• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 3 yumurta... Ne yapardınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama ile 2 yumurtam oluştu. Dr ikisi de dollenebilir dedi ama bir tanesi dollendi. Nasip bu işler.
Ben olsaydım hazır yumurtam varken igneyi vurdururdum.
Hayırlısı insallah🙏

Konu başlığını başka birinde görsem bende merak ederdim hiç sorun değil :KK53: teşekkür ederimm mutlaka öğrenince yazarım 💕
Ya sen hamile misin?
çok sevindim konularını takip ediyordum sende çok uğraştın emek sarfettin Rabbim karşılıksız bırakmadı. Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah nasıl sevindim anlatamam 🥰🥰🥰

Ya sen hamile misin?
çok sevindim konularını takip ediyordum sende çok uğraştın emek sarfettin Rabbim karşılıksız bırakmadı. Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah nasıl sevindim anlatamam 🥰🥰🥰

Eveet Rabbime sonsuz şükürler olsun ki hamileyim çok bekledim, çok uğraştım, çok dua ettim.. Hiç ummadığım anda geldi minik mucizem 😍 Aminn canım teşekkür ederimm

Eveet Rabbime sonsuz şükürler olsun ki hamileyim çok bekledim, çok uğraştım, çok dua ettim.. Hiç ummadığım anda geldi minik mucizem 😍 Aminn canım teşekkür ederimm
Yaa Maşaallah barekellah 😍😍
Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere ve banada nasip etsin inşaallah 🤲🏻🥰

Back
X