3 yıldır adet olamıyorum

fatmir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
2
0
27
Çocuğum 4 yaşında çocuk doğduktan 1 buçuk yıl sonra adetim kesildi ne yaptıysam düzene girmedi yumurtalıklarda kist varmış kilo ve adet kesiyormus adeti en iyi ve net ne düzene koyar bir kaç aydır çocuk istiyorum çocuğum 4 yaşında 2.si için geç kalmak istemiyorum bilgisi bilen var mı

Çocuğum 4 yaşında çocuk doğduktan 1 buçuk yıl sonra adetim kesildi ne yaptıysam düzene girmedi yumurtalıklarda kist varmış kilo ve adet kesiyormus adeti en iyi ve net ne düzene koyar bir kaç aydır çocuk istiyorum çocuğum 4 yaşında 2.si için geç kalmak istemiyorum bilgisi bilen var mı
Acil doktora gidin evde çözemezsiniz bu sorunu

Doktor size uygun tedaviyi söyler bence.kulaktan dolma bilgilerle ilerlemeyin ciddi bir durum çünkü. Başkasında işe yarayan sizi kötü etkiler.

Merhaba. Oğlum 2 yaşındayken adet düzensizliğim başladı. Emzirdiğim için ona bağlamıştım. Ama yine de çok doktor gezdim. Sürecim 2 yıl sürdü. İlaç kullanmadan adet olamıyordum. Bu süreçte hayıt macunu da kullandım soğan kürü de yaptım fayda görmedim. 1 yıl önce gittiğim bir doktor sol yumurtalığımda bir kist gördü dermoid kiste benzetti ilaçlı Mr istedi ama sonra atılmış temizsin dedi. Fakat Eylül ayında gittiğim başka bir doktor aynı kitleyi yine gördü. İlaçlı Mr istedi peşini bırakmadı. Beni jinekolojik onkoloji uzmanına yönlendirdi. Ayrıntılı testler istendi ve kötü huylu bir tümör olduğuna karar verildi sadece kitleyi değil sol yumurtalığımı da aldılar. 3 gün önce laparoscopic oldum. Hızlı patolojide Granüloza hücreli tümör olduğu söylendi. Ben çok basit düşünürken başıma bunların gelmesi çok şaşırtıcı oldu. Rabbime sığınıyorum inşallah bu kadarla bitmiştir. Size tavsiyem asla peşini bırakmayın. Onkoloji uzmanım bu kitleyi gören doktorumu çok takdir ediyor. Erkenden gördüğü için. Özellikle vajinal muayene yapmayan doktorlara hiç güvenmeyin. Ben bu şekilde 2 yıl harcadım.

X