30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ‘terör olayları’ nedeniyle iptal edildi

Neden ki terör olayları son 10 gündür mü var?
2-3 aydır devam eden bir süreç ama nedense 30 ağustos yaklaşınca herşeyi iptal etmek akıllarına geliyor?!

seçim nedeniyle 29Ekimde araya kaynar.
Bu adamların Cumhuriyete ve Atatürk'ün sebep olduğu bütün milli bayramlara alerjisi var.
Başkan olsaydı tek gün kutlanırdı herhalde.
Seçildiği gün...

1984 adlı romanı okuyanlarınız mutlaka hatırlar. Romanda her gün dilden belli kelimeler atılıyordu. Bu kelimelerin kullanılması yasak olduğu için anlatıkları kavramlar zamanla unutuluyordu. Her sene başka bahanelerle kutlanması ihmal edilen bayramlarımız bana nedense hep o romanı hatırlatır. 23 Nisan'ı, 19 Mayıs'ı, 30 Ağustos'u, 29 Ekim'i kutlamadıkça takvimde sıradan günlere dönüşeceklerinden korkarım. Onlar varsın kutlamasın, ben kutlayacağım.

Konser , şenlik falan olmaması iyi olmuş aslında. Ama genede 30 Ağustos'un özel bir gün olduğu belli olmalıydı..

Ben korkuyrum kalabaliga girmeye boyle bir bayram topluluk kalabalik teroristler icin bulunmayacak bir firsat
Herkes dikkatli olsun lutfen Allahim kotu niyetli insanlardan hepimizi korusun.Ben hocalik yaparken havuzda kutlardik yarismalarla gosterilerler yuruyuslerle.Ne guzel gunler cocuklarimizinda bu gururla buyumesi dileklerimle...

Bizim kurban ve ramazan dışında bayramımız mı kaldı bunların bol bahaneleri yüzünden.
Ayrıca koca ülkede bayram kutlayacak güvenli yer bulamıyorlar demek ki korkuyoruz kalabalığa girmeye.
Ne kadar da duyarlılar gözlerimizi yaşarttılar bir kez daha.

11924766_462012324005299_4885579105590022466_n.jpg

Milli duygudan yoksun, Ataturk ve silah arkadaslarının kazandıgı her zaferden rahatsız, boyle kuyruk acısından kıvrım kıvrım kıvranan zihniyet kutlamasın zaten benim milli baytamımı. Lazım degil.

Yalnız gun gelecek devran donecek ya hani? O gun de milli bayram ilan edilmeli ülke adına.

Cok merak ediyorum, bakalim mitinglere otobus otobus adam tasirken de korkacaklar mi kalabaliktan..

X