3 yaşındaki oğlum kekeme oldu düzelir mi?

Amine3146

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2024
16
9
29
oğlum iki ay öncesine kadar gayet akıcı ve anlaşılır konuşuyordu iki aydır kekelemeye başladı gecem gündüzüme karıştı Allah aşkına geçici bir durum mu bu lütfen başımdan geçen varsa neler yapabilirim bunu aşmak için
dil terapistine götürdüm ama bulunduğum yerde bir tane var o da para odaklı bildiğin gittik görüştük bize ödeme planları çıkardı çocukla konuşmadı hani insan bir bakar konuşturur çocuğu parayı konuştuk geldik anlayacağınız lütfen tavsiyesi olan varsa bir akıl verin

Ne oldu ki 2 ay içinde? Kardeşi mi oldu mesela, kuzenim kardeşi doğunca bir süre kekelemişti sonra düzeldi ama sizin sebep ne acaba

Yaşadığı birsey etkilemiş olabilir sonradan geliştiği için ilk aklıma gelen bu oldu açıkçası. çocuk psikiyatrisine de bir danışın isterseniz eğer dil terapisti o şekilde Bi tavırdaysa ve başka da yoksa en azından 2. Bir uzmandan fikir olur

2 ay önce ne olduda böyle olduya odaklanın. O durumu değiştirmeye çalışın hem bir psikolog hemde dil terapistiyle çalışabilirsiniz. Özel kurum Allah rızası için çalışmıyor tabi ki ödeme planı oluşturacak

evet tabii hayrına çalışmıyor parayı da konuşacak ama çocuğu konuşturması gerekmiyor mu en azından ne durumda bakması gerekir çocukla hiç konuşmadı bizim işimiz geçmişimiz sordu birde şu günler geleceksiniz oyunlar oynşcaz falan dedi sonra ücretini konuştu konuyu kapattı

Çocukla hiç konuşup ilgilenmemis diyor ama arkadaş. Sadece para konusulmus. Ben de olsam içime sinmezdi bu durumda

P papatyamm13
İlk görüşme olduğu için henüz seansa başlamamıştır. Sizi tanıyıp gidilecek yolları anlatmıştır. Bu görüşme için para ödediniz mi? Sanıyorum ki hayır. Önyargılı yaklaşmayın bence.
Bir çocuk psikiyatrisyiylede görüşebilirsiniz. 2 ay öncesine odaklanırsınız. Belki sorunu çözersiniz sonuçta değişir. Neden bir anda çocuk kekelemeye başladı hayatında ne değişti gibi

Benim düşündüğüm şey aileyle konuşurken çocukla da minik bi tanışma. Seans değil. Çocuğun konuşmasında terapilik Bi durum gerçekten var mı yok mu anlar sonuçta az da olsa Bi iletişim kurmasını bekliyor insan. Hele ki özel bir yer olup parasıyla iş yapıyorsa nasıl ki alacağını düşünüyor karsinin da manevi yönden tatmin olmasını da düşünmeli bence

Uzmanlar odada çocuğun her hareketini gözlemliyor ailenin çocuğa söylediği her söz davranış ailenin öyküsü çocuğun öyküsü vs her şey onlar için bir done. Çocuğa hoşgeldin dediyse bile cevabı alırken onun için yeterli olmuştur. Kaç yıldır bu işi yapıyor kekeme çocuğu anlaması için 5 saat konuşmasına gerek yok. Ne yaşandı bilemem orada değildim ama ben uzmanın yapması gerekeni yapmıştır diye düşünüyorum yoksa orada niye otursun

İşini layığıyla yapan biriyse dediğiniz gibidir ve haklısınız orada değildik bilemeyiz ama sırf parasına bakan o kadar jnsan var ki. Bebek istediğim için bu süreçte Dr Dr gezince daha iyi gördüm. Meslek ne olursa olsun İşini iyi de kötü de yapanlar var. Rabbim hepimizi iyilere denk getirsin diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…