3 yıllık bekleyiş ve mutlu son...

asiyan_1010

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
873
32
zamanın durduğu an suan...3 yıllık bir bekleyiş en sonunda nihayet buldu.hamileyişm kızlar..damarımda kanımda hissettiğim en büyük duygu bu..bugün öğrendim 2 gibi kan testi vericem.allah herkese yaşatsın bu büyük duyguyu
$Fotoğraf0035.jpg

Son düzenleme:
tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.
evet ikinci çizgi fotoda bile oldukça net. kanda da değer yüksek çıkar sanırım.
hayırlı olsun.:içelim:

cok sevindim :nazar: :nazar: Allah tamaina erdirsin.
darisi basimiza Insallah. bol su ic iyi dinlen ve hep cok guzel seyler dusun :dance:

tskr ederim kızlar.tek istediğim benim gibi olan herkese bu mutluluğu yaşatsın.ben çok bekledim.allah tüm bekleyenleri mutlu etsin.

tebrık ederım cnm ne mutlu sana allah saglıcakla kucagına almayıda nasıpetsın ınsallah:Saruboceq:

cok sevındım canım tebrık ederım uzun bır bekleyısın ardından ne buyuk bı mutluluk bebegım benıde bekletmıstı ama cok sukur 3 ay önce bende bu mutlulugu yasadım rabbım cumlemızın hamılelıgını tamamına erdırsın sag salım kucagımıza almamızı nasip etsın inş

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Kimbilir şu an nasıl mutlusun,kalbinin deli gibi attığını tahmin edebiliyorum.ınşallah kan değerlerinde iyi çıkar.Bol bol dua et kendine,ki nazara gelme.Tekrar tekrar tebrik ederim...

Tebrik ederim güzelim.

Allahım kucağındada görmeyi nasip eder inşallah.

Sorunsuz , güzel , keyifli bir hamilelik geçirmeni dilerim.

Mutluluğun daim olur inşallah.

zamanın durduğu an suan...3 yıllık bir bekleyiş en sonunda nihayet buldu.hamileyişm kızlar..damarımda kanımda hissettiğim en büyük duygu bu..bugün öğrendim 2 gibi kan testi vericem.allah herkese yaşatsın bu büyük duyguyu
Eki Görüntüle 27866

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirrisin.
bizlerede dua et cnm.
bi sorum olacak nasıl hamile kaldın hangi yolla anlatırmısın umut olur bizlerede.
tekrar tebrikler:nazar:

eşimde de bende de bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyordum.bütün testler normaldi.tam hsg çekilecekken 3 ay önce hamile kaldım.ama malesef 5 haftalık düşük yaptım.1 ay korundum.korunduktan sonra 1 ay geçti hala birşey yok.ondan sonraki ay adetim gelmedi.dr. gittim.yumurtalığımda 5 cmlik bir kist varmış.rahim ağzında yara falan.hepsini hallettik.yani temizlendim.ilaçla adet oldum.klomene başladık.5 gün günde sabah aksam 2 adet olmak üzere içtim.tekrar dr. gittim.yumurtam büyümemiş.ama bu arada doktor endometrium denen yani rahim içinin
kalınlaşmaya başladığını söyledi.tekrar kullandım ilacı.meyerse ben o aralar hamile kalmışım.yumurtam çatlayıp döllenmiş.doktorun ihmalkarlığına geldim yani.eşim senin hamile olduğunu hissediyorum dedi bana.dün test almış yaptım 2 çizgiyi gördüm.inanamadım.bu sabah yine yaptım ve yine 2 çizgi.bugün saat 2 gibi gittim hem kan hem idrar testi vermeye.kan testi yarın cıkacakmış.ben hastanenin labaratuar sonuçlarına baktım idrarda pozitif yazıyor.allahım isteyen herkese versin.yani belki klomenin bir mucizesi belki de benim sabrım sonucu oldu bilemiyorum.oldu ya gerisi önemli değil.

canım cok cok tebrik ederimm senin adına cok sevindim.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. allahım isteyenlerin kucağını boş koymasın..dikkat et artık kendine...:CüvCüv::CüvCüv:

X