• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıl devam ettiğim Buz Lazer denilen epilasyon hiç sonuç vermedi, paralarım, emeğim, uğraşlarım, her şey çöp !!!

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.131
3.064
133
Başlıktan da anlaşılacağı gibi 3 yıl Buz Lazer denilen epilasyona gittim. Dökülmeyi geçtim azalmadı bile. Tüy ve kıllar açık renkte. Bana tamamen olmasa bile %90 biteceğini söylediler. Gittiğim yer son derece lükstü fakat kapanmış :( Ve çok müşterisi olan bir yerdi.

6 seans tüm bacak buz lazere gittim, genital ve kol altı alex. özellikle alt bacağım %95 oranında bitti. kol altı yarı yarıya..kol atına şimdi iğneli yaptırıyorum. genitale ekstra 4 seans aldım. yani buz lazer tamamen etkisiz demek dogru değil bence.

uyduruk ıpl cihazlarıyla uygulama yaptırmayın sonuç alamazsınız, bu platformdan dikkat ediyorum da o kadar çok sahtekarların tuzagına düşmüş kişi var ki şaşırtıcı, uygulama yapılan cihazları iyi araştırın malesef buzlazer yapıyoruz diyenlerin çoğu iyi bir cihaz markası olan buzlazer(soprano) markasını kullanıyorlar, tescilli bir marka buzlazer dikkat edin ve internetten orjinal sitesine girerek orjinal klinikleri görün araştırın. Her köşebaşı kuafor de sozde buzlazer yapılıyor işin cılkı çıkmış durumda.

Başlıktan da anlaşılacağı gibi 3 yıl Buz Lazer denilen epilasyona gittim. Dökülmeyi geçtim azalmadı bile. Tüy ve kıllar açık renkte. Bana tamamen olmasa bile %90 biteceğini söylediler. Gittiğim yer son derece lükstü fakat kapanmış :KK43: Ve çok müşterisi olan bir yerdi.
Cok gecmis olsun ipl sistemli bir cihaz anlasilan cunku orjinal cihazlar cok guzel sonuclar veriyor.Guzellik merkezimiydi birde ne olursa olsun o merkezlerin cihaz alabilme hakki yok.Lisansli Buz lazer cihazi alexandrite gibi markasini yazinca internete cikiyor.Ben ozel clnc medilife gittim mesela yuzum icin kullandık tamamen azalmadan sonra igneliye gittim suan kalan ayva tuylerim var sadece.

Cok gecmis olsun ipl sistemli bir cihaz anlasilan cunku orjinal cihazlar cok guzel sonuclar veriyor.Guzellik merkezimiydi birde ne olursa olsun o merkezlerin cihaz alabilme hakki yok.Lisansli Buz lazer cihazi alexandrite gibi markasini yazinca internete cikiyor.Ben ozel clnc medilife gittim mesela yuzum icin kullandık tamamen azalmadan sonra igneliye gittim suan kalan ayva tuylerim var sadece.
Güzellik merkezi ama bence tamamen para koparma merkezi...

Back