3.YAVRUM GELİYOR HAMİLEYİM!!

Canim 36. Haftada dunyaya geldiler. 2 kilodan fazlaydilar ve kuvezde hic kalmadilar. 2 gun hastanede kaldilar o kadar. 3. Gun evlerine gectiler.
ohooo 36.hafta ikizler için çok iyi bir hafta inşallah bizimkilerde durur

Insallah canim. Arkadasimda 36. Haftada ikiz dunyaya getirdi. Biraz dinlenmeye calis. Zor ama etrafinda sana yardim edecek kisiler varsa isin biraz daha kolaylasir.
aynen öyle canım dinlensem daha kolay olacak her şey

Hayirli olsun, insallah saglikla kavusursunuz..
Çok teşekkür ederim umarım sağlıkla kavuşuruz
çok az kaldı heyecanlıyım gerçi onlar erken gelmesinde ben beklesemde olur
hem daha isim bulamadim gelmesinler
öneriniz var mı acaba?

Ruzgar ve poyraz
açtığım ikizlere isim konusunada bunu yazdı bir çoğu hoşuma gitmedi degil güzel isimler çok uyumlu birbirlerini tamamlıyorlar ama çevrem yaramaz olur hırçın olur hep eserler vs. diyorlar korkuyorum valla

açtığım ikizlere isim konusunada bunu yazdı bir çoğu hoşuma gitmedi degil güzel isimler çok uyumlu birbirlerini tamamlıyorlar ama çevrem yaramaz olur hırçın olur hep eserler vs. diyorlar korkuyorum valla
Kivanc ve kemal.... Sizin dusuncelerinizde varmi?

Kivanc ve kemal.... Sizin dusuncelerinizde varmi?
buda güzelmiş biri çok hafif diğeri çok ağır kaçmıyor mu? mesela ileride kemal olan anne ona kıvanç bana neden kemal demez mi ? bana göre cook guzel isim ama çocuklar için bilemiyorum ...
Yagiz & Yiğit
Yagiz Ali&Yiğit Efe
Poyraz&Rüzgar
Atlas&Aras
Enes & Eymen
Kıvanç & Kuzey
Kuzey & Güney
bilemiyorum yaa karar veremiyorum yazdım ama kafamda netleşen bir şey yok

Hmmm Enesle eymen guzel aralarinda..

canim bugün doktora gittim dün kötü oldumda...zaten zamanı gelmişti ama
Ogluslarim gayet iyi biri 1680 diğeri 1690 gr olmuş
Nts bağlandım sancim çıktı ama çok fazla değil dün çok yormusum sanırım kendimi o yüzden olmuş kasılmalar dinlen sık sık dedi ama imkansız tabii
İkiside ters dönmüş doğum pozisyonunda dua et 36-37.haftaya kadar dayansinlar S sfahb

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-04-20-01-19-45.png
    488 KB · Görüntüleme: 33
Ayy ne guzel canim. Bak biraz daha dayansalar 2 kg olucaklar. Insallah bekler bebeklerin :) bu vakitten sonra dinlenmen cok onemli canim. Kilolari haftalarina gore gayet iyi bence :)

Ayy ne guzel canim. Bak biraz daha dayansalar 2 kg olucaklar. Insallah bekler bebeklerin :) bu vakitten sonra dinlenmen cok onemli canim. Kilolari haftalarina gore gayet iyi bence :)
aynen canım doktorumda öyle dedi kiloları gayet iyi sana düşen sadece dinlenmek...
canım senin bir kızın bir oğlun mu vardı? şimdi üçüncü kızın mi geliyordu?kusura bakma unutmuşum

doubleanne4 bu arada sende hep bebeklere kilo almisin :) gayet fit bir annesin :)
aynen canım yakında 31 haftalık oluyoruz ve bebeklerin kilolarıda çok şükür benim kilomda iyi zaten üç hamileligimde de öyle çok kilo almadım benim kilolar bebeklere gidiyor hep çokta memnunum bu durumdan zaten bu hamilelikte 2 küçük çocuk peşine koşmaktan kilo almaya vakit kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…