3 yıl sonra vajinismusu yendim...

Hunhar

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
8
11
18
34
Merhaba vaji arkadaşlar.
Eğer şuan bu yazdığımı okuyorsanız benim yaşadığım sıkıntıları yaşıyorsunuz. Kadınlar kulubunde vajinismus konu başlığı altında yazılanların her birini her gece okudum ve her gece ağladım. İnşallah birgün bende yenerim dedim ve yendimm. Ve kendime dedimki burada bu sıkıntıyı çeken herkeze yardımcı olacağım yardım isteyenler özelden yazsın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım gerçekten her şey beyinde bitiyor doktorlara boşa para veriyoruz ben sıkıldım doktora para vermekten kendi kendime yendimm lütfen kendinizi yıpratmayım hayat çok hızlı geçiyor evlendiyseniz eşinizle mutlu olmak istiyorsanız, her gece ağlamayı bırakın hasta değilsiniz kafamızda büyütüyoruz.

Bana yazar mısın arkadaşım Ağlaya ağlaya okuyorum vajinismus konularını 10.aya giricez biz de

Bana yazar mısın arkadaşım Ağlaya ağlaya okuyorum vajinismus konularını 10.aya giricez biz de
Zaman öyle çabuk geçiyorki bugün olmadı yarın derken yıllar geçiyor. Ağlama ve kendine güven bana özelden hangi aşamadasın napabiliyorsun yazarmısın.

Merhaba Arkadaşlar,
5 ay önce Vajinismus tedavisi oldum. Tedaviden önce hep buralardaki yazışmaları okuyordum o yüzden ben de burda tecrübemi paylaşmak istedim. Bir kişiyi bile cesaretlendirsem kardır diye düşünüyorum. 4 yıl boyunca yaşadım vajinismusu ve bir kez bile ne kadın dogumcuya ya da cinsel terapist gitmemiştim. Özetle hep ertelemiştim. Daha sonra burada sürekli adı gecen merkezlerden birinde 1 er saatlik 2 seansta tedavi oldum. Merkezin ismini yazmayacağım çünkü forumlarda bu merkezlerle ilgili reklam içeren yalan bissürü hikaye var siz de biliyorsunuz ki.
Size verebileceğim en önemli tavsiye bu problemi kabullenmeniz ve görmezden gelmeye bir son vermenizdir. Bir an önce harekete geçin arkadaşlar dermansız bir dert değil. Lütfen korkmayın. O kadar kolay ki. Cesur olun. Ertelemeyin. Bundan kurtulmak istiyorsunuz ama hiç bir şey yapmıyorsunuz. Forumları okumanın ya da baska arkadaslarımızın çözdüğü yöntemleri denemenin hiç bir faydası yok. Herkesin probleminin derecesi ve sebebi farklı. Bu yüzden lütfen bir profesyonele gidin. Evet bu her ne kadar eşinizle ortak çözmeniz gereken bir sorun gibi gözükse de iş sizde bitiyor. Bir gün bile ertelemeyin artık. Kararlı olun, inatçı olun. Ekonomik olarak müsait değilseniz de bunun bir öncelik oldugunu göz önünde bulundurun. Para biriktirin. Mesela ben kredi çektim hala ödüyorum Yani demem o ki kızlar bir şeyler yapın. Sihir ya da mucize beklemeyin. Çünkü öyle bir şey yok. Yalnızca dogru tedaviyle kurtulabilirsiniz. Ancak kurtuldugunuzda mutlu bir kadın ve mutlu bir anne olabilirsiniz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sevgiler

Nasıl yendin lütfen söyle bizde kurtulalım bu illetten

Öncelikle biz 4.5 ay denedik ilk zamanlar kollarimi bacaklarimi popomu bile kasıyor beton gibi yapıyordum. Eşimi itiyor yeter diyordum . Eşimi tembihledim içime girersen sakin çıkma sadece git gel yapma dur ama çıkma. Sonra 4.5 ay icinde yavas yavas kendimi biraktim kollarımı bacaklarimi . Artik kasmıyordum bedenimi ve eşimin bedenini kesfettim kendimi ona bırakmayı ogrendim. 4.5 ayin sonunda dun kafaya koydum kendimi telkin ettim bak anne olamayacaksin , herkes yapıyor, sen eksik degilsin sen harikasın diye diye kafamı hazırladım:) eşimin denetimi altında ot ictim malesef ilk defa :) iyi bir yöntem degil ama esime ben teklif ettim oda buldu. Önce kafam iyi oldu sonra biraz çikolata yedim ve sevişmeye başladık hic kasilmiyordum kendime öyle sinirliydim ki küfür ettim en sonunda aman s.kerim böyle işi lan acırsa acısın kanarsa kanasin dedim ve zevk almaya baktim . Emin ol eşin bu dünyada senin canını yakmak isteyecek son insan. Önce guzel seviştik ama kafam nasi guzel kolumu kaldıramıyordum eşim dili ile vajinami uyardı sonra yavaş yavaş git gel yaptı bazen kastım ama eşim sakin ol yavaşça geçse seni seviyorum diyerek beni telkin etti hemen bıraktım. Sonra hafif bir yanma geldi ve hop başarmıştık. Eşimi hemen ittirdim cik cik diye ama git gel yapmayı bıraktı çıkmadı kendimi rahatlattim güldüm kahkaha attım tamam simdi yavas yavas devam ediyorum dedi vr devam etti sadece hafif bjr yanma agda yaptirmissin gibi kayganlaştırıcı +kafamın guzel olması + sakin müzik + zaman ve eşimin guzel sözleri . Bugün ara verdik 2. Denememizi yarin yapıcaz ama içim içime sığmıyor hemen yapmak istiyorum eşim sabırlı ol diyor

Bende forum ve devlet hastanesindeki hocamın hipnoterapisi sayesinde yendim. 1 yıl oldu yeneli. 20 günde falan bitti. 6 ay çektim bu illeti. Şimdi herşey normal, herşey unutuldu. Hatta bir bebeğimiz olacak ve normal doğum istiyorum. Düşünün... nerdeeen nereye :)) vajinismus beynimin uydurduğu, insanların ölümüne korkuttuğu saçma sapan senaryolardan oluşan bişeymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…