• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaşındaki oğlunu döverek öldürüp cesedini harfiyat döküm sahasına gömdü

itiraf ettiği şeyi nasıl reddebiliyor..
bilmiyorum ki canım, bi kaç güne kalmaz çıkar gerçekler... ama çöplükte ceset bulmak çok zor, çocuk ortada yok kayıp olarakta bildirilmediyse insanın aklına başka bişey gelmiyor öldürülmesinden başka

Benim artık böyle haberlere yazacak sözüm kalmadı, eğer bu baba denen canlı çocuğunu gerçekten öldürdüyse ben onun babalığına, ben onun insanlığına diyecek söz bulamıyorum:KK62:
Ruh sağlığı bozuksa 5 çocuk niye yapılır? Durumu olmayanın bir sürü çocuk yapmasına zaten karşıyımda neyssse, ya beni Kadın, çocuk ve aileden sorumlu bakan yapsınlar, bir kuruş maaş istemiyorum, istediğim yasaları çıkartmama izin versinler yeter, yemin ediyorum gönüllü çalışmaya razıyım, ne makam, ne ünvan yalnızca şu yasalar çıksın dediğimde çıkartsınlar bana kafi.

Ben böyle kadın ve adamları ameliyat ettirmek istiyorum, şiddet gören kadın ve çocukları devlet himayesine alırım, kadınları çocukları öldüren, tecavüz eden canileri de önce bir temiz döver ağızlarını burunlarını kırdıktan sonra ömür boyu hapse mahkum ederim, hapiste de rahat yok sabah öğle akşam her yemek arası bir temiz dayak atarım:KK62:

Yettiniz artık:KK62:

Benim artık böyle haberlere yazacak sözüm kalmadı, eğer bu baba denen canlı çocuğunu gerçekten öldürdüyse ben onun babalığına, ben onun insanlığına diyecek söz bulamıyorum:KK62:
Ruh sağlığı bozuksa 5 çocuk niye yapılır? Durumu olmayanın bir sürü çocuk yapmasına zaten karşıyımda neyssse, ya beni Kadın, çocuk ve aileden sorumlu bakan yapsınlar, bir kuruş maaş istemiyorum, istediğim yasaları çıkartmama izin versinler yeter, yemin ediyorum gönüllü çalışmaya razıyım, ne makam, ne ünvan yalnızca şu yasalar çıksın dediğimde çıkartsınlar bana kafi.

Ben böyle kadın ve adamları ameliyat ettirmek istiyorum, şiddet gören kadın ve çocukları devlet himayesine alırım, kadınları çocukları öldüren, tecavüz eden canileri de önce bir temiz döver ağızlarını burunlarını kırdıktan sonra ömür boyu hapse mahkum ederim, hapiste de rahat yok sabah öğle akşam her yemek arası bir temiz dayak atarım:KK62:

Yettiniz artık:KK62:
bende gönüllü bakan yardımcısı
ve bu yazdıklarının üstünü binlercesiyle düdleyerek:KK67::KK67::KK67:

Bunu kesin hastalık olarak değerlendirdiler değil mi? Ruh hastası, yoksa bipolar mı, yoksa zıkkımın kökü mü.
Cehenneme kalmadan yakmalı bunları, ortaçağ kafasına gittikçe yaklaşıyorum bunlar sayesinde.

Dünyadaki mevcut ceza sistemiyle buna müebbet verseler,idam etseler dahi yinede yaptığına karşılık gelirmi ? Bunun gibi canileri gördükçe,öteki tarafta ilahi bir adaletin işleyeceğini bilmek ne rahatlatıcı...

Back