Zaten birkere taviz verdin mi,gerisi geliyor maalesef...
Gece aglamalari fln diyorsunuz hic fikrim yok.
Eger istanbuldaysaniz veya baska buyuk sehirde psikiyatla degilde bir pedagoga goturmeniz yerinde olacaktir...
Inan bu yazdiklarimi sizi kirmak icin yazmiyorum,neticede bende anneyim ve cocuklarimiz yaşit sayilir...cozum bulmaya calisiyorum.
Ama aglamaktan kusuyor vs diyorsunuz.mutlaka pedagoga goturun.
lütfen yanlış anlamayın ben kesinlikle kırılmadım ama çaresizliğimden sanırım ne dediğimi bilmiyorum bakıyım araştırıyorum pedagog bulabilirim umarım
galiba korku bu niye ağladın dediğimizde hiç birşey anlatmıyor normalde rüyalarını bile anlatır ama anlatmıyorallah allah , biseyden korkuyor ozaman besbelli ama size niye sarilmak istemiyorki
sakin bir anindan üstü kapali bir sorsan gece niye öyle agladin birseydenmi korktun diye
kardesimin kizida cok aglar taaa kücüklügünden beri normal yatagina girip uyumaz hep aglayarak
bir ara evdeyse disari cikalim diye aglardi disari cikincada 5 dakka sonra eve gidelim diye aglari:26: gerci bu huyundan vazgecti ama uyu deyince basiyo yaygarayi
oda cok zeki sanki büyümüste kücülmüs
merhaba arkadaşım,benim kızımda ağlayarak yaptırmalara bayılır malesef bende çok taviz verdim
senin anlattığın gece uyanıp çığlık atıp ağlaması olayını bir arkadaşımın oğlunda rastladım doktora götürdüler ,çocuklarda gece törörü diye bişey olabiliyormuş,biraz sürdü geçti sonra,doktoruna sorabilirsin yada google dan arattır bak ..
gece terörü diye tahmin ettim bende ama gecenin dışında gün içindede ağlamaları devam ediyor umarım geçer
4 yaş dedikleri 4 yaşına basınca mı 4 yaşını doldurunca mı? 4 yaşına basıncaysa 3 yaşında yani 6 ay sonra götürebilirsiniz demektir. Bir de bir arkadaşımın çocuğunun da kreşte sorunları olmuştu psikoloğa götürdüler meğerse çocuk üstün zekalıymış o yüzden sorun yaşıyormuş. Sizde de böyle bir durum olabilir. Çocuk üzerine yoğunlaşan bir psikolog araştır istersen kayseride.
4 yaşından sonra dedile ama tam ne zaman bilmiyorum üstün zekalı olduğunu düşünüyorum sanki ev oyuncakları kitapları ona yetmiyor gibi herşeyin neyden yapıldığını nasıl olduğunu merak içinde ama çevremde gördüğüm çocukların merakı gibi değil daha ileri seviyede
az önce havuç istedi verdim annecim bu çok sert napalım acaba dedi keselimmi dedim hayır dedi rendeleyelim dedi gitti rendeyi çıkardı rendeledik sonra oda ne ağlama krizine girdi benim havucumu neden bozdun diye tamam başka havuç veriyim dedim yok dinlemedi beni 25 dakika ağladı sırf bunun için....