Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhakkak doktora görünün.
Nerede ikametgah ediyorsunuz.Acil ilgilenir mi acaba
Mersin ToroslarNerede ikametgah ediyorsunuz.
Peki bıçak saplanmasi gibi ağrılarınız oluyor mu ağrı bir kaç saniyeliğine giriyor geçiyor devamlı değilBana da oluyordu. Bir problem olmadı 39+3’te doğurdum. Fazla yorulmayın ayakta durmak ve uzun süre oturmaktan oluyor. Yatın bol bol
Eğer ağrınız yoksa muhtemelen normal bana da oluyor bazen hıçkırırken baskı yapıyor bazen tekme atarken. Kafası şuan aşağıda zaten baskı sebebi de o kendini ittiriyor ayaklarıyla. Tuvalete gidiyorum hiç bişi yok ama geldiğine de eminimMerhaba bu benim ilk gebeligim 2 sene çocuğum olmadı o yüzden tedirginim 30. Haftamdayim bebek kipirdarken rahminde bir baskı olusturuyor bazen idrarım geliyormus hissi oluşturuyor çok korkuyorum bu erken doğum belirtisi mi acaba yaşayan var mı
Nerenize giriyor ağrı tam olarak? Benim vajinama oluyordu o tip ağrılar.Peki bıçak saplanmasi gibi ağrılarınız oluyor mu ağrı bir kaç saniyeliğine giriyor geçiyor devamlı değil
Benimde aynı vajinaya giriyorNerenize giriyor ağrı tam olarak? Benim vajinama oluyordu o tip ağrılar.
3 gün önce hastaneye gittim ama pek memnun kalmadım doktordan o yüzden biraz evhamliyimBebeginiz agirlastigi icin yer cekiminin etkisiyle baski olusturuyor. Bicak saplanmasi gibi agri da ayni sekilde bebegin buyumesiyle alakali.
Ama unutmayin gebelikte sizi rahatsiz eden her durum icin doktora gitmelisiniz.
30.haftaniza kadar doktor kontrolleirnizi aksatmadiysaniz, doktor sorunsuz ilerlediginizi söylediyse zaten sorun yoktur. Vaktinde rahatca dogurursunuz umsrim, hayirli olsun
30 haftalıksiniz coktan bir doktorda karar kilmis olmaniz gerekmez miydi? Maksimum 10 haftaniz kalmis, iciniz rahat etmiyorsa bir perinatoloji uzmaniyla devam edin.3 gün önce hastaneye gittim ama pek memnun kalmadım doktordan o yüzden biraz evhamliyim
Yok zaten kendi doktorum vardı gittiğim şehir hastanesinde başka bir doktora daha görünmek istedim keşke kendi doktoruma gitseydim30 haftalıksiniz coktan bir doktorda karar kilmis olmaniz gerekmez miydi? Maksimum 10 haftaniz kalmis, iciniz rahat etmiyorsa bir perinatoloji uzmaniyla devam edin.
Korkacak bir şey yoktur eminim benim vajinaya bile baskı yapıyor. Çok yorulmussunuzdur uzanın dinlenin. İçinizin rahat etmesi için yarın gidebilirsiniz doktora ama üniversite aciller berbat rezil olursunuzMerhaba bu benim ilk gebeligim 2 sene çocuğum olmadı o yüzden tedirginim 30. Haftamdayim bebek kipirdarken rahminde bir baskı olusturuyor bazen idrarım geliyormus hissi oluşturuyor çok korkuyorum bu erken doğum belirtisi mi acaba yaşayan var mı
Yok üniversiteye gitmem zaten siz de mi hamilesinizKorkacak bir şey yoktur eminim benim vajinaya bile baskı yapıyor. Çok yorulmussunuzdur uzanın dinlenin. İçinizin rahat etmesi için yarın gidebilirsiniz doktora ama üniversite aciller berbat rezil olursunuz
Tamam korkulacak bir şey değil. Ben doktoruma da danışmıştım. Bana uzan dinlen oturma uzun süre demiştiBenimde aynı vajinaya giriyor
EvetYok üniversiteye gitmem zaten siz de mi hamilesiniz