- 27 Ekim 2024
- 63
- 70
- 3
- Konu Sahibi kitapkurdu1991
-
Bakış açısı işte kendinize tetiklenmeye yer aramışsınız bense alıntılara odaklandım ve gayet benim düşüncelerimi yansıtıyordu örn annemin hayalindeki mesleği yapması için her şeyi yapardım örn iyi ki annem hayalindeki mesleği yapan ayakları üstünde duran bir kadın örn sanki ev hanımları evde çocuğa Finlandiya eğitim düzeyinde eğitim veriyor sabah kahvaltı akşam yemek temizlik yapma etme diye gün bitiyor vs vs ve kendi yorumum annem keşke diyorum keşkee hayalindeki mesleği yapsaydı hiç doğmamış olmaya bile razı olurdum keşke annem yeniden doğabilse benim çocuğum olsa onu her gün öpe koklaya okula gönderir hayalindeki mesleği yapması için elimden gelen her şeyi yapardımBaşlık uzun oldu ama bu bir tweet aslında. Tweet zaten kadınları suçlu hissettirmek için atılmış. Çocuğum yok ve tweet'i okuyunca tetiklendim çünkü çalışıyorum ve takıntı derecesinde kariyerime düşkün biriyim. Sadece kariyer de değil her konuda kendimi geliştirme konusunda çok takıntılıyım. Bu durum da çocuk sahibi olma fikrimi çok etkiliyor. Bir yandan geç kalıyor gibi hissediyorum 91liyim. Ama bir yandan da hem maddi olarak daha ferah olmak istiyorum hem de çocuğumu güzelce yetiştirecek kadar donanımlı olmak. Okumak, öğrenmek, kabiliyetler edinmek vb. Bu durumda kısmet olursa 30'un sonları gibi olabilir çocuk. Kısmet olmazsa hiç olmaz zaten o ayrı konu. Erkenden çocuk yapmak için kişisel hayallerden vazgeçilmeli mi? Yoksa hayatta tatmin olmalı ve bu yola geç girmeyi göze almalı mıyım? Kuşak farkı fazla olacak, yanında yaşlı görüneceğim, belki başka sorunlar çıkacak bilmiyorum kafam öyle karışık ki. Ya da hem çocuk hem kişisel hayaller aynı zaman diliminde mümkün olur mu?
Evet alıntılar benim de düşüncelerimi yansıtıyor ama zamanlama ve yaş konusu acayip kafamı kurcalıyorBakış açısı işte kendinize tetiklenmeye yer aramışsınız bense alıntılara odaklandım ve gayet benim düşüncelerimi yansıtıyordu örn annemin hayalindeki mesleği yapması için her şeyi yapardım örn iyi ki annem hayalindeki mesleği yapan ayakları üstünde duran bir kadın örn sanki ev hanımları evde çocuğa Finlandiya eğitim düzeyinde eğitim veriyor sabah kahvaltı akşam yemek temizlik yapma etme diye gün bitiyor vs vs ve kendi yorumum annem keşke diyorum keşkee hayalindeki mesleği yapsaydı hiç doğmamış olmaya bile razı olurdum keşke annem yeniden doğabilse benim çocuğum olsa onu her gün öpe koklaya okula gönderir hayalindeki mesleği yapması için elimden gelen her şeyi yapardım
Bu kadar plan program telaş çok fazla,yaşayın gitsin işte 60 gelmeden emekli olup bir kaç seneye ölüp gidecez,zamanda yolculuk,ölümsüzlüğü bulabileceğiniz yada geleceğe dair bir buluş üzerine kariyer yapmıyorsanızBaşlık uzun oldu ama bu bir tweet aslında. Tweet zaten kadınları suçlu hissettirmek için atılmış. Çocuğum yok ve tweet'i okuyunca tetiklendim çünkü çalışıyorum ve takıntı derecesinde kariyerime düşkün biriyim. Sadece kariyer de değil her konuda kendimi geliştirme konusunda çok takıntılıyım. Bu durum da çocuk sahibi olma fikrimi çok etkiliyor. Bir yandan geç kalıyor gibi hissediyorum 91liyim. Ama bir yandan da hem maddi olarak daha ferah olmak istiyorum hem de çocuğumu güzelce yetiştirecek kadar donanımlı olmak. Okumak, öğrenmek, kabiliyetler edinmek vb. Bu durumda kısmet olursa 30'un sonları gibi olabilir çocuk. Kısmet olmazsa hiç olmaz zaten o ayrı konu. Erkenden çocuk yapmak için kişisel hayallerden vazgeçilmeli mi? Yoksa hayatta tatmin olmalı ve bu yola geç girmeyi göze almalı mıyım? Kuşak farkı fazla olacak, yanında yaşlı görüneceğim, belki başka sorunlar çıkacak bilmiyorum kafam öyle karışık ki. Ya da hem çocuk hem kişisel hayaller aynı zaman diliminde mümkün olur mu?
Bence bu kişiye göre değişir 25 yaşındayım yeni iki aylik bebegim var bazen tam zamani bazende erken mi diye düşünüyorum ama tek çocuk degil iki cocuk istedigim icin ideal zaman diyorum çünkü bebegim zor bi bebek ikinciisne anca bes sene sonra cesaretim olurBaşlık uzun oldu ama bu bir tweet aslında. Tweet zaten kadınları suçlu hissettirmek için atılmış. Çocuğum yok ve tweet'i okuyunca tetiklendim çünkü çalışıyorum ve takıntı derecesinde kariyerime düşkün biriyim. Sadece kariyer de değil her konuda kendimi geliştirme konusunda çok takıntılıyım. Bu durum da çocuk sahibi olma fikrimi çok etkiliyor. Bir yandan geç kalıyor gibi hissediyorum 91liyim. Ama bir yandan da hem maddi olarak daha ferah olmak istiyorum hem de çocuğumu güzelce yetiştirecek kadar donanımlı olmak. Okumak, öğrenmek, kabiliyetler edinmek vb. Bu durumda kısmet olursa 30'un sonları gibi olabilir çocuk. Kısmet olmazsa hiç olmaz zaten o ayrı konu. Erkenden çocuk yapmak için kişisel hayallerden vazgeçilmeli mi? Yoksa hayatta tatmin olmalı ve bu yola geç girmeyi göze almalı mıyım? Kuşak farkı fazla olacak, yanında yaşlı görüneceğim, belki başka sorunlar çıkacak bilmiyorum kafam öyle karışık ki. Ya da hem çocuk hem kişisel hayaller aynı zaman diliminde mümkün olur mu?
Aynısını ‘keşke annem hayallerine kavuşsaydı da kreşe gitseydim aq’ alıntısıyla okuyup gülüp beğendimBaşlık uzun oldu ama bu bir tweet aslında. Tweet zaten kadınları suçlu hissettirmek için atılmış. Çocuğum yok ve tweet'i okuyunca tetiklendim çünkü çalışıyorum ve takıntı derecesinde kariyerime düşkün biriyim. Sadece kariyer de değil her konuda kendimi geliştirme konusunda çok takıntılıyım. Bu durum da çocuk sahibi olma fikrimi çok etkiliyor. Bir yandan geç kalıyor gibi hissediyorum 91liyim. Ama bir yandan da hem maddi olarak daha ferah olmak istiyorum hem de çocuğumu güzelce yetiştirecek kadar donanımlı olmak. Okumak, öğrenmek, kabiliyetler edinmek vb. Bu durumda kısmet olursa 30'un sonları gibi olabilir çocuk. Kısmet olmazsa hiç olmaz zaten o ayrı konu. Erkenden çocuk yapmak için kişisel hayallerden vazgeçilmeli mi? Yoksa hayatta tatmin olmalı ve bu yola geç girmeyi göze almalı mıyım? Kuşak farkı fazla olacak, yanında yaşlı görüneceğim, belki başka sorunlar çıkacak bilmiyorum kafam öyle karışık ki. Ya da hem çocuk hem kişisel hayaller aynı zaman diliminde mümkün olur mu?
Çocuğun varkende kendini geliştirebilir, kariyer yapabilirisn. Burada senin anneliğe bakış açında önemli. Mükemmel anne profili varsanda kafanda hem iş kariyer hem çocuk seni zorlayacaktır.Başlık uzun oldu ama bu bir tweet aslında. Tweet zaten kadınları suçlu hissettirmek için atılmış. Çocuğum yok ve tweet'i okuyunca tetiklendim çünkü çalışıyorum ve takıntı derecesinde kariyerime düşkün biriyim. Sadece kariyer de değil her konuda kendimi geliştirme konusunda çok takıntılıyım. Bu durum da çocuk sahibi olma fikrimi çok etkiliyor. Bir yandan geç kalıyor gibi hissediyorum 91liyim. Ama bir yandan da hem maddi olarak daha ferah olmak istiyorum hem de çocuğumu güzelce yetiştirecek kadar donanımlı olmak. Okumak, öğrenmek, kabiliyetler edinmek vb. Bu durumda kısmet olursa 30'un sonları gibi olabilir çocuk. Kısmet olmazsa hiç olmaz zaten o ayrı konu. Erkenden çocuk yapmak için kişisel hayallerden vazgeçilmeli mi? Yoksa hayatta tatmin olmalı ve bu yola geç girmeyi göze almalı mıyım? Kuşak farkı fazla olacak, yanında yaşlı görüneceğim, belki başka sorunlar çıkacak bilmiyorum kafam öyle karışık ki. Ya da hem çocuk hem kişisel hayaller aynı zaman diliminde mümkün olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?