Kızım 3 yaşında duygularının farkına yeni yeni varıyor gibi , ama duygularını nasıl kontrol edeceğini bilmiyor sanırım . Bana çok sarıyor kardeşi 15 aylık üstüne çullanıyor kıskançlık olabilir. Kızım çekil diyorum yok tüm gücüyle atlıyor üstüne savurup atıyorum.sonra elimde telefon varken benim diye bağırıyor çekil diyorum defalarca hırçın şekilde saldırıyor bu tarz konularda sinirlenip itiyorum düşüyor küserek kaçıyor ağlıyor ,yani kaynanayla kayınpederle yaşıyorum denetim ekibi gibi tepemdeler o da beni geriyor .kızım bende soğur mu diye üzülüyorum bi yandan . Kaynanamda bunu ima eden laflar sokuyor arada . Eşim yurt dışında olduğu için onların eline kaldım gibi bu beni çok stres yapıyor .çocukları düzene sokmaya çalışırKen iyice batırıyorum. Bi girdabın içinde gibiyim .kaynanam iki yüzlüdür kocasına beni fiştekler gelir bana içten dostane davranır anlatamam. her fırsatta arkamdan konuşuyor yan odadayken beni çekiştiriyor duyuyorum ama bişey diyemiyorum .içinden çıkılmaz bi haldeyim tek bildiğim çocuklarım benim en değerli varlıklarım ama onları üzüyorum kendimden nefret etmeye başladım .bu işin içinden nasıl çıkabilirim