How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Premature Bebekler 30 haftalık doğum yapan premature anneleri

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

edika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
519
6
96
Çorum
meraba arkadaşlar ben 29 temmuzda 30 haftalık erken doğum yaptım benim meleklerim üçüz çok şükür şimdi iyiyiz .çok uzun ve zor bir dönem geçirdik 2 aya yakın bir yoğun bakım dönemi atlattık.benim merak ettiğim ek gıdalara ne zaman geçtiniz düzeltilmiş ayamı yoksa normal doğum günlerine göremi gelişimleri,ilk ne zaman birşeyleri tutmaya başladılar ve daha bir sürü şey . aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.

Ben de 30 haftalık doğum yaptım.19 mayısta.Şu an bebeğim 7 aylık düzeltilmiş 4,5-5 aylık.Ek gıdalara yeni başladık.Doktorumuz geçebileceğimizi söyledi.Düzeltilmiş 3,5 aylıkken verdiğimiz nesnelere uzanmaya başladı,15-20 gündür de dönüyor.Çok şükür sağlığı iyi ama kilosu az bana göre.9 kasımda 6kiloydu.

Ben de 30 haftalık doğum yaptım.19 mayısta.Şu an bebeğim 7 aylık düzeltilmiş 4,5-5 aylık.Ek gıdalara yeni başladık.Doktorumuz geçebileceğimizi söyledi.Düzeltilmiş 3,5 aylıkken verdiğimiz nesnelere uzanmaya başladı,15-20 gündür de dönüyor.Çok şükür sağlığı iyi ama kilosu az bana göre.9 kasımda 6kiloydu.

teşekkür ederim.benimkilerde uzanmıyor diye dert ediniyordum kendime bizde düzeltilmiş 2,5 aylığız şimdi o zaman normal heralde

teşekkür ederim.benimkilerde uzanmıyor diye dert ediniyordum kendime bizde düzeltilmiş 2,5 aylığız şimdi o zaman normal heralde

Hiç problem etme,biz prematüre anneleriyiz,sabrı bizden iyi hiç kimse bilemez.Aktivite oyuncağı almıştık biz kızıma,o çok işe yaradı,ekstra oyuncaklar da taktık üzerine,onun çok faydası oldu.

benim bebişerin mama saati geldi çıkmak zorundayım gökyüzüm çok sağol arada deneyimlerini yazarsan çok sevinirim iyi geceler

saglıkla buyusun bebeşler ınş..........edıka bende 29 haftalkık yaptım dogumu.............bır ay oldu sanırım daha beklıcem ınş saglıkla alırım sonrada sana nasıl basa cıktın dıye sorarınm ınş.........senın cınsıyetlerı ve kıloları neydı

saglıkla buyusun bebeşler ınş..........edıka bende 29 haftalkık yaptım dogumu.............bır ay oldu sanırım daha beklıcem ınş saglıkla alırım sonrada sana nasıl basa cıktın dıye sorarınm ınş.........senın cınsıyetlerı ve kıloları neydı

sağol canım allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın .seninkiler hastanedemi daha.benimkiler 2 erkek 1 kız erkekler 1.500gr kızım 1.470gr doğdu kızım ve 1 oğlum 41 gün diğer oğlumda 58 gün yoğun bakımda kaldılar seninkiler nasıl ne kadar doğdular .inşallah burda hep beraber birbirimize danışarak büyütürüz bebişlerimizi

canım benımkıler cok kuçuk dogdu üç kız.........1 120 1 40 980...........bı ay oldu sanırım daha cok var saglıkla buyusunlerde razıyım ıyı olsunlarda ınş

el muallim allah kolaylık versin canım çok zor günler geçiriyorsun bunu çekmeyen bilmez inşallah her şey çok güzel olur sağlıkları nasıl canım kendi solunumlarını yapabiliyorlarmı anne sütüne başlandımı

canım ınş gecer sagol............benımkıler cok kuçuktu ya.....1 120..........1 .40...........980...........anne sutu alıyolar sanırım 10 cc alıyolar...........

sanırım daha var gelmelerıne saglıklı ıyı olsunlarda ınş..........cok az oksıjen alıyolar makınede degıller

selam edıka bende 23 kasımda 30 haftalık kızlarımı dunyayya getırıdm...benımde 1 bbegım 20 cc ye gecınce bıberona gectı...su anada kuvez dısında...kucuk bebk hala kuvezde...alah hepimiizn yardımcısı olsun...sen taburcu olduktan sonra nasl emzırdın...cok gucsuz zorlanıyor..ne yapmam gerekıor...

merhaba bende 30 haftalık doğum yaptım 19 gündür bebiğim küvezde yaşam mücadelesi veriyor gerçekten çok büyük sabırla bekliyoruz umarım sağlıklarına bir an önce kavuşur bebişlerimiz ve kucağımıza alabilirz benim meleğimin durumu çok kiritikti şuanda allah bize bağışladı ve düzelmeye başladı tarif bile edemiyom kızımın sıkıntılarını biir ara göz atarsanız aynı sorunu yaşayanlar için yardımcı olur belki bu tedavi yöntemi çünkü hiç bir hastanede uygulanmayan bir tedavi link yasak olduğu için eklyemedim linki google berrak dogan diye yazarsanız ilgili dökümnlara ulaşabilirsiniz allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımız hep meleklerimiz için olsun

merhaba bende 30 haftalık doğum yaptım 19 gündür bebiğim küvezde yaşam mücadelesi veriyor gerçekten çok büyük sabırla bekliyoruz umarım sağlıklarına bir an önce kavuşur bebişlerimiz ve kucağımıza alabilirz benim meleğimin durumu çok kiritikti şuanda allah bize bağışladı ve düzelmeye başladı tarif bile edemiyom kızımın sıkıntılarını biir ara göz atarsanız aynı sorunu yaşayanlar için yardımcı olur belki bu tedavi yöntemi çünkü hiç bir hastanede uygulanmayan bir tedavi link yasak olduğu için eklyemedim linki google berrak dogan diye yazarsanız ilgili dökümnlara ulaşabilirsiniz allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımız hep meleklerimiz için olsun

canım okudum meleğinin yazısın..:ecrin_bebek:
ne zaman çıkacak şuanki durumu ne )??
inşallah sende biran önce alırsın kuzunu kollarına..

Berrak bebek hayata döndü - Hürriyet

Canım linki ben ekledim. Bu durumdaki diğer bebeklere de faydası olur inşallah. Tıptaki bu gelişmeler çok sevindirici. Bir de bütün bebekler için SGK karşılasa çok daha iyi olacak. İnşallah çok yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alıp evinize de çıkarsınız. Sevgilerimle...

selam edıka bende 23 kasımda 30 haftalık kızlarımı dunyayya getırıdm...benımde 1 bbegım 20 cc ye gecınce bıberona gectı...su anada kuvez dısında...kucuk bebk hala kuvezde...alah hepimiizn yardımcısı olsun...sen taburcu olduktan sonra nasl emzırdın...cok gucsuz zorlanıyor..ne yapmam gerekıor...

özge bana bebkler 2.500 gr.olana kadar emzirme biberonla ver dediler hastanede yoksa kilo verir dediler bende çıkınca emzirmedim sütümü sağıp verdim 2.5 kiloyu geçincede benim bebeklerim emmek istemediler biberona çoktan alışmışlardı hiç istemediler.emmedikleri içinde sütüm kesildi zaten.bende ankarada doğum yaptım sende ankaradasın heralde bebeklerin hangi hastanede

Back