3 yıllık evliyim ama çıldırmak üzereyim!!!

benim hayatımdan ne çok kesitler var hayatınızda.bence biraz çaba gösterin normal bir eş gibi olması için.baktınız olmuyor hiç uzatmayın derim.ben 20 sene uzattım çünkü.sonuç sıfır olmasa da sıfıra yakın.çocuk ta yoksa hele düşünmeye değmez inanın.daha sonra kaybettiğiniz yıllar için yanarsınız benim gibi

canımm Allah yardımcın olsun...ben duaların gücüne inananlardanım ve bildiğim bazı dualar var ama burdan link yazabilir miyim bilmiyorum istersen bana özelden ulaş ben de bütün linkleri vereyim sana

'Allah sabır versin''lik bir eşe sahipmişsiniz. Nereye kadar böyle devam edebileceksiniz?

Hiç sormayın, allah bana öyle bir sabır vermiş ki ..
Uzun zamandır foruma girememiştim ama bu süre içinde bile çıldırmakta level atladım. İnanın beni hiç umursamıyor ben bugün ölsem numaradan gözyaşı döker eminim. Geçtiğimiz günlerde iş seyahatine gitti ve ben evde yalnız kaldım. Giderken insan bir sorar paran var mı bişeye ihtiyacın var mı diye ama nerdee. Gittiği gece beni bir kere bile aramadı merak etmedi (tek başıma kalmayı sevmediğimi bildiği halde). Ben aradım saatlerce telefonuna ulaşamadım. Sabaha kadar çıldırdım. En sonunda açtı içki içiyoduk noldu dedi ben tabi delirdim. Acil bişey olsa ben kimi arıcam dedim, beni arayana kadar kendi aileni arasana diyor bi de utanmadan. Hem maddi hem de manevi anlamda göçtüm. Normalde beni kapısından sokmadığı işyerini sabahtan akşama temizletti temizlikçiye para vermemek için. O para da kendi cebine içki parası olarak kaldı tabiki. Ondan nefret ediyorum. Hep gece yatınca aklıma kocaları tarafından çok sevilen arkadaşlarım geliyor ve dayanamayıp ağlıyorum. Bişey anlatmaya başlasam dinlemiyor dinlese bile cvp verip yorum bile yapmıyor. Bi de utanmadan sosyal sitede, müşterisi olan bir kadının resimlerini açıp açıp günde 5 kez baktığını gördüm. Tabiki çok sinirlendim. Bağırdım çağırdım 5 gün konuşmadım ama insan bir özür diler değil mi? 5 günün sonunda konuştum konuşmasına hesap sordum hala bana sen hastasın sen kafayı yemişsin sen nereden atıyosun bunları diyor. Ailelerimizde yaşlılar hastalar olmasa bir dk bile onunla evli kalmam ama sabretmek beni öldürecek bir gün((

başkaları için yaşamayın hayatınızı, 1 kere doğdunuz 2. şansınız yok. yıllarınızı heba etmeyin. boşanın. tek kelime, boşanın. kıymetinizi bilecek birisi elbet çıkar karşınıza.

Siz çıldırmada level atlarken eşinizde epey level katletmiş anlaşılan.

Bir noktadan sonra sizinde tavırlarınız yanlış, öyle bir durumda bağırıp çağırmak ne sizin içinizi rahatlatır ne de eşinizin yaptıklarını düzeltir.

5 gün konuşmadım diyorsunuz.Bu mudur çözüm?

İnsan bir özür diler bunun üstüne diyorsunuz;bu mudur beklenti?!

Evli olup hayatından memnun ve mutlu olmayıp;ama ayrılmamak için binbir bahane türeten kadınları biliriz hepimiz.Sizin savunmanızda "ailem yaşlı..."

Ben sanmıyorum ki aileniz böyle bir mutsuz ortamda sizin ayrılma kararınıza saygı göstermesin.

En iyisini siz bilirsiniz kendiniz için...Ama sanırım biraz daha makul düşünmenizde yarar var.

bana göre arada sevgi varsa aldatma dışında bütün sorunlar çözümlenebilir..her evde muhakkak bir problem vardır.. seninki de bunlardan biri.. aslında çalışsan daha iyi olur..hem kafa dağıtırsın hem eşine muhtaç olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…