Böyle böyle yakında öyle bayramların varlığı bile unutulacakBahaneleri hazıriyi denk geldi haa
Her bayrama bi kkılıf buldular bunun kılığında bu oldu
19 mayıs gençlik bayramını ne yaptılar ne ettiler eski nesesini görkemini bitirdiler.
Bahaneleri hazıriyi denk geldi haa
Her bayrama bi kkılıf buldular bunun kılığında bu oldu
19 mayıs gençlik bayramını ne yaptılar ne ettiler eski nesesini görkemini bitirdiler.
Gerçek niyet terör olayları nedeniyle kutlama yapmanın uygun olmayacağı ise Abdullah Gül'ün oğlunun düğünü niye ertelenmedi acaba?
şu telefon ve bazen klavye tuşları ah ah
bide güzel düzgün yazsaymışım dikkat etseymişim neyse bazen oluyor...yine demek istediğim anlaşıldı...
burdanin vino veritas da geçmiş. oysa biz ne mücadele vermiştik veriyoruz da
onların acil 3 çocuk yapmalrı gerekiyor da ondan dukacım
Anlamadı ben? Algım kapalı bugün sanırım.
-Tabii hem o kadar hazırlık yapılmış, davetliler çağrılmış hiç iptal edilir mi? İnsaf yani biraz insaf. Akp düşmanlığı iyice içinize işlemiş sizin.
-Bayramı iptal edelim tabii şehitlerimiz varken kutlama mı yapacağız!!! Akp düşmanlığı yüzünden öküz altında buzağı arıyorsunuz artık insaf yani.
Klasik bir Akp seçmeni gibi düşünmeyi denedim, başarılı olmuş muyum?
kendimi eleştirdim hatalı yazdığım için arada yazıyorum ama bu kez dikkatimi daha çok çekti baktım yukarda senin yorumda var.
aklıma şu açtığımız topik geldi düzgün TÜRKÇE yazalım hatırlıyorsun dimi, ondan yazdım adını tatlım
Ben de laf sokuyorsun sandım ayol...
aşk olsun sepharaabak şimdi bende kızdım