- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Bebekken de uyumuyordu ama gece uykusu yine bir nebze idare ederdi bir kac zamandır sabah 7 ceyrek 7 buçuk kalkış saati gece 12 buçuk 1 1 bucuk artik eşimin de benim de sarjımi bitiriyor öglen uykusu yapmak istemiyormuş tamam dedim bakıcıya uyutma o zaman aksam erken uyur yok yani uyumuyor 15 dk oldu uyuyali ben uyuyacagım da sabah 7 bucukta evden cıkıp ise gidecegim bu tempoya beynim dayanmıyor artık.Çocuk psikiyatrisine götürdüm belki dedim oyun terapisiyle uzman kişi cözüm sunar da düzelir anne baba olarak ise giderken bırakmanıza tepki olarak uyumuyor olabilir gece de gideceginizi zannediyor uyumazsam annem babam gitmez diye düşünüyor olabilir dedi.Ne yapmalıyım dedim güzelce vedalasarak gidin ise dedi biz zaten bunu yapıyoruz nerede yanlıs yapıyorum bilmiyorum cok yıprandık bazı cocuklar uyumaz mi gercekten ? Gecenlerde bir arkadasim geldi cocuklarmız ayni ay dogumlu cocugun öğlen uykusu geldi annesi yatırdı cocuk 10 dk icinde uyudu 2 bucuk saat uyudu masallah sonra uyandi ee dedim gece uyur mu uyur tabii 10 da yatiririm dedi ben sok herhalde dedim ben düzene sokamıyorum cocuğu sorun bende kesin sabah 7 de uyanıp gece 1 bucugu gördüren benim.Oysa ki söndürmediğimiz ışık kalmıyir hayat duruyor uyusun diye. Bazi cocuklar uyumaz diyip kabulleneyim mi.Cok mu fazla düsüyorum bu konunun üzerine cocuktan önce de uykuyu seven biriydim zaten iyice azalınca bende iyice sinirlilik asabiyet başladı