irademle düştüm tabi okdar kilo verince sıkıldım artk zor geliyodu diyet ve spor ve kolay yola kacarak zayiflama hapi aldim 2 farkli zayiflama hapi kullandim 20 kilo verdim bu hap sayesinde kilo vermesine veriyosun ama suanki saglik durumum okdar kotuki kalbime verdgi zarari sana anlatamam geceleri uyuyamiyorum yerinden cikicakmis gbi atiyo nefret geldi artk ilaci icmeye korkar oldum ve 2 gece önce ki ataktan sonra artk dayanamadim ve biraktim kilo alirsamda alirim metabolizmam bozulursada bozulsun 200 kilo olsamda umrumda degil zayiflayimda yeterki bisey olmaz kafasindaydim hep ama bunlarin hepsi tuzak aklin varsa bu ilaclardan uzak dur kardesim ben bunun maduruyum ne psikolojim kaldi ne sagligim sakin olaki kimse kullanmasin bu ilaclari

22 yaşındayım ve Allaha çok şükür hicbir sağlik problemim hastaligim yoktu buna ragmen bu zayiflama haplari beni maffetti check up yaptrdim hersey temiz cikti ama kalbim maffoldu ritmi bozuldu nabizim hep yüksek taşikardi oldum.ve kalpten sorun yasadgim icin zayiflama haplarindan ölen insanlarida medyada görüyoruz bunun korkusuyla birlikte panik atak hastaligina yakalandim simdi hem taşikardiyle hem panik atakla ugrasiyorum 60 kiloya düstümde sanki noldu sagligimdan oldum psikolojik olarakta çöktüm Allahini seven yanaşmasin bu zayiflama haplarina üstüne basa basa söylüyorum nolur dikkate alin gencim saglikli biriyim buna ragmen beni bu hale gelirti eger bide rahatsizligi olan biri kullansa Allah korusun ölüme kdar götürür insani.haberlerde hep goruyodum aman ya diyodum ben saglikliyim bana bisey olmaz kilolar hep bayanlarin problemi zayiflayimda sanki nolcak bitanecik haptan diyodum.bu ilaclari cok rahatlikla alablirsin yasal degil ama yinede heryerde satiliyo sakin bitkiseldir masallarina inanmayin icine yüksek dozlarda sibutramin maddesi ve bikac zararli madde karistiriyolar ve vucuda girdgi zaman atilamayan ve ilerde kanser riski olusturan metaller var icinde.ilk basta harika bi sekilde zayifliyosunuz adete aşık oluyosunuz bu hapa okdar diyetin sporun yapamadgini size 1 ay belkide daha az surede yapiyo ama sonrasina deger mi 200 kilo olsaniz yine degmez arkadaslar sakin kanmayin bu bitkisel yalanlarina hepsi zehir

tok tutacak bir ilac degil belki ama ben sirf corba icerek bir ayda 11 kilo verdim . tok tutmasi icin de icine yulaf ezmesi koydum gayet guzel lezzetli oluyor ve midede sistigi icin tok tutuyor.

Hem tok tutup.hemde zarar vermicek bi ilac yok ne.yazikki bunu tamamen dogal sebze ve meyveler yiyerek yapablirsin ben bunu yaparak toplamda 40 kilo verdim keske devam ettirip son kiloyuda öyle verseydim biraz kolaya.kactim.sagligimi bozdum

Hem tok tutup.hemde zarar vermicek bi ilac yok ne.yazikki bunu tamamen dogal sebze ve meyveler yiyerek yapablirsin ben bunu yaparak toplamda 40 kilo verdim keske devam ettirip son kiloyuda öyle verseydim biraz kolaya.kactim.sagligimi bozdum

msallah nasil basardınız bunu tebrık ederım ne kdar zamanda ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 ayda 18 kilo verdm 70 küsürlersen 45 e kadar indim ama ilaçla olmaz o

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim kilo verme sürem aslinda 3 sene ama 120den 60 düşmem 2 senede oldu diyebiliriz ama son 20 kiloyu 3 ayda verdim

tavsiyelerin için çok sağol ama ben okula gidiyorum fazla yürüyemiyorum günde 10 dakika şeklinde 2 kere yürüyorum anca ve öyle 3 öğün falan yiyemiyorum piskolojim bozuldu artık valla azcık bişey yesemde çok yemişim gibi hissediyorum

Cnm verirsin ins pskolojini bozma bnmde insulin direncim yuksek citi diaformin diye bi ilac verdi bunla duzelcegimi soledi kilo vermemede yardimci olcakmis pskolojini bozma verirsin ins

Back