- Konu Sahibi Narinkizim
Kızıma bisiklet alacağım ama hangisi daha kullanışlı emin değilim eğer ürün iyiyse ikinci el de alabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben kizima pilsan dora almistim.fusya renkte cokta kullanisli evde kullandi disari cikmadi.Sifiri en sin 59 mu 69 muydu tam net hatirlamiyorum.Sariyer civarindaysan elden verebilirim sana 25 tl ye.sifir gibi evde oynadigi icin tekeri bile asinmadi.
Aslında cok iyi ama ben Aksaray da yasıyorum su günlerde istanbula gidecek bir yakınım da yok kargo acaba ne kadar tutar ki
benim kızım 4 yaşına girecek,son bir haftaya kadar bu bisikletten kullandı.çok memnunduk.şimdi büyük 2 tekerlekli aldık.ama bu ürünü tavsiye ediyorum.hem %40 indirimdeymiş.ayrıca güvenli,en önemliside bu bence
http://www.annevebebek.com/urun/pilsan-dora-atom-bisiklet-pembe-10-100.html?attempt=1
bendeki bisiklette bundan cnm fiyatlarida var burda
Baktım canım,ben cok begendim esime gösterdim yenisine bakalım ona göre düşünelim dedi aslında benim cok hoşuma gitti yine irtibata geceriz inşallah
Tamam cnm.
Sen nasl istersen ben sana fotoda atrm sen dusun mail verrsin bana
bende 1 yaşındaki kızıma 3 tekerlekli ebeveyn kontrollü bisiklet aldım. 5 yaşa kadar kullanır.istersen parçaları çıkıyor.güzel ben sevdim 55 tl.ye aldık.