3 yaşındaki kızım 15 gündür grip

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
kızımın ilk 7 gün sadece burnu aktı ama ilaç vermedim ara ara akıyordu geçiyordu sonra arttı largopen antibiyotik peditus şurup birde burun açıcı sprey verdim (sağlık ocağı doktoru yazmıştı) biraz azaldı gibi oldu 10 gün sonra ateşi çıktı birdenbire yine geçti antibiyotik bitince hastalığı geçmedi diye kendi özel doktoruna götürdüm oda BENİCAL şurup birde RHİNFANT burun spreyi verdi 4 gün iyiydi 5 .gün ilacı kestim bugünde öksürüğü başladı doktoru aradım bu seferde EKSOFED balgam söktürücü şurup verdi onuda kullansammı acaba ilk defa bu kadar uzun sürdü şu an çocuğu bu şekilde grip olan varmı siz neler yaptınız hangi ilaçları kullandınız ne olur yardım edin çocukta mahvoldu iyice

CANIM bende çok işe yaradı 2 damla kekik yağı,4-5 damla elma yağı , 4-5 damla çemen yağı ve 2 çay kaşığı saf zeytin yağı karıştırıp gece yatarken sırtına göğsüne ve boyun boğaz bölgesine iyice sürüyorsun. sırtına ve göğsüne ince bez koyup kıyafetlerini giydiriyorsun. ha bu arada ayaklarının altına vicks sürüp çorapla yatırıyorsun 3 günde turp gibi olur allahın izni ile
. bizde çok işe yaradı 2 günde öksürük azaldı 3 günden sonra tamamen kesildi.. şimdi hastalık belirtileri başlayınca hemen uyguluyorum ham dolsun ilaçsız atlatıyoruz.

arkadaşım ilk tedavi sürecinde antibiotik şişesini tamamen bitirmişmiydiniz,
bitmeyen antibiotikler hastalığın daha kuvvetli terarrına sebep olur..

arkadaşım ilk tedavi sürecinde antibiotik şişesini tamamen bitirmişmiydiniz,
bitmeyen antibiotikler hastalığın daha kuvvetli terarrına sebep olur..

bende antibiyotik verdiğimde kızıma şikayeti kesildiği gibi kesiyorum çok zararı olduğunu biliyorum antibiyotiğin kuvvetli tekrarı olduğunu bilmiyodum.kendim bile zorda kalmadıkça almam.doktorlarda diyo bunu 3 gün kullan 5 gün kullan bırak diye eminmisin arkadaşım..

hiçbir doktor asla 3-5 gün kullan bırak diyemez antibiotik için arkadaşım,
eşim hekim ve ben bundan eminim,
birincisi antibiotiklerin belli bir miktarı var,
belirlenen virüs için belli doz ve belli süresi var,
bu yüzden bu süre boyunca kullanımında virüsü etkisiz hale getiriyor,
eğer sen kullanıp yarım bırakırsan o virüs o antibiotiği tam anlamıyla yok olmadan tanıyor ve bu ilaç ve türevlerine karşı bağışıklık geliştirerek çoğalıp yeniden nüksediyor,yani bilmem anlatabildim mi,,
antibiotik şuruplarının bazıları hatta çizgiye kadar su doldurun şeklinde toz formundadır,
o çizginin o kıvamın ve şurubun tamamnın tüketilmesinin bu yzden önemi büyük arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…