- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Bifincankahve
Yaaa hayırlısıBilmiyorum ki canımmm bence tek beta değerim oyle 3 katına filan çıkmadı yinede Allah bilirrteşekkür ederimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hayırlısıBilmiyorum ki canımmm bence tek beta değerim oyle 3 katına filan çıkmadı yinede Allah bilirrteşekkür ederimmm
Yaaa hayırlısıbenim beta 3 katı geciyordu
Evet saglık saglıkEvet hayırlısı tek olsun sağlıklı olsun❤
Canim onu ilerde dusunursun dur bakalım tutuçak miÖyle yaptım bende Rabbim ne verirse kabulum dedimyalnızım ya annem filan yok yanımda o yüzden biraz becerirmiyim diye tedirgin oldum o an..
Canim onu ilerde dusunursun dur bakalım tutuçak mi
Bunun cevabını alabildin mi acaba merak ediyorum :)Aminbakalım tek mi çoğul mu bende merak ediyorum canımm
![]()
Bunun cevabını alabildin mi acaba merak ediyorum :)
:) benimki merak sadece işte. Hamileliğin hayırlı olsunHenüz değilalınca yazarım ama sanmıyorum
:) benimki merak sadece işte. Hamileliğin hayırlı olsun![]()
Ya sen hamile misin?Konu başlığını başka birinde görsem bende merak ederdim hiç sorun değilteşekkür ederimm mutlaka öğrenince yazarım
![]()
Ya sen hamile misin?
çok sevindim konularını takip ediyordum sende çok uğraştın emek sarfettin Rabbim karşılıksız bırakmadı. Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah nasıl sevindim anlatamam![]()
Yaa Maşaallah barekellahEveet Rabbime sonsuz şükürler olsun ki hamileyim çok bekledim, çok uğraştım, çok dua ettim.. Hiç ummadığım anda geldi minik mucizemAminn canım teşekkür ederimm
Yaa Maşaallah barekellah
Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere ve banada nasip etsin inşaallah![]()
Hayırlı olsun canım gördün herhalde minişiEvet kızlar güncelleme yapmak istedim hissettiğim gibi tek bir bebiş var, herşey yolunda çok şükürRabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlı olsun canım gördün herhalde minişi![]()
Ne kadar güzel senden mutlusu yok şuanEvet sağol canım çok şükür pıt pıt atan kalbini de duyduk![]()
Ne kadar güzel senden mutlusu yok şuan![]()
Amin inşallah kuzum ismen geçir beni dualarındaElhamdülillah canım bu gece dualarım sizesizde bir an önce bu duyguyu tadın diye inşallah
![]()