30 haftalık hamileyim, karnım çok küçük :((

denizberdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
416
248
63
Bugün 30+0. Ama benim karnım küçücük :( başkasının 4-5 aylığı gibi.

Doktor gelişimi kilosu normal dedi hep bugüne kadar. Ama tatmin olmuyorum. Banada toplamda 8 kiloyu geçme dedi. 6,5 kilo gibi aldım şimdilik. 56,4 ten 62,7 ye çıktım.
Kilo almıyım die yemekten kısmıyorum asla. Hatta çok bile yiyorum bazen kapasiteme göre. Patlıcak gibi hissediyorum kendimi.

Diyeceksiniz ki derdin ne, daha ne istiyorsun?? Etrafımdaki herkesinmi karnı kocamandı anlamadım. Dalga geçer gibi karnın küçücük diyor herkes. Benimki kocamandı, böyle hamilemi olur bilmemne...
Napıyım Allah böyle yaratmış demekki. Moralim çok bozuluyor artık.

Biliyorum herkesin yapısı farklı, iç karnı geniş olan var, zaten göbekli olduğu için karnı büyük görünen var ama yinede üzülüyorum:(

Eşim diyorki sen kendini Ebru Şallı ile kıyasla :)) dedimki benim kankam Ebru değil, etrafım tombik eltiler , görümceler ve göbişli arkadaşlarla dolu :) hepsi seni kıskanıyor diyor :)

Benim gibi karnı küçük hamile var mı? Onu bi öğrensem rahatlıcam. Kendim gibisine denk gelemedim henüz.

Aman be canım. Iç karnın geniş demekki . Tek derdin bu olsun. Büyük karinla eğilip kalkmak öyle zor oluyorki. Nst de beklerken öyle bir gebe görmüştüm karnı çok küçüktü ve benm hoşuma gitmişti ne güzel işte

Aman be canım. Iç karnın geniş demekki . Tek derdin bu olsun. Büyük karinla eğilip kalkmak öyle zor oluyorki. Nst de beklerken öyle bir gebe görmüştüm karnı çok küçüktü ve benm hoşuma gitmişti ne güzel işte
Karın büyüdükçe yatıp kalkmak bile problem biliyorum. Şu an bile zorlanıyorum küçücük karnımla. O bakımdan şanslıyım aslında ama beni mahalle baskısı bu hale getirdi:)

İlk hamileliğimde benimde hiç karnım yoktu. Şimdi ikinci bebişim bende 30 haftalıgım bayağı çıktı. Ama beni zorluyor. İlk hamilelikte filinta gibiydim be :))) Derdin bu olsun canım...

Ilk gebeligimde ayni senin gibiydim doguma yirmi gun kala cikmisti kimse anlamiyordu.bilenler inanmiyordu abuk subuk konusup pskoljimi bozuyolardi. insanlar bosbogaz oluyor takilma herseyn yolundaysa bebis gayet saglikli doguyor koca gobekten de kucuk ggobekten de;)
Bu ikinci gebeligim.ilkine gore gobegim cikti bana buyuk bile geliyor hatta ama yine de insanlara göre küçük yapıyla alakali bu yani uzulcek bisey yok

benımde kucuk tatlım. gecen dr kapısında beklerken yanımdakı bayan telde konusuyor 4,5 aylıgız dedı ben 7. ayımdaydım ama karnımız aynıydı. yapı meselesi. bıze de dr hersey normal dıyor. 7 kılo aldım ben de şimdiye kdr. normalse çok da kafaya takmaya gerek yok

Herkesin göbeği aynı şişlikte olmuyor ki.Boşuna canını sıkıyorsun, hem de doktor her şey normal diyormuş ne güzel işte.

Benim ikinci ilkine göre çokkkkkk küçük 33 haftalığız herşey yolunda kilosuda gayet iyi, ama kimse inanmıyor 8 aylık olduğuna :) dün oğlumu okuldan alırken bi bayan sordu 8 aylık oldugumu söylediğimde ağzı açık kaldı :) bende 5 kilo aldım... Zaten değerindede almamıştım. İç karnım bayağı geniş benimde.

:( ben varim hatta bugun agladim bile esim bu konuda espri yapinca:KK45:Herkes belli olmuyo diyo bide.bi yandanda iyi diyorum kimseye zararim yok rahat hareket ediyorum ustelik biraz kiloluyum 5 kilo aldm sade.doktorda iyi diyo ama insan uzuluyo

Bugün 30+0.mli olanAma benim karnım küçücük :KK43: başkasının 4-5 aylığı gibi.

Doktor gelişimi kilosu normal dedi hep bugüne kadar. Ama tatmin olmuyorum. Banada toplamda 8 kiloyu geçme dedi. 6,5 kilo gibi aldım şimdilik. 56,4 ten 62,7 ye çıktım.
Kilo almıyım die yemekten kısmıyorum asla. Hatta çok bile yiyorum bazen kapasiteme göre. Patlıcak gibi hissediyorum kendimi.

Diyeceksiniz ki derdin ne, daha ne istiyorsun?? Etrafımdaki herkesinmi karnı kocamandı anlamadım. Dalga geçer gibi karnın küçücük diyor herkes. Benimki kocamandı, böyle hamilemi olur bilmemne...

Biliyorum herkesin yapısı farklı, iç karnı geniş olan var, zaten göbekli olduğu için karnı büyük görünen var ama yinede üzülüyorum:KK43:

Eşim diyorki sen kendini Ebru Şallı ile kıyasla :)) dedimki benim kankam Ebru değil, etrafım tombik eltiler , görümceler ve göbişli arkadaşlarla dolu :) hepsi seni kıskanıyor diyor :)

Benim gibi karnı küçük hamile var mı? Onu bi öğrensem rahatlıcam. Kendim gibisine denk gelemedim henüz.
Benim de ayni Sekilde cokkucuk gorunuyor. 5 aylik gibimama dert etmiyorum. Onemli olan saglikli olmasi..

Karnın büyüklüğü mü önemli bebeğin sağlığı mı?
İnsanlar her koşulda söyleyecek bir şey bulur zaten. çocuk yapana kadar, "e ne zaman çocuk ", çocuk olunca, "sütün var mı?" "ikinci ne zaman". Bazen tahammül edemiyorum laf olsun torba dolsun sorulara...
Annem kardeşime 6 aylık hamile iken doktorda sıra bekliyorduk, karşımızdaki kadın içinde "herhalde son muayenesine geldi" diyorduk, kadın "4 aylık hamileyim" dedi, şok geçirdik. 9 aylıkken ne oldu gerçekten merak ederim yıllardır.
En çok imrendiğim şeyse sizin gibi hamile olmak, insanların gözüne sokmadan karnını, böyle minnoş minnoş :=)
Ayrıca, Victoria Secret mankeni Alessandra Ambrosio Beyaz Show'a çıktığında 7 aylık hamileydi, bir açın bakın videosuna internetten nasıl minik karnı. Normal demek ki mankenler gibisiniz. :)

Bugün 30+0. Ama benim karnım küçücük :KK43: başkasının 4-5 aylığı gibi.

Biliyorum herkesin yapısı farklı, iç karnı geniş olan var, zaten göbekli olduğu için karnı büyük görünen var ama yinede üzülüyorum:KK43:

Canim herkesin dedigini takarsak ohoo.. millet hep doktor olmus. Karin ici genisligin fazla demekki.benim de oyle karnim en fazla 5-6 aylik gibi. 7 kilo aldim bende. Ama bebegin gelisimi normal sikinti yok. Onemli olan da bu baska biseyi dert etme.

Bende neredeyse 5aylık hamile olucam hala karnım yok zaten kilolu kalmıştım bide üstüne verdim ama bildipin göbek bendeki bebek görüntüsünde değil beni her gören kilolu sanıyor hamilemisin diyenle karşılaşmadım daha ki kiloluyum dediğim gibi kilo olarak gözüküo bende o hamile kıvrımları yok bende üzülüyorum:(

Kafaniza taktiginiz seye bakin. Normalde gobegi olan insanin hamilelikte karni kocaman olur ama onun tamami bebek degildir.

Bir arkadasim zaten kiloluydu bir karni vardi kocaman bebek dogdu 2.800 kocaman karin kaldi ona simdi sanki dogum yapmamis gibi duruyor ozendiginiz bu mu?

Ben zayif bir insanin hamilelikten once karnim duzdu simdi 6 aylik olmama ragmen kucuk bir karnim var. Bana da herkes karnin hic yok diyor ama ben mutluyum. Doktorum bebegin kilosu gayet yerinde hicbir problem yok diyor. Onemli olan sizin kutle olarak buyumeniz degil bebegin kutle olarak buyumesi. Kendi kocaman sisen ve kucucuk bebek doguran o kadar insan var ki. Zannedersin dogurmamis bir tane daha var icinde. Hangi durum daha iyi sizce?

Ben elimden geldikce kendim kilo almamaya calisiyorum sadce bebek kilo alsin istiyorum. Sut yogurt yumurta meyve et urunleri yiyorum hamur isinden elimden geldigince kaciyorum. Cunku hamur isinin bebege zerre faydasi yok sadece anneye yag yapiyor. Halimden ve kucuk karnimdan da oldukca memnunum. Onemli olan bebegimin kilosunun normal olmasi.

Arkadaşlar konuu bayaa eskii ama bende bunuu takıyorum görenler zannediyorki neredeyse 5 6 aylığım ama Nasipse haftaya doğumum varr bir problem teşkil etmiyor sanırım ALLAH ın izniyle 🙏🤲🐬

Back
X