• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 haftalik hamile olup hiç kilo almayan

Omas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
988
467
53
Arkadaşlar 30 haftalik hamileyim hiç kilo almamisim doktorum bebek geliştiği sürece sıkıntı yok diyor ama ben stres yapıyorum çünkü nefes darlığı sorunu yüzünden çok rahat yemek yiyemiyorum hatta çok çok az yiyorum bu yüzden zaten 9 kilo verdim ilk 4 ay çok kustum istahsizdim şimdide istahim yok öyle mecburiyetten az yemeye çalışıyorum benim gibi olan varmı aranızda :(

Arkadaşlar 30 haftalik hamileyim hiç kilo almamisim doktorum bebek geliştiği sürece sıkıntı yok diyor ama ben stres yapıyorum çünkü nefes darlığı sorunu yüzünden çok rahat yemek yiyemiyorum hatta çok çok az yiyorum bu yüzden zaten 9 kilo verdim ilk 4 ay çok kustum istahsizdim şimdide istahim yok öyle mecburiyetten az yemeye çalışıyorum benim gibi olan varmı aranızda :KK43:
Ben sona geldim ve sadece 1 kilo aldım başlangıca göre. 30 haftaya kadar da 2 kilo vermiş haldeydim. Bebeğim sağlıklı görünüyor ve doktorumun söylediği bir örnek vardı bana. Bir hastası gebelik sürecinde 14 kilo vermiş. Doğum yaptığında başlangıçtan 20 kilo civarı eksikmiş. 4 kilo bebek doğurmuş :) hiç takılmayın. Gelişimi normal gidiyorsa sıkıntı Yok. Nefes darlığı için dahiliyeye gitmenizi tavsiye ederim. Bende de vardı. Doktorum gebelikte normal demişti ama ben yine de 25 haftalıkken gittim. Meğer taşikardim varmış. Kardiyolojiye yönlendirdiler de rahatladım.

Ben sona geldim ve sadece 1 kilo aldım başlangıca göre. 30 haftaya kadar da 2 kilo vermiş haldeydim. Bebeğim sağlıklı görünüyor ve doktorumun söylediği bir örnek vardı bana. Bir hastası gebelik sürecinde 14 kilo vermiş. Doğum yaptığında başlangıçtan 20 kilo civarı eksikmiş. 4 kilo bebek doğurmuş :) hiç takılmayın. Gelişimi normal gidiyorsa sıkıntı Yok. Nefes darlığı için dahiliyeye gitmenizi tavsiye ederim. Bende de vardı. Doktorum gebelikte normal demişti ama ben yine de 25 haftalıkken gittim. Meğer taşikardim varmış. Kardiyolojiye yönlendirdiler de rahatladım.

Taşikardi için kardiyoloji herhangi bir ilaç verdi mi? Bana daha önce iş için saglık raporu aldığımda doktor taşikardin var demişti zaten demir eksikliğim var hala.
İki gün önce acile gittim hamileyim mide bulantısından bşy yiyip içemiyorum. (6+6ym) nefes darlığı kalp sıkışmasıda olunca EKG çekildi normal dediler.

Taşikardi için kardiyoloji herhangi bir ilaç verdi mi? Bana daha önce iş için saglık raporu aldığımda doktor taşikardin var demişti zaten demir eksikliğim var hala.
İki gün önce acile gittim hamileyim mide bulantısından bşy yiyip içemiyorum. (6+6ym) nefes darlığı kalp sıkışmasıda olunca EKG çekildi normal dediler.
İlk 12 hafta herhangi bir ilaç verilmiyormuş. Ben gittiğimde 25 haftalıktım. O sebeple hemen ilaca başladılar. Ama benim ekg fenaydı. Sonrasında eko çekildi holter takıldı. Kalp atışım 186 yı vurmuş efor anında. Hala arada kusma yaşıyorum. Herşeye hazırlayın kendinizi. Ama zamanla kolaylaşır. Birazcık sabır

İlk 12 hafta herhangi bir ilaç verilmiyormuş. Ben gittiğimde 25 haftalıktım. O sebeple hemen ilaca başladılar. Ama benim ekg fenaydı. Sonrasında eko çekildi holter takıldı. Kalp atışım 186 yı vurmuş efor anında. Hala arada kusma yaşıyorum. Herşeye hazırlayın kendinizi. Ama zamanla kolaylaşır. Birazcık sabır
baya yüksek çıkmış kalp atışınız geçmiş olsun

Kansızlık taşikardiyi tetikler. Yeterince oksijen taşıyacak hemeoglobininiz olmayınca kalp daha fazlasına yetismek icin fazla mesai yapıyor. Anemi sorununuzu çözerseniz sıkıntınız azalabilir.

Allah razı olsun ya içim biraz ferahladi bende kardoyolojiye gittim EKG holter hepsi yapıldı bişey çıkmadı sonra göğüs hastalıklarına yonlendirildim astım başlangıcı çıktı 4 gün önce ve korkudan henüz ilaca da başlamadım bakalım Rabbim hepimize kolaylik versin inşallah

Back
X