• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 3 yasindaki kiz cocuğu icin bisiklet öneren var i

Canim ben kizima pilsan dora almistim.fusya renkte cokta kullanisli evde kullandi disari cikmadi.Sifiri en sin 59 mu 69 muydu tam net hatirlamiyorum.Sariyer civarindaysan elden verebilirim sana 25 tl ye.sifir gibi evde oynadigi icin tekeri bile asinmadi.

Canim ben kizima pilsan dora almistim.fusya renkte cokta kullanisli evde kullandi disari cikmadi.Sifiri en sin 59 mu 69 muydu tam net hatirlamiyorum.Sariyer civarindaysan elden verebilirim sana 25 tl ye.sifir gibi evde oynadigi icin tekeri bile asinmadi.

Aslında cok iyi ama ben Aksaray da yasıyorum su günlerde istanbula gidecek bir yakınım da yok kargo acaba ne kadar tutar ki

benim kızım 4 yaşına girecek,son bir haftaya kadar bu bisikletten kullandı.çok memnunduk.şimdi büyük 2 tekerlekli aldık.ama bu ürünü tavsiye ediyorum.hem %40 indirimdeymiş.ayrıca güvenli,en önemliside bu bence

benim kızım 4 yaşına girecek,son bir haftaya kadar bu bisikletten kullandı.çok memnunduk.şimdi büyük 2 tekerlekli aldık.ama bu ürünü tavsiye ediyorum.hem %40 indirimdeymiş.ayrıca güvenli,en önemliside bu bence

EVet bisiklete internetten baktım gayet guzel

bende 1 yaşındaki kızıma 3 tekerlekli ebeveyn kontrollü bisiklet aldım. 5 yaşa kadar kullanır.istersen parçaları çıkıyor.güzel ben sevdim 55 tl.ye aldık.

Back