Önümüzde yine bir Dolunay... Bu sefer bu bitim Yengeç burcunun, şefkatli ,yuva temaları içeren, ailevi konuları ilgilendiren güven arayışının bol olduğu, evlilikleri de kapsayan ,içe dönmeyi gerektiren alanında olacak. Yılın son Dolunayı olmasından mütevellit önemli. Yine yukarıda saydığım konular ile ilgili bir bitim belki yeni bir başlangıç yaşayacağız. Her son bir başlangıçtır unutmayalım. Dolunaylar
biraz krizli duygu yoğunluğunun daha da hit yaptığı özellikle kadınlar üzerinde etkisi daha yoğun gökyüzü olaylarıdır.
Bu Dolunay ise Ay'ın kendi Burcu olan Yengeç burcunda bu etkileşimi daha da yoğun hissedeceğiz anlamında..
Duygusal iniş çıkışlar , gereksiz yere alınganlık hassasiyet gösterebiliriz hatta daha çok bizimle ilgilenilmesini isteyebilir sevgiye daha çok ihtiyaç duyabiliriz :)
Ev , emlak , taşınmaz mallar ile ilgili bazı durumlar için karar verme zamanları olabilir , ev taşıyabilir , yer değişiklikleri yapabilir , ev için kredi çekmek gibi durumlar oluşabilir.
Her ne yaparsanız yapın kendinizi güvende hissetmek için yapacaksınız. Sadece bu dönem alınganlık yapıp tavşan dağa küsmüş edası ile dolaşmayalım yeter.:) Dolunay anın haritasında 7 ve 8. ev konularını da içine alıyor. Bazı evlilikler, ortaklı ilişkiler adına bir karar aşamasına gelinebilir. Ya da gelecek bir paranız, alacak bir borcunuz var ise süprüzli bir şekilde onunla ilgili haberler alabilirsiniz. Yeni yeni ilişkiler başlayabilir.
Yengeç burçları öncelikle en çok etkiyi alacak. Daha sonra Öncü gruplar.
Oğlak , Koç, Terazi burçlarında gezegen yerleşimleriniz varsa özellikle 8 dereceden -+5 olacak şekilde hesaplayınız sizin için önemli bir Dolunay diyebilirim.
Bu Dolunayda şöyle bir durum var Venüs Gad kavuşumuna Yalanların Tanrısı adını şimdi ben koydum halbuki Poseidon :) Yani nam-ı diğer Neptün abimiz haddi olmadan kare yapmış.
Geçmişten gelen yarım kalmış aşk ilişkileri yada evlilik konularında skandal aldatma aldatılma yalan yanlış durumlar meydana gelebilir ve hayal krıklıklarının dibini görebilir rakı şişesinde balık olabilir aşkımız. Parasal konular da ise de aynı durum geçerli.. Bize para konularında kayıplar yaşatabilir.
Kısa bir buçlara etkilerinden bahsetmek istiyorum..
Önce Yükselen daha sonrası içinse AY burcunuzu baz alarak okuyunuz Lütfen... Yükselen ve Ay Burcu Koç: Ev , aile, yuva, anne temaları üzerinde etkili belki bir taşınma ev yer yurt değiştirmek için alınan bir karar yada ailevi bazı durumlarda çözüme ulaşma gibi konular da etki alacaksınız.
Yükselen ve Ay Burcu Boğa: Yakın akraba bunlar kuzen teyze hala vs gibi yada komşular ile ilgili bazı durumlar. Kısa bir yolculuk veya eğitim gibi konularda bazı durumlar gerçekleşebilir. Zihinsel olarak değişken alıngan bir yapıda da olabilirsiniz. Eğitimle ilgili işleriniz varsa bunlarla ilgili bir tamamlanma karar aşaması olabilir.
Yükselen ve Ay Burcu İkizler : Kendi değerleniz ile ilgili, parasal durumlarınızla ilgili bazı durumlarda sonuçlanma olabilir. Birikim ve harcamalarınızı güvende hissetmek adına bir karara bağlayabilir. Parasal durumlarını la ilgili gündemleriniz artabilir.
Yükselen ve Ay Burcu Yengeç : Kişisel dış görünüş , dışa tutumunuz da duygusal iniş çıkışlar olabilir. Alıngan bir tutum sergileyebilmenin dışanda önemli bir karara varabilirsiniz. İkili ilişkileriniz de de bir şeyler gün yüzüne çıkabilir. Ani şanş ve fırsatlar sosyal çevrenizin desteği ile gelir.
Yükselen ve Ay Burcu Aslan : Biraz dinlenin. İçe dönüş yaşayabilir gizli saklı bazı konular aydınlanabilir. Spiritüel konular ile ilgili çalışmalar yapmak için uygun zamanlar sizler için.
Yükselen ve Ay Burcu Başak : Hedeflere yönelik kararlar alabilir, ani şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çalıştığınız bazı projeleri tamamlayabilir sosyal çevrenizde daha görünür olup bazı
gruplar içine girebilirsiniz.Büyük şanslar evidir aynı zamanda 11. ev. Bu zaman kendiniz için dualar edip , dilekler dileyip hatta bunları yazın lütfen..
Yükselen ve Ay Burcu Terazi : Meslek, kariyer , statü konularında bazı bitiş ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Topluma karşı tutumunuz da daha besleyici daha koruyucu kollayıcı yaklaşımınız dikkat çekebilir duygusal bazı durumları kariyer alanınıza yansıtabilirsiniz. Aile konuları da gündemde olabilir. Ev , aile konularında değişim meydana gelebilir.
Yükselen ve Ay Burcu Akrep : Yüksek öğrenim eğitim konularında alınan bazı sonuçlar olabilir. Uzun bir yolculuğa çıkma kendini güvende hissetmek adına uzaklaşma ve özgürlaşme isteği güneme gelebilir. Hukuksal bazı konularda yeni başlangıç ve sonlanmalar meydana gelebilir. Uzak akrabalarınızla ilgili bazı gündemler meydana gelecektir.
Yükselen ve Ay Burcu Yay : 8. evinizde olacak bu dolunayda krizler evinizi aydınlatıyor. Bazı alacak verecek, borçlar, nafaka, eşin maddi konuları ile ilgili gündemler önünüze düşebilir. Duygusal bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. Miras konuları ile ilgili durumlar varsa aydınlanabilir.
Yükselen ve Ay Burcu Oğlak : Yeni bir ilişkiye başlayabilir bununla ilgili bir karara varabilirsiniz. Veya olan bir ilişkide duygusal ihtiyaçlarınız artacağı için karşılanmayan durumlarda alınganlık yoğun ilgi isteği nedeni ile bazı ilişkilerde ayrılma kararları olabilir. Ortaklı bir iş, hukuki bir dava ile ilgili bazı durumlar gündem olabilir.
Yükselen ve Ay Burcu Kova : Evcil hayvanlarınız, günlük rutinleriniz, görevleriniz, iş ve sağlık alanınız da bazı durumlar meydana gelebilir. Yeni bir iş yeni bir evcil hayvan veya onlar ile ilgili bazı konular da sonuçlanmalar yaşanabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz de fayda var.
Yükselen ve Ay Burcu Balık: Küçük şanslar evidir 5. ev hiç olmadık yerlerden şans elde edebilirsiniz. Bir aşk ilişkinizle ilgili bir karar alabilirken yeni bir flört süreci geçirebilir. Hamile kalabilir, çocuklarınızla ilgili bazı konularda sonuçlanmalar alabilirsiniz. Yeni bir hobi için harekete geçebilirsiniz.
Sonrasında ise keyif aldığımız(venüs) maddeler (neptün) alkol , rahatlatıcı maddeler ile haşır neşir olup gerçek algımız değişebilir. Ayaklar yere bassın diyorum..
Alhena sabit yıldızı bu dolunaya eşlik edecek uranüs ilede şanslı fırsat dolu bir 15 gün için gözlerinizi dört açın ve geçmiş ilişkileri koliye koyup çöpe atın.
Gad yanında olan hiç bir gezegen hayrı ile çalışmaz , hayat planımızın tersi istikametine bizi çeker. O sebeple hayatınıza giren Neptün'lerin sisli havasından uzaklaşmanız dileği ile.
Bu dolunay en çok beni etkileyecek sanırım bir Ay yengeç olarak şimdiden şefkat duygum tavan yaptı dünyayı kucaklayıp , alnından öpüp '' Ahh ne çektin be , Tüm acılarına merhem olucam '' demek geçiyor içimden
Özde Vurmaz