• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 haftalik 1200 gram erken dogum riski

kubtdjfuhjhciiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
4
1
1
28
Merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz 1200 gram bebek 30 haftalik doguran sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı bu benim 8 gebeliğim hep düşük yaptım şuan pereklamsi pelesanta yaşlanması nedeni ile hastahanede yatiyorum zor durumdayım doktor en fazla 32 zorlarım ama belli olmaz diyo heran da olabilir sıkı takip ediyorlar ciger gekistiriri oldum 3 doz

Eğer sağlıklı bir bebişse yoğun bakımda toparlar zaman içinde, tabi ne kadar ileri hafta o kadar iyi ama ağır prematüre günlerini geride bırakmışsınız bile. Sağlıkla kavuşun inşallah..

Merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz 1200 gram bebek 30 haftalik doguran sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı bu benim 8 gebeliğim hep düşük yaptım şuan pereklamsi pelesanta yaşlanması nedeni ile hastahanede yatiyorum zor durumdayım doktor en fazla 32 zorlarım ama belli olmaz diyo heran da olabilir sıkı takip ediyorlar ciger gekistiriri oldum 3 doz
Ben 35 haftalık doğum yaptım ama bebeğin 33 le uyumlu doğdu 1980 gramdı yoğun bakımda biraz kaldı toparladı çok şükür.simdi maşallah tosun gibi.hic korkmayın artık 24 haftalık bebekler bile yaşıyor sağlıkla inşallah sağ salim kavuşun yavrunuza

28 haftalık 1kg doğdu kızım. Yakında 1 yaşına girecek :)
Yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa kucağınıza gelecek. 1500üstü doğarsa daha iyi olur ama canınızı sıkmayın zaten 8.gebelik diyorsunuz dualarım sizinle inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz. Anne karnında 1 gün bile çok çok önemli doktorunuz ne diyorsa onu yapın

28 haftalık 1kg doğdu kızım. Yakında 1 yaşına girecek :)
Yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa kucağınıza gelecek. 1500üstü doğarsa daha iyi olur ama canınızı sıkmayın zaten 8.gebelik diyorsunuz dualarım sizinle inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz. Anne karnında 1 gün bile çok çok önemli doktorunuz ne diyorsa onu yapın
Çok teşekkür ederim inşallah lütfen bana dua edin

Back
X